Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sibia pisze:a jakim wujem jest Konik?
jakies zdjecia dla wielbicielek?
Malenstwo cudowne.
sibia pisze:mój Walery malo ze tez, to jeszcze upodobal sobie takiego duzego pluszowego szczura z IKEI...![]()
w sumie u mnie taki ekumenizm i tolerancja, ze jak go ostatnio przywlokl do kuchnic miaukajac i zawodzac (kastracja coraz blizej:) to w roztargnieniu powiedzialam: o, jest i twój chłopak?
kordonia pisze:sibia pisze:mój Walery malo ze tez, to jeszcze upodobal sobie takiego duzego pluszowego szczura z IKEI...![]()
w sumie u mnie taki ekumenizm i tolerancja, ze jak go ostatnio przywlokl do kuchnic miaukajac i zawodzac (kastracja coraz blizej:) to w roztargnieniu powiedzialam: o, jest i twój chłopak?
![]()
![]()
kota7 pisze:kordonia pisze:sibia pisze:mój Walery malo ze tez, to jeszcze upodobal sobie takiego duzego pluszowego szczura z IKEI...![]()
![]()
![]()
![]()
Kordonia, a co Ci się w podpis stało??? Taki ładny był
kordonia pisze:kota7 pisze:kordonia pisze:sibia pisze:mój Walery malo ze tez, to jeszcze upodobal sobie takiego duzego pluszowego szczura z IKEI...![]()
![]()
![]()
![]()
Nie moge mieć już tego podpisu.....
dorot pisze:kordonia pisze:kota7 pisze:kordonia pisze:sibia pisze:mój Walery malo ze tez, to jeszcze upodobal sobie takiego duzego pluszowego szczura z IKEI...![]()
![]()
![]()
![]()
Nie moge mieć już tego podpisu.....
a nie możesz go zmiejszyć i jak ktoś bedzie klikał to się pokaże w normalnych rozmiarach? bo fajny jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 148 gości