Tweety pisze:tak, całe pozwolenie rozliczamy ogłoszeniem w gazecie. I ja umieściłam później w Wyborczej (najtańsza a i tak 5 dych to kosztuje dodatkowo), bo wyznaczyli mi dodatkowy termin na wypełnienie obowiązku jak zakwestionowali sprawozdanie w tym temacie.
Myślę, że jak umieścimy w skrócie ten cel np bez wymieniania, że na miski, żwirek tylko na akcesoria i nie na sterylki, szczepienie tylko na profilaktykę itp to jakoś się tam upchnie kolanem i małym druczkiem. Tylko znowu mam wszystkie legitymacje do przerobienia, odebrania Wam i wręczenia na nowo.
Tyle, że teraz każdy dokument z zamkniętymi oczami znajduję, bo wyjmowałam je tyle razy, że jestem w stanie określić, która koszulka od przodu i tyłu
A dzisiaj kociaki na działkach w Krzeszowicach nakarmione, kilka garści karmy dla nich pojechało. Z Obidzy przyjechały 4, w tym dwa w postaci dzikiej dziczy. Niestety, wśród nich to jedno z powykrzywianymi łapkamiNic, przy sterylce jakoś dr Duda i z tym będzie chciała powalczyć.
Jak jesteśmy przy karmie to 10 kg pojedzie też dzisiaj do Edytal, a w tym tygodniu 20 kg do Krzczonowa do p. Stefana, 10 do p. Jasi (co ma nasze Kretki) i 10 kg kociej do p. Staszka plus psia.
Jak dla odmiany jesteśmy przy p. Staszku z Modlniczki to chciałabym mu jakąś paczkę na Święta przygotować. Czy jest ktoś kto chciałby się dołożyć (rzeczowo lub finansowo)?
A nasze śliczne łagodne maleństwa pojechały na Kocimską