EDIT: Już wiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Figaro ile parafiny się dopyszcznie kociakom podaje (1,5 kilo kota)? I jak długo takie coś może kupy nie robić ze stresu po przeprowadzce?
EDIT: Już wiemZ resztą nieaktualne, bo KUPA NADEJSZŁA!
AgaS1987 pisze:Chcialabym sie spytac Cioci Figaro czy pieniazki od Miss Felicji juz wplynely na konto?![]()
Bo musimy podsumowac konkurs lipcowy
jessi74 pisze:Agnieszka Sz. jak przewidujesz że ile będzie Ci potrzebna klatka łapka? tak którą pożyczałam Basi?
Dziewczyny mam pytanie, chociaż domyślam się jaka jest odpowiedź... Państwo, którzy adoptowali tego malca, którego zdjęcia wrzuciłam powyżej, dziś znaleźli kotka w lesie, maluszek z zaawansowanym KK, podobno oczy wyglądają jakby były porozrywane, na oczach były muchy i larwy. Obawiam się, że jest bardzo zarobaczony, skoro robale zżerały go od zewnątrz. Nie wiem czy przed podawaniem antybiotyków można odrobaczać, a obawiam się, że robale mogą go zabić nawet kiedy wyleczony zostanie KK. Dziś nie dało rady przez święto iść do weterynarza, ale jutro z rana Państwo tam z nim pójdą. Obawiają się o zdrowie swoich kotków, zwłaszcza maluszka, który jest u nich od tygodnia oraz o koszt leczenia. Czy jeśli zatrzymaliby maluszka na czas leczenia, jest jakakolwiek szansa na DT dla niego u Wrokotów? Bardzo Was proszę o rady. Jutro Pani ma do mnie dzwonić, a ja nie wiem co powiedzieć... Jeśli stan będzie bardzo zły, to nie wiem czy nie lepsza będzie eutanazja niż śmierć z zarobaczenia
Figaro52 pisze:Na pewno malcowi potrzebny DT i to bez innych kotów, tudzież z kotami szczepionymi.Czy malca da się uratować? będzie dopiero wiadomo jak się spróbuje....my do siebie nie możemy wsiąść , bo maluszki.
Koniecznie potrzebny by był DT....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Martinomive i 39 gości