7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 18, 2012 11:29 Re: JEDEN MALUCH W PIWNICY DO ZŁAPANIA I DOROSŁE KOCICE TEŻ!

uuu, u Ciebie Asia, jak zwykle zero spokoju..
Czyżbym wykrakała towarzystwo Grosiowe?
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto wrz 18, 2012 16:22 Re: JEDEN MALUCH W PIWNICY DO ZŁAPANIA I DOROSŁE KOCICE TEŻ!

jamkasica pisze:uuu, u Ciebie Asia, jak zwykle zero spokoju..
Czyżbym wykrakała towarzystwo Grosiowe?

jeżeli masz na myśli Króweczka, to tak, jest bialaczkowy prawie na 99% Mogę mu robic jeszcze PCR ale chyba nie ma sensu bo ma powiększone wezły chłonne i wszystko leczy się z opóźnieniem.
Towarzystwem jest "chorobowo" dla Groszka bo w praktyce to chyba by sie zjadły.

Muszę coś z króweczkiem wymyśleć . Przecież nie może mieszkac w garazu!

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto wrz 25, 2012 8:41 Re: JEDEN MALUCH W PIWNICY DO ZŁAPANIA I DOROSŁE KOCICE TEŻ!

Trzymam Asiu kciuki za wszystko u CIebie,niech się pozytywnie porozwiązuje

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto wrz 25, 2012 10:54 Re: JEDEN MALUCH W PIWNICY DO ZŁAPANIA I DOROSŁE KOCICE TEŻ!

póki co się zawiązało jeszcze mocniej. mam na tymczasie trzy buraski, Zakochałabyś się w nich. takie berbecie ok 4 miesięczne a nawet może nieco wiecej. Podchodzą i nie uciekaja gdy nie próbuje głaskać. gdy tylko wyciągam ręce panika w oczach i prychanie a przy mocniejszej mojej interwencji:) to nawet gryzienie się włącza. Najważniejsze że zdrowe a na oswajanie mamy czasu jeszcze trochę.

W gnieździe chyba 6 maluchów:(((((((
Ostatnio edytowano Wto wrz 25, 2012 11:59 przez asia2, łącznie edytowano 1 raz

asia2

Post » Wto wrz 25, 2012 10:57 Re: JEDEN MALUCH W PIWNICY DO ZŁAPANIA I DOROSŁE KOCICE TEŻ!

sześc :?: :?: :?: 8O 8O 8O :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto wrz 25, 2012 12:03 Re: JEDEN MALUCH W PIWNICY DO ZŁAPANIA I DOROSŁE KOCICE TEŻ!

Marzenia11 pisze:sześc :?: :?: :?: 8O 8O 8O :roll:

dwa są takie na już

a cztery mniejsze sporo. No i ten jeden czarny z innego miotu...

asia2

Post » Wto wrz 25, 2012 12:50 Re: 7 małych w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

Tnie sie te koty i tnie i ciagle dużo ich jest. malcó zal.
Asiu, te większe to chyba w klatkę najlepiej by je brać na ręce i ucieczek nie było.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto wrz 25, 2012 13:20 Re: 7 małych w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

ASK@ pisze:Tnie sie te koty i tnie i ciagle dużo ich jest. malcó zal.
Asiu, te większe to chyba w klatkę najlepiej by je brać na ręce i ucieczek nie było.

zawsze łapiemy w klatkę łapke a teraz mam nadzieję, że małe do dozorczyni podejdą i jeszcze łatwiej będzie je ciapnąć. prosiłam by karmiła ich. Dostała ode mnie i Izy całą wyprawkę.

Tak dużo kotek z tego gniazda żeśmy wysterylizowały a ciągle jest co robić:((

asia2

Post » Wto wrz 25, 2012 17:46 Re: 7 małych w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

O ja nie mogę 6 sztuk ? 8O
ręce opadają :(
A to jak buraski ,to wiem,że bym się zakochała,ale tylko mogę się kochać przez monitor :(

za maluszki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto wrz 25, 2012 18:52 Re: 7 małych w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

u Ciebie tyle kotów u mnie 4 psiaki są :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto wrz 25, 2012 21:07 Re: 7 małych w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

BOZENAZWISNIEWA pisze:u Ciebie tyle kotów u mnie 4 psiaki są :roll:

tak, patrzyłam kilka dni temu na wątek. masz je u siebie teraz?

asia2

Post » Wto wrz 25, 2012 22:01 Re: 7 małych w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

asia2 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:u Ciebie tyle kotów u mnie 4 psiaki są :roll:

tak, patrzyłam kilka dni temu na wątek. masz je u siebie teraz?

nie,dochodze codziennie,ale chyba bede musiała je gdzies ulokowac,tylko nie wiem gdzie :( inaczej je zabiorą...zaraz wysle Ci ich zdjecia,Ruda 32 je wstawi na ich watek i zrobