Fundacja JOKOT - dziękujemy za pomoc :) s. 67

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 09, 2014 22:17 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

Aia, dzięki serdeczne, chętnie zatrudnimy kocura do pomocy ;)
Gdzie lepiej go wystawić nie wiem - osobiście spróbowałabym raczej na Allegro, ale nie upieram się, że mam rację.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob sie 09, 2014 22:18 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

A w ogóle to piszą o nas (na samym końcu ;)):
http://altmundi.pl/2014/08/awangarda-ko ... towa-vol-2
Alfons Allais

Aleba

Post » Śro sie 13, 2014 14:11 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

Aleba pisze:Aia, dzięki serdeczne, chętnie zatrudnimy kocura do pomocy ;)
Gdzie lepiej go wystawić nie wiem - osobiście spróbowałabym raczej na Allegro, ale nie upieram się, że mam rację.

Tak też mi się wydaje, że może być większy zasięg na Allegro, tylko trzeba będzie rozgłosić info o licytacji.
Ok. Ogarnę się, zdjęcia i dam znać :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto sie 19, 2014 13:52 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

Napisałam pytanie do naszych łapaczy. Ale generalnie w tej chwili mamy ostry niedobór kierowców-łapaczy, a ci co są - łapią w wielu miejscach i nie wiem czy dadzą radę na cito wziąć jeszcze jedno miejsce.

Klatki-łapki też są mocno w użyciu, ale pewnie jakąś dałoby się wygospodarować, z tym że raczej już nie dziś, bo dziś też są akcje łapania.

Miejsc w domach tymczasowych dla tych porzuconych - niestety brak. Stale mamy nadmiar potrzebujących...

Najmniejszy problem z miejscami na zabieg - tu możemy pomóc na pewno. Dla ciężarówki od ręki, dla reszty - w uzgodnionym terminie.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto sie 19, 2014 15:02 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

jopop pisze:Napisałam pytanie do naszych łapaczy. Ale generalnie w tej chwili mamy ostry niedobór kierowców-łapaczy, a ci co są - łapią w wielu miejscach i nie wiem czy dadzą radę na cito wziąć jeszcze jedno miejsce.

Klatki-łapki też są mocno w użyciu, ale pewnie jakąś dałoby się wygospodarować, z tym że raczej już nie dziś, bo dziś też są akcje łapania.

Miejsc w domach tymczasowych dla tych porzuconych - niestety brak. Stale mamy nadmiar potrzebujących...

Najmniejszy problem z miejscami na zabieg - tu możemy pomóc na pewno. Dla ciężarówki od ręki, dla reszty - w uzgodnionym terminie.

Dziękuję. Asia wiem że macie za mało wolontariuszy, ale mimo wszystko gdyby się udało, proszę o kontakt. z tą ciężarówką trzebaby działać dziś, jutro. Dzisiaj nie mogę, zresztą może już urodziła :( Ale tak czy inaczej są tam koty do złapania, wykastrowania i oddania z powrotem, ja tylko wcześniej muszę ustalić kiedy można wejsć na ten teren - na pewno pod wieczór i na pewno nie każdego dnia.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto sie 19, 2014 16:50 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

Never pisze:
jopop pisze:Napisałam pytanie do naszych łapaczy. Ale generalnie w tej chwili mamy ostry niedobór kierowców-łapaczy, a ci co są - łapią w wielu miejscach i nie wiem czy dadzą radę na cito wziąć jeszcze jedno miejsce.

Dziękuję. Asia wiem że macie za mało wolontariuszy, ale mimo wszystko gdyby się udało, proszę o kontakt. z tą ciężarówką trzebaby działać dziś, jutro. Dzisiaj nie mogę, zresztą może już urodziła :( Ale tak czy inaczej są tam koty do złapania, wykastrowania i oddania z powrotem, ja tylko wcześniej muszę ustalić kiedy można wejsć na ten teren - na pewno pod wieczór i na pewno nie każdego dnia.

Never, mogę jutro wieczorem spróbować złapać ciężarówkę.
Reszta stada, zważywszy na obłożenie w klatkowni i poumawiane inne lokalizacje, będzie musiała poczekać.
Mam sprzęt i transport.

ZuzCat

Od: Pon sie 23, 2010 11:15

Post » Wto sie 19, 2014 23:42 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

ZuzCat pisze:
Never pisze:

Never, mogę jutro wieczorem spróbować złapać ciężarówkę.
Reszta stada, zważywszy na obłożenie w klatkowni i poumawiane inne lokalizacje, będzie musiała poczekać.
Mam sprzęt i transport.

Dziękuję :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw sie 21, 2014 11:41 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

Udało się. W końcu wróciłam do domu i wystawiłam aukcję: http://allegro.pl/show_item.php?item=4534937098
Zapraszam do licytacji i przede wszystkim do udostępniania linku: https://www.facebook.com/PrzytulAia/pho ... =1&theater

Oczywiście całość kwoty z licytacji przekażę dla Fundacji (nie pisałam o tym w aukcji, bo nie wiedziałam czy mogę, jako prywatna osoba wystawiać aukcje charytatywne...)

Obrazek

Aia

Post » Czw sie 21, 2014 14:32 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

Dziękujemy!!! :1luvu:
Alfons Allais

Aleba

Post » Czw sie 21, 2014 14:38 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

Ktoś się orientuje czy Aia może napisać, że jest to aukcja charytatywna z przeznaczeniem zysku na fundację jokot? Aleba?
Myślę, że taka informacja w treści aukcji mogłaby pomóc w wylicytowaniu większej kwoty.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw sie 21, 2014 15:01 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

Ja myślę, że może napisać - wystawiałam z prywatnego konta aukcje na rzecz Fundacji z taką adnotacją, nikt się nie czepiał.
Nie wiem natomiast czy może jeszcze edytować treść aukcji, bo już jest pierwsza oferta kupna :ok:
Alfons Allais

Aleba

Post » Czw sie 21, 2014 15:09 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

a nawet dwie oferty :) :ok:
spróbuję dodać tekst pod spodem bez zmieniania aukcji. Albo coś pokombinować innego.

edit:
Jest adnotacja pod spodem aukcji :ok:

Aia

Post » Czw sie 21, 2014 15:15 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

Aia, nie dziwię się, że oferty się pojawiają tak szybko - super przystojniak z tego faceta jest. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw sie 21, 2014 15:18 Re: Fundacja JOKOT - ogłaszamy nabór wolontariuszy (str. 36)

dzięki, Agnesko :)
oby rudzielec wyciągnął jak najwięcej ;)
Reklamujcie go. Ja już wysłałam link swoim znajomym na Fb (ale niestety mam ich mało). Licytacja kończy się za 10 dni.

banerek:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://allegro.pl/show_item.php?item=4534937098][img]http://wstaw.org/m/2014/08/21/baner.jpg[/img][/url]
Ostatnio edytowano Czw sie 21, 2014 15:39 przez Aia, łącznie edytowano 1 raz

Aia

[poprzednia][następna]