nelka83 pisze:Młode małżeństwo poszukuje kotkaviewtopic.php?f=13&t=156592
dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nelka83 pisze:Młode małżeństwo poszukuje kotkaviewtopic.php?f=13&t=156592
Maupa pisze:zapraszamy bardzo serdecznie na Wielki Kiermasz Rzeczy Wszelakich (informacje: klik!), który będzie już w ten weekend! do kupienia jest wszystko - bibeloty, buty, torby, ciuchy, książki, rzeczy dla kotów, rzeczy dla dzieci... i ciastka![]()
polecam zwłaszcza wizytę w niedzielę, bo sama będę wtedy stać na stoisku![]()
z drugiej strony w sobotę będzie więcej rzeczy...
...to może cały weekend?
Kotka Milka pisze:Kowboj był już w AFn wczesniej?ktos go adoptował i zgotował mu taki los?
Kocie[*]:(
Kotka Milka pisze:życzę temu kto mu tak zrobił wszystkiego najgorszego, czy znacie moze wlasciciela? trzeba go pociągną do odpowiedzialności!!!!!
guga15 pisze:Szukam kotki do 4-5miesięcy do dokocenia do mojej 7miesiecznej kotki. Ważne by była to kotka, zdrowa, odrobaczona i lubiąca kocie towarzystwo:)
Mulesia pisze:Uwaga Kraków
viewtopic.php?f=13&t=158460guga15 pisze:Szukam kotki do 4-5miesięcy do dokocenia do mojej 7miesiecznej kotki. Ważne by była to kotka, zdrowa, odrobaczona i lubiąca kocie towarzystwo:)
kika23 pisze:Hej
czy ktoś z Was dysponuje kotkiem, który wyzdrowiał z panleukopenii i użyczyłby mi krwi na surowicę dla mojego kotka. W założonym przeze mnie innym wątku pisałam o chorobie kotka i o tym, że kot przyjął już jedną dawkę surowicy. A dzisiaj jest piąty dzień, gdy objawy choroby są widoczne.
Podaję swój nr tel.: 535103055
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 822 gości