Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
itaka pisze:GRAFIK 6.02-12.02
PKP
pn. - Polanka
wt. - Polanka
śr. - Polanka
czw. - Zorlis
pt. - Jarka
sob. - Kasia_5000
ndz. -LunaKlara
Składowa
pn. -
wt. -
śr. -
czw. - Zorlis
pt. - itaka
sob. - Kasia_5000
ndz. -LunaKlara
PKS
pn. -
wt. -
śr. - miki27
czw. - Zorlis
pt. - miki27
sob. - Kasia_5000
ndz. -LunaKlara
itaka pisze:GRAFIK 6.02-12.02
PKP
pn. - Polanka
wt. - Polanka
śr. - Polanka
czw. - Zorlis
pt. - Jarka
sob. - Kasia_5000
ndz. -LunaKlara
Składowa
pn. -
wt. -
śr. -
czw. - Zorlis
pt. - itaka
sob. - Kasia_5000
ndz. -LunaKlara
PKS
pn. -merka_85
wt. -
śr. - miki27
czw. - Zorlis
pt. - miki27
sob. - Kasia_5000
ndz. -LunaKlara
merka_85 pisze:itaka pisze:GRAFIK 6.02-12.02
PKP
pn. - Polanka
wt. - Polanka
śr. - Polanka
czw. - Zorlis
pt. - Jarka
sob. - Kasia_5000
ndz. -LunaKlara
Składowa
pn. -
wt. -
śr. -
czw. - Zorlis
pt. - itaka
sob. - Kasia_5000
ndz. -LunaKlara
PKS
pn. -merka_85
wt. - paula_kropcia
śr. - miki27
czw. - Zorlis
pt. - miki27
sob. - Kasia_5000
ndz. -LunaKlara
moorland pisze:Dostałam z Kociego Pazura taką informację, którą dostali na fundacyjnego maila![]()
"Dzień Dobry piszę do pani w sprawie kotków którymi sie opiekowałam przez wiele lat na skupie złomu. Niestety teren na którym prowadzę swoją działalność leży na terenie kolejowym i przed kilkoma dniami dostałam wypowiedzenie musze opuścić plac na którym w pózniejszym czasie będą prowadzone prace budowlane. Na skupie znajduje sie ok 20 kotów z którymi nie mam pojecia co mam zrobić poniewasz sama nie mam możliwości przeniesienia ich w inne miejsce. Plac znajduje sie na ulicy Drzewnej 3/8 przy dworcu PKS. Proszę o jak najszybszy kontakt Iwona W****** 609 ******.
Pozdrawiam"
Wygląda to nieciekawie, czy ktoś kto się orientuje w tamtych rejonach mógłby powiedzieć gdzie jest ta ulica, czy to blisko naszego stada? Google maps pokazuje mi jakieś głupoty. Pani na razie nie odbiera telefonu.
moorland pisze:Dostałam z Kociego Pazura taką informację, którą dostali na fundacyjnego maila![]()
"Dzień Dobry piszę do pani w sprawie kotków którymi sie opiekowałam przez wiele lat na skupie złomu. Niestety teren na którym prowadzę swoją działalność leży na terenie kolejowym i przed kilkoma dniami dostałam wypowiedzenie musze opuścić plac na którym w pózniejszym czasie będą prowadzone prace budowlane. Na skupie znajduje sie ok 20 kotów z którymi nie mam pojecia co mam zrobić poniewasz sama nie mam możliwości przeniesienia ich w inne miejsce. Plac znajduje sie na ulicy Drzewnej 3/8 przy dworcu PKS. Proszę o jak najszybszy kontakt Iwona W****** 609 ******.
Pozdrawiam"
Wygląda to nieciekawie, czy ktoś kto się orientuje w tamtych rejonach mógłby powiedzieć gdzie jest ta ulica, czy to blisko naszego stada? Google maps pokazuje mi jakieś głupoty. Pani na razie nie odbiera telefonu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 671 gości