W czasie 10 dni schudł 800gr od dwuch dni nie jadł mało co pił, niemiał juz siły chodzić .... nie moglismy patrzeć jak cierpi!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
afiain pisze:Niestety Świerzbik właśnie został poddany eutanazji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W czasie 10 dni schudł 800gr od dwuch dni nie jadł mało co pił, niemiał juz siły chodzić .... nie moglismy patrzeć jak cierpi!
zerduszko pisze:Dziś zostały odstawione do lecznicy dwie kotki, są już po zabiegach:
- Fionka (miejsce V-38) - kotka oswojona, została wyrzucona w tamtym roku na ulicę.
- kotka bez imienia (miejsce VI-47) - kotka wyrzucona najprawdopodobniej z naszego osiedla na działki, gdzie się okociła <żyją 3 maluchy>. Była tam jeszcze jedna kotka z małymi, ale została przegoniona - na szczęście po zabiegu.
margoth82 pisze:oswojona i wyrzucona, widzę, skurw...stwo w narodzie nasyzm kwitniedobrze, że udało się złapać na zabieg przed zimą.
Ten Mały, którego mam od Ciebie jest przekochany. Oswoił się na maksa. Szukanie domu dla niego za to idzie mi kiepsko :/
margoth82 pisze:brakuje słow...jak mozna wywalic kota w ubranku po sterylizacji zez szwami?!
afiain pisze:Dzisiaj udało sie nam załapac kolejnego kota na terenie szpitala - przed byłym oddziałem zakaźnym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot], teesa i 703 gości