Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 29, 2013 20:16 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

Marzenia11 pisze:Dostałam też jednego maila w sprawie Toyotki - pani chce się dokocić do kotka z felv. no niestety, nie dam Toyotki, nawet zaszczepoionej. ale będę ja namawiac na danie domku jakiemus innemu kotu z felv, niech się uda, przeciez o takie domki jest niezwykle trudno. :ok: :ok: :ok:

Tu jest kotek Rudzik z felv, bardzo mu kibicuję:
https://www.facebook.com/events/1412460808970090/
Może go polecisz tej pani? Proszę...
Obrazek Obrazek

pusiadanusia

Od: Czw sty 22, 2009 6:14

Post » Pon wrz 30, 2013 10:20 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

Marzenko prosze poleć Rudzika, to cudny kociak i bardzo zasługuje na domek (zreszta jak każdy) znam tego kotka. Wiesz jak trudno o domek dla chorych kotów. Dzieki :ok:

A jeśli chodzi o ten domek dla Jeepa u tej pani to lepiej, ze teraz a nie jakby pojechał i nie spełnił ich oczekiwań. Znajdzie cudny domek na pewno. :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pon wrz 30, 2013 14:06 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

a ja myślę, że zrobiłaś dla nich Marzenko wszystko co było możliwe razem z Twoją przyjaciółką :1luvu:
może będzie tak, że najpierw skończą leczenie a potem znajdą domki :kotek:

jesli ktoś przeczytał ich historię i jest wrażliwym mądrym kochającym człowiekiem to zrozumie,
że kociaki moga się schować jak ktoś obcy przychodzi
poza tym chyba większość kotów najpierw się chowa a potem jak pozna podchodzi bliżej lub nie ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Wto paź 01, 2013 17:00 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

wibrysko,
dzieki za ciepłe słowa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
strasznie się podłamałam, bardzo stwierdzeniami, ze Jeep jest dzikus. Podobnie mi napisała pani, ktora byla w czwartek. Jeżeli Jeep jest dzikusem to inne tym bardziej.

Wczoraj byłam z Toyotką na drugim szczepieniu i testach - oba ujemne!!! :D :piwa: :piwa: :piwa:

Dzieciaki zakończyły w piąterk leczenie więc teraz nie ma żadnych przeciwskazań, aby poszły do domów. Jedynie muszę iść na pewno z Nissanem, bo nie był ani razu szczepiony, a z pozostałymi jakby się znalazły wcześniej domy to mogą być już doszczepieni w dsach. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto paź 01, 2013 21:03 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

Marzenia11 pisze:wibrysko,
dzieki za ciepłe słowa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
strasznie się podłamałam, bardzo stwierdzeniami, ze Jeep jest dzikus. Podobnie mi napisała pani, ktora byla w czwartek. Jeżeli Jeep jest dzikusem to inne tym bardziej.

Wczoraj byłam z Toyotką na drugim szczepieniu i testach - oba ujemne!!! :D :piwa: :piwa: :piwa:

Dzieciaki zakończyły w piąterk leczenie więc teraz nie ma żadnych przeciwskazań, aby poszły do domów. Jedynie muszę iść na pewno z Nissanem, bo nie był ani razu szczepiony, a z pozostałymi jakby się znalazły wcześniej domy to mogą być już doszczepieni w dsach. :ok: :ok: :ok:

Bardzo przepraszam ale dzikusem Jeepek nie jest.
On zachowuje się w kontaktach z obcymi lepiej niz mój oswojony maksymalnie Serek. Nigdy go nie ma przy oglądaniu kotów przez potencjalne domki. Ostatnio jak łaskawie był, to śmignął ludziom przed oczami i na dlugo go zabrakło a dopiero później, później ulokował się spac w zaciszu okrycia od kanapy.
Jeep jest bardzo odważny. Kanga zresztą też i ta kocina powinna tez miec juz swoja na wylączność łapę do glaskania.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro paź 02, 2013 9:50 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

nie wiem co jest trudniejsze - lapanie kotow, czy potem szukanie im DS i wydawanie tamze.
trzymam kciuki za maluchy :)
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Śro paź 02, 2013 10:51 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

fenek_k pisze:nie wiem co jest trudniejsze - lapanie kotow, czy potem szukanie im DS i wydawanie tamze.
trzymam kciuki za maluchy :)

dla mnie zawsze łatwiejsze jest to co zależy ode mnie tylko i wyłącznie. Im więcej lezy poza mną, tym trudniej.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro paź 02, 2013 10:53 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

Uzupelniłam wydatki z sierpnia i wrzesnia. Chciałam wstawić skany paragonów, ale po godzinnej walce poddałam się. nie umiem sobie z tym poradzić. Skany są w pdf, nie wiem jak to zrobić, aby je mozna było wstawić do wątku. Dlatego nie zdążyłam już uzupełnić wpływow, ale to zrobię na pewno.

