AYO pisze:Wystawiasz Bułkownika?
Co prawda on tam raczej leży niż stoi, ale fakt, występuje w całej swej pasiastej okazałości

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Wystawiasz Bułkownika?
Dzyśka pisze:Byłam w kinie. Nie na AvengersachAle za to dostałam taki duży kinowy plakat Avengers. Ale jestem szczęśliwa, aż sobie chyba z tego szczęścia kupię koszulkę z Kapitanem Ameryką
joarkadia pisze:Mój TZ przegrał walkę o życie....
Mimo wszystko człowiek nigdy nie jest na to przygotowany
kotx2 pisze:Dzyśka pisze:Byłam w kinie. Nie na AvengersachAle za to dostałam taki duży kinowy plakat Avengers. Ale jestem szczęśliwa, aż sobie chyba z tego szczęścia kupię koszulkę z Kapitanem Ameryką
A na czym?
Dzyśka pisze:kotx2 pisze:Dzyśka pisze:Byłam w kinie. Nie na AvengersachAle za to dostałam taki duży kinowy plakat Avengers. Ale jestem szczęśliwa, aż sobie chyba z tego szczęścia kupię koszulkę z Kapitanem Ameryką
A na czym?
'Faceci w czerni 3'![]()
Mam mocne postanowienie nie iść więcej na Avengers. W końcu przede mną Królewna Śnieżka, Amazing Spiderman, Dark Knight Rises...
AniHili pisze: Dżozefino, stara ta Twoja sierściaNiech świeci najczarniejszym futrem jeszcze dłuuugo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], puszatek, Tundra, welon i 502 gości