TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 17, 2013 21:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

No to trzymam :ok: :ok: :ok: za Baltazarka ślicznego :ok: :ok: :ok:
Bardzo się cieszę że leki działają i Mati schrupała co nieco :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie lis 17, 2013 22:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

My tu też trzymamy kciuki i łapki za domek dla chłopaka :ok: :ok: :ok:
Kamień spadł mi z serca - Matyldziu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A teraz spadam na spacerek a Rudi mówi
Obrazek

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Nie lis 17, 2013 22:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

phantasmagori pisze:No to trzymam :ok: :ok: :ok: za Baltazarka ślicznego :ok: :ok: :ok:
Bardzo się cieszę że leki działają i Mati schrupała co nieco :ok:

Dziękujemy za :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie lis 17, 2013 22:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Grosziwo pisze:My tu też trzymamy kciuki i łapki za domek dla chłopaka :ok: :ok: :ok:
Kamień spadł mi z serca - Matyldziu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A teraz spadam na spacerek a Rudi mówi
Obrazek

Dziękujemy za :ok: :ok: :ok: i życzymy udanego spacerku :ok: :ok: :ok:
a potem nynu bo już jak widać Rudolfo już gotowy do snu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 18, 2013 19:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Nie wiem dlaczego na zdjęciach mam wpisany rozmiar, ale po kliknięciu zdjęcie sie powiększa i go nie widać.

Pamiętacie jeszcze tego pana?

Obrazek

Obrazek

A to moja czeladka:)
Tosia
Obrazek

Nitka - powinnam jej zmienić imię na kuleczka:D Kupiłyśmy legowisko, okazało się,że za małe, ale jej to nie przeszkadza. Tosia też czasami tam sypia
Obrazek

Justyna, tak wygląda Enia, psina od mojego brata:
Obrazek

A to Dziadek Czaruś
Obrazek

Razem szalały na wczorajszym spacerze:
Obrazek

A Enia zagina czasoprzestrzeń. Chciałabym ją zobaczyć w akcji z Sarą:D
Obrazek

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pon lis 18, 2013 20:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Przefajne, szczęśliwe zwierzaki :ok:
Emila oczywiście pamiętamy :D :ok:
Tosia ma przepiękne umaszczenie, a posłanko widać, że się podoba Niteczce :ok:
Koty przyjmują kształt naczynia, nawet jeśli jest za małe :wink: :D
Psinka przepiękna :D Pysio już siwe, a widać że szaleje jak młody :ok:
Ostatnio edytowano Wto lis 19, 2013 21:29 przez phantasmagori, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto lis 19, 2013 14:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Czy już wiadomo, kiedy Baltazarek się przeprowadza? :lol:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lis 20, 2013 0:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

miko_bs pisze:Nie wiem dlaczego na zdjęciach mam wpisany rozmiar, ale po kliknięciu zdjęcie sie powiększa i go nie widać.

Pamiętacie jeszcze tego pana?

Obrazek

Obrazek

A to moja czeladka:)
Tosia
Obrazek

Nitka - powinnam jej zmienić imię na kuleczka:D Kupiłyśmy legowisko, okazało się,że za małe, ale jej to nie przeszkadza. Tosia też czasami tam sypia
Obrazek

Justyna, tak wygląda Enia, psina od mojego brata:
Obrazek

A to Dziadek Czaruś
Obrazek

Razem szalały na wczorajszym spacerze:
Obrazek

A Enia zagina czasoprzestrzeń. Chciałabym ją zobaczyć w akcji z Sarą:D
Obrazek

O jakie szczesliwe zwierzaczki , widać że Emil to totalny luzak z niego :lol:

Umaszczenie Tosi orginalne i nie powtarzalne , piekna dziewczynka z niej :lol:

A Nitka to jak to kot, zmieści sie nawet w mysiej dziurze :lol: :wink:

Enia to taka słodka przylepa z niej chyba :lol:

A u Czarusia widać siwy włos , ale i tez chochliki w oczka, prawda :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 20, 2013 0:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

A u nas :

Wczoraj byl u fryzjera Fibi , oczywiście w premedykacji bo inaczej to by wszyscy stracili rece i nie tylko :twisted: Renia odbierając go nie poznała go :twisted:

Szłapus nadal na antybiotyku .

