Gdzie lepiej go wystawić nie wiem - osobiście spróbowałabym raczej na Allegro, ale nie upieram się, że mam rację.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:Aia, dzięki serdeczne, chętnie zatrudnimy kocura do pomocy
Gdzie lepiej go wystawić nie wiem - osobiście spróbowałabym raczej na Allegro, ale nie upieram się, że mam rację.
jopop pisze:Napisałam pytanie do naszych łapaczy. Ale generalnie w tej chwili mamy ostry niedobór kierowców-łapaczy, a ci co są - łapią w wielu miejscach i nie wiem czy dadzą radę na cito wziąć jeszcze jedno miejsce.
Klatki-łapki też są mocno w użyciu, ale pewnie jakąś dałoby się wygospodarować, z tym że raczej już nie dziś, bo dziś też są akcje łapania.
Miejsc w domach tymczasowych dla tych porzuconych - niestety brak. Stale mamy nadmiar potrzebujących...
Najmniejszy problem z miejscami na zabieg - tu możemy pomóc na pewno. Dla ciężarówki od ręki, dla reszty - w uzgodnionym terminie.
Never pisze:jopop pisze:Napisałam pytanie do naszych łapaczy. Ale generalnie w tej chwili mamy ostry niedobór kierowców-łapaczy, a ci co są - łapią w wielu miejscach i nie wiem czy dadzą radę na cito wziąć jeszcze jedno miejsce.
Klatki-łapki też są mocno w użyciu, ale pewnie jakąś dałoby się wygospodarować, z tym że raczej już nie dziś, bo dziś też są akcje łapania.
Miejsc w domach tymczasowych dla tych porzuconych - niestety brak. Stale mamy nadmiar potrzebujących...
Najmniejszy problem z miejscami na zabieg - tu możemy pomóc na pewno. Dla ciężarówki od ręki, dla reszty - w uzgodnionym terminie.
Dziękuję. Asia wiem że macie za mało wolontariuszy, ale mimo wszystko gdyby się udało, proszę o kontakt. z tą ciężarówką trzebaby działać dziś, jutro. Dzisiaj nie mogę, zresztą może już urodziłaAle tak czy inaczej są tam koty do złapania, wykastrowania i oddania z powrotem, ja tylko wcześniej muszę ustalić kiedy można wejsć na ten teren - na pewno pod wieczór i na pewno nie każdego dnia.
ZuzCat pisze:Never pisze:jopop pisze:Napisałam pytanie do naszych łapaczy. Ale generalnie w tej chwili mamy ostry niedobór kierowców-łapaczy, a ci co są - łapią w wielu miejscach i nie wiem czy dadzą radę na cito wziąć jeszcze jedno miejsce.
Dziękuję. Asia wiem że macie za mało wolontariuszy, ale mimo wszystko gdyby się udało, proszę o kontakt. z tą ciężarówką trzebaby działać dziś, jutro. Dzisiaj nie mogę, zresztą może już urodziłaAle tak czy inaczej są tam koty do złapania, wykastrowania i oddania z powrotem, ja tylko wcześniej muszę ustalić kiedy można wejsć na ten teren - na pewno pod wieczór i na pewno nie każdego dnia.
Never, mogę jutro wieczorem spróbować złapać ciężarówkę.
Reszta stada, zważywszy na obłożenie w klatkowni i poumawiane inne lokalizacje, będzie musiała poczekać.
Mam sprzęt i transport.
[url=http://allegro.pl/show_item.php?item=4534937098][img]http://wstaw.org/m/2014/08/21/baner.jpg[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, olabaranowska, puszatek i 1478 gości