Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Teresa owszem nie byłam na dwóch ostatnich spotkaniach ale jak po drugim z nich, pytałam czy zapadły jakieś istotne decyzje to sama mi pisałaś, że nie, że dziewczyny się popiły i było śmiesznie
- gawożenie kilku osób pod wpływem...
gosiakot pisze:Mara S pisze:Teresa owszem nie byłam na dwóch ostatnich spotkaniach ale jak po drugim z nich, pytałam czy zapadły jakieś istotne decyzje to sama mi pisałaś, że nie, że dziewczyny się popiły i było śmiesznie
- gawożenie kilku osób pod wpływem...
Mara-czy istnieje jakiś argument który jest w stanie Cię skłonić do nie pisania na forum wszystkiego co Ci ślina na jezyk przyniesie ?
Naprawdę dziwię się, że z taką satysfakcją piszesz takim właśnie tonie, spotkanie wszyscy opuścili na własnych nogach, ktoś może odnieść mylne wrażenie-po co tak pisać,czy to Twoim zdaniem zabawne ?
Owszem - było wesoło ,ale rozmawialiśmy też o ważnych sprawach, Dorota przyniosła rzeczy na bazarek , parę dziewczyn od razu coś kupiło ...Oczywiście spotkania nie mają żadnych " ambicji" żeby zastępować organy stowarzyszenia ,nie ma jednak przeszkód żeby każdy z uczestnikow poruszył jakiś temat z dziedziny naszej działalności. Szczerze mówiąc to przykro mi było przeczytać Twój post.
Dorota Wojciechowska pisze:Przemilczam tą wypowiedź
Mara S pisze:To akurat nie miała być żadna złośliwość - najwidoczniej kompletnie się nie rozumiemy - nie wiem czemu tak jest ale dla mnie też jest to przykre i wobec tej sytuacji nie zamierzam już nic pisać (skoro wszystko traktujecie jako personalne ataki zapominając o głównym wątku i wspólnych celach :/)
no nie pisałaś że byliśmy uchlani, ale przecież tam nie byłaś i inni co to czytaja też nie byli, nie widzieli ........ więc może jednak te spotkania to nie żadne na poziomie tylko typowe alkoholowe libacjeMara S pisze:A czy ja napisałam, że byliście uchlani!?
Mara S pisze:Dziwię się, że tak wynosicie słowo mówione ponad pisane -akurat Ty powinnaś wiedzieć, że najlepiej miec wszystko na piśmie...
wolontariusz pisze:Co za BABY.................
Wiesiu, Aro - trzymamy się razem i BAB nie słuchamy!!!!
The Szops pisze:http://www.naszsosnowiec.pl/flora-i-fauna/oddam-za-darmo/
Wzięłam ten portal i jeszcze ze dwa sobie wybiorę. Lista wrzucona przez Filomen jest baardzo długa. Może się podzielimy?
Michałowa wychodzi dzisiaj ze szpitala, jedziemy z kwiatami
Ale atmosferaWszyscy nadają na innych częstotliwościach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 98 gości