Wincenty kaszle i nie wiem czy sie coś nie wykluwa :(

A dzis Maksiu z Etna przegięli :twisted: , spacer wieczorny trwał prawie 2 godziny , a ja sie cieszyłam że jak Sara/Zoja znajdzie dom to ja odsapnę, ale chyba jeszcze nie w tym wcieleniu :twisted:

Narazie jeszcze nie wiemy kiedy sie przeprowadza Baltazarek .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 20, 2013 0:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

A teraz balsam dla duszy :)
Pozdrawiamy z Paprocan.
Jest nam super! Zoja zadomowiła sie na dobre. Przy każdej okazji wybiega do ogródka i buszuje w nim. Jeszcze nigdy nie wróciła sama pod drzwi, natomiast kiedy jest zawołana zawsze grzecznie, bez ociągania wchodzi do domu.
Na spacerach w miejscach bezpiecznych biega bez smyczy i bardzo nas pilnuje, zebysmy się nie zgubili jej z pola widzenia. Uczę Zoję chodzic przy nodze i chwalę za postępy. Może kiedyś smyczy nie będę musiała używać w ogóle.
Z kotami mamy rozejm. Zwierzątka wyjadają sobie nawzajem z misek i podejmują próby wspólnych drzemek Coraz częściej Zoja też uczestniczy w domu w zabawach bieżnych kotków.
Poza tym uwielbia spać i wylegiwać się na swojej rogówce lub fotelu pana, ale nie można odmówić jej czujnosci, ponieważ każdy ruch w domu stawia ją w pogotowiu. Obszczekuje bardzo intensywnie facetów (mądra dziewczynka, wie, że to dziwny ród!!)
Wczoraj Zoja miała gościa w postaci suczki sznaucera miniaturki 9 letniej. Zoja zapraszała ją do zabawy jak umiała, ale Figa szybko spasowała. Nasza psinka bardzo dzielnie pełniła rolę gospodyni.
Pięknie siedzi w samochodzie. W sobotę jechałyśmy we dwie, Zoja na fotelu pasażera usadowiła się i ciekawie oglądała świat przez szybę. Odwiedza razem z nami naszych znajomych i nigdy nie przyniosła nam wstydu swoim zachowaniem. Kładzie się blisko nas i po prostu zasypia (ale niespodzianka, co?)
Niesmiało planujemy jutro spotkanie w parku.

No i jeszcze bedzie fotka :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 20, 2013 0:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

No no... Justa nauczyłaś Sarcię manier na każdą okazję i jeszcze domek cudny wynalazłaś :D
No proszę jaka dama, w każdej sytuacji potrafi zachować się odpowiednio. Nawet gości przyjmuje jak należy :wink: :ok:
I autem na przednim siedzeniu... no proszę... a niby taki rojber miał być :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lis 20, 2013 1:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

phantasmagori pisze:No no... Justa nauczyłaś Sarcię manier na każdą okazję i jeszcze domek cudny wynalazłaś :D
No proszę jaka dama, w każdej sytuacji potrafi zachować się odpowiednio. Nawet gości przyjmuje jak należy :wink: :ok:
I autem na przednim siedzeniu... no proszę... a niby taki rojber miał być :D

Bo wiesz, jak Zoja szła do adopcji to jej szepnęłam do uszka aby mi wstydu nie przyniosła i wzięła to sobie do serca :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 20, 2013 12:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

No to gratulacje i brawa dla Sary :piwa:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Śro lis 20, 2013 18:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

:D :ok:
Obrazek

A dzisiaj Justyna ma dzień pełen emocji :D
Najpierw Baltazarek wyrusza w świat, a następnie spotkanie z Zoją/ Sarą na spacerze w parku :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lis 20, 2013 20:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

A u mnie się zaczyna grandzenie po blatach :crying:

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lis 21, 2013 0:23 przez phantasmagori, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]