Marzenia11

Post » Śro paź 02, 2013 11:31 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

Marzenia11 pisze:Uzupelniłam wydatki z sierpnia i wrzesnia. Chciałam wstawić skany paragonów, ale po godzinnej walce poddałam się. nie umiem sobie z tym poradzić. Skany są w pdf, nie wiem jak to zrobić, aby je mozna było wstawić do wątku. Dlatego nie zdążyłam już uzupełnić wpływow, ale to zrobię na pewno.

Otwórz skan w pdf, zrób "print srceen", czyli klawiszem PrtSc, zapisz w Paincie jako obrazek, a dalej już umiesz :)
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro paź 02, 2013 14:55 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

dawno mnie nie było , mam jakiś czarny tydzień!!!.
Podczytałam troszkę i ciekawa jestem czy coś nowego w domkach się dzieje?. Marzenko są koty, które chcą być głaskane na ich warunkach i w czasie przez nich wyznaczonym więc jeśli ktoś tego nie rozumie to nie zna i nie rozumie kotów. :1luvu:

kasia1568

Post » Śro paź 02, 2013 22:48 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

mziel52 pisze:
Marzenia11 pisze:Uzupelniłam wydatki z sierpnia i wrzesnia. Chciałam wstawić skany paragonów, ale po godzinnej walce poddałam się. nie umiem sobie z tym poradzić. Skany są w pdf, nie wiem jak to zrobić, aby je mozna było wstawić do wątku. Dlatego nie zdążyłam już uzupełnić wpływow, ale to zrobię na pewno.

Otwórz skan w pdf, zrób "print srceen", czyli klawiszem PrtSc, zapisz w Paincie jako obrazek, a dalej już umiesz :)

aaa! to (chyba) łatwe :mrgreen: zaraz się za to wezmę. Najpierw pobawię się z kipiącą energią tymczaską :wink:

Marzenia11

Post » Śro paź 02, 2013 22:56 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

kasia1568 pisze:Podczytałam troszkę i ciekawa jestem czy coś nowego w domkach się dzieje?.

Napiszę, mam nadzieję, ze nie zapeszę.
Być moze Toyotka i Nissanek wrócą na Bielany :D Toyotka do dsu, a Nissanek razem z nią na dt. Mam nadzieję, ze panie się nie wycofają. W domku jest 1,5roczna koteczka. Trzeba jej zrobić testy oraz kupić zabezpieczenia na uchylne okna, z których panie często korzystają (tzn codziennie). Pokój ma być jeszcze wymalowany i umeblowany. Wstępnie się umówiłyśmy na piatek, ale w mailu już napoisałam,z e zależy mi na tych zabezpieczeniach nawet jeśli koty miały by przjechać kilka dni później.
Wizyta jednej z pań , zapoznawcza do Toyotki wyglądała następująco.
Pani była czwartą osobą odwiedzającą koty w niedzielę, w krótkich bardzo odstępach czasu. Po drugiej osobie Toyotka i Nissanek już nie wyrobili i się zadekowali w kuchni. Pani przyszła, zaprezentowała się ładnie Kangusia, bawiła się , skakała itp, na tyle, ze pani się zaczęła zastanawiać nad jej adopcja, ale w końcu stwierdziła, ze zawsze marzyła o czarnym kocie i ze chciałaby przynajmniej Toyotę zobaczyć.
Więc z zabawką w łapie powędrowałam do kuchni, stukam, pukam, zachęcam itp. Wróciłam, za chwilę przyszła Toyotka. Usiadła w progu, pani zdążyła powiedzieć jaka ona jest śliczna i już Toyotki nie było. Po kilku minutach pani krzyknęła: o, tam pobiegła. I na tym skończyło się poznawanie z Toyotką :mrgreen:

A jutro wieczorem przychodzi pan poznać kociaki.

Marzenia11

Post » Śro paź 02, 2013 23:06 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

no to Toyotce nie poszło najlepiej :ryk: ale może uda się . Ja mam czarnego kota i jest cudny :1luvu: Trzymam kciuki :ok:

kasia1568

Post » Czw paź 03, 2013 0:08 Re: Wawa- 4 kociaki -DT /DS !!! prosze o pomoc finansową.

Nie wiem dlaczego, ale czuję dyskomfort gdy to pan przychodzi oglądać kociaki :(
Marzenko, bądź czujna.... Czy będziesz rewizytowała te domy?
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

[poprzednia][następna]