BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 21, 2012 7:33 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Dzień dobry Dorotko. :P
Doczytuję zaległości.
Miłego dnia.
„Jeżeli wolność cokolwiek znaczy, to jest to prawo mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć"

Stworze­nia zgro­madzo­ne na dworze pat­rzyły to na świ­nię, to na człowieka, znów na świ­nię i znów na człowieka, ale nie można już było roz­poznać, która twarz do ko­go należy. G.Orwell

beata68

Od: Pon lip 03, 2006 20:33

Post » Wto lut 21, 2012 8:20 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Ja też doczytuję i tez życzę miłego dnia :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto lut 21, 2012 10:41 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

dzien dobry :D
dychm :wink:
robie gulasz i będzie plcek po węgiersku.

na 13.50 do dentysty.

Tytek zrobił mi pobudkę ,jak można się domyślić niezbyt miłą ,ot tylko sobie kichnął ,a mycia było jak bym w smarze sie babrła :twisted:
Luśka zrobił się zazdrosna :roll: pakuje się na Tytka lub między nas...coś jej sie przestawia w tej mnini główce. :wink:

Limku śniła mi się twoja mała :wink: ,Mrunia ma taki charakter bo to taki typ kota,jak Luśka ,moje rezydentki nie potrzebuja tyle czasu i uczucia ,więc cały czas poświęca się tymczasom .
Na 10 kotów 1-2 własnie tafiają sie takie egzemplarze.
Można na głowie stawać ,ale jak one sobie nie życzą to nie ma bata...
Taką mam Poncie.
Nie wiele miałam takich uparciuchów ,Mrunia ,Lusia ,Jopek ,Marchewa ,może coś mi umknęło.
:roll:
Reszta to miziaki :kotek: na szczęście ,bo takie koty to trudne adopcje.

śniła mi się że leży na wersalce i coś tam gada ,a ja nie mogłam jej zrozumieć .... :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lut 21, 2012 13:49 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

ciągle bym jadła i rozochocił mnie ten gulasz po węgiersku!!! smacznego :)
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Wto lut 21, 2012 15:26 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

gulasz pyycha ,ale ja wciąż czekan ma przepis krążków serowych jakie serwuje twoja mama :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 21, 2012 16:10 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Tytuś już na antybiotyku :cry:
biedny ten mój smarkacz :cry:

a ja już uśmiech trenuje :wink:
następna wizyta u dentysty w czwartek i ostatnie (mam nadzieje RTG) i będę gryyyzła :kotek:

Burasia nawsuwała mi dziś za opóźniony posiłek ,oj dobrze że z kocim językiem jeszcze nie jestem zbyt dobrze obeznana ,ale tony sugerowały coś niezbyt miłego :oops:
spóźnienia było tylko 3 godziny ,a co by było gdybym w ogóle nie dała :strach:
w piwnicy stoi awaryjna micha z suchym ,ale nie ma to mięcho. :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 21, 2012 16:39 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

[b]ZAPRASZAM DO POMOCY SREBERKOWI CZYLI FUNDACJI FAN :!: :!: :!:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lut 21, 2012 17:17 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

dorcia44 pisze:
Limku śniła mi się twoja mała :wink: ,Mrunia ma taki charakter bo to taki typ kota,jak Luśka ,moje rezydentki nie potrzebuja tyle czasu i uczucia ,więc cały czas poświęca się tymczasom .
.....śniła mi się że leży na wersalce i coś tam gada ,a ja nie mogłam jej zrozumieć .... :oops:

:lol: :lol: :lol:
A mnie dzisiaj w nocy obudziło pukanie w czoło 8O Ki diabeł myśle i rozglądam się. Ciemno nic nie widać. No to macam :lol: Tuż przy mnie, plecami do mnie leżał rudy. Przed nim ułożyła się jakaś panienka. Ona mruczała a jemu się włączyła funkcja lizania. I co się łepetyną odchylił dla lepszego wymachu jęzorem to mnie tryk w czoło :lol:
Odsunęłam się i moszczę się do spania. Objęłam ręką rudego i panienkę. I ... capnęło mnie coś za palec :ryk: no już nie musiałam sprawdzać która tam leży. Wiedziałam, że to Mruniak. Na lizanie jeszcze się zgadzała 8) ale na macanie już nie :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto lut 21, 2012 22:50 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

podła Mrunia ,chciała pańcie zjeść :ryk:
czyli już wiesz Limlimku ,że Mrunie należy lizać nie macać :mrgreen:

jem jabłko , w mordę jeża chciałam napisać jemy ,jedno jabłko 6 psyków :twisted:
dobrze że koty jabłek nie lubią :mrgreen:
dobrej nocy kochani. :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 22, 2012 7:54 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

[quote="dorcia44"]podła Mrunia ,chciała pańcie zjeść :ryk:
czyli już wiesz Limlimku ,że Mrunie należy lizać nie macać :mrgreen: quote]

:ok: o to i cała prawda o Pannie MruMru :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro lut 22, 2012 8:41 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Dorciu to jednym jabłuszkiem nakarmiłaś wszystkich? :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro lut 22, 2012 10:56 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Witam Pani Dorotko. Zgodnie z obietnicą chciałam do Pani zadżwonić a ta bestia telefoniczna odpowiada mi ,że nie mogę tym razem pozostawić wiadomości ponieważ skrzynka odbiorcza jest pełna :oops:
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Śro lut 22, 2012 11:44 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

dorcia44 pisze: ale ja wciąż czekan ma przepis krążków serowych jakie serwuje twoja mama :twisted:

O jakie krążki? Też proszę o przepis :D

U mnie Józek też smarka, ale nawet póki w miarę dobrze się czuje nie idę do weta, bo znowu antybiotyk będzie pewnie. Niby mamy jeszcze spróbować z zylexisem, ale jakoś nie bardzo wierzę, żę pomoże na katar, no chyba, że na grubość mojego portfela :oops:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro lut 22, 2012 12:01 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

witam kochani .
muza_51 telefon wpadł pod wersalkę ,wsunął się..sam oczywiście :twisted:

muszę poczekać na syna ,sama jej nie odciągnę tz. na upartego tak ,ale zwinę tez wykładzinę ,a tego bym nie chciała .

Kaja888 jednym jabłkiem to jeszcze nic ,jednym udkiem nakarmie siebie i te gnojki paskudne ,któr zawsze umierają z głodu . :mrgreen:
ja to głupia jestem ,dziele się ,ale im suchego nie podjadam :twisted:

kicham ,smarcze,kaszle okropnie głowa pęka...

generalnie czuje sie do d...upy :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 22, 2012 13:42 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

AgaPap ja też czekan na przepis :roll:

i chyba siłą trzeba będzie wydrzeć.

zrobiłam pare pączusiów ,malutkich ,bez nadzienia z przepisu jaki mi nadesłała Theodora..palce lizać.
ale jak zwykle babol musiał być ,zamiast cukrem pudrem kaszą manną posypałam :ryk:
malutko zrobiłam z 25 dkg mąki .
ale ciasto drożdżowe na które tak się rzucam nie dla mnie do wyrobienia ,ręce :?

jutro na 13 do dentysty.

Wydaje mi się ze Tytek po antybiotyku lepiej ,zastanawiam się co jeszcze dla niego mogę zrobić. :cry:

Czy ktoś mógłby wstawić mi fotki z e maila na wątek kotki MCO ?
u mnie znów coś nie tak.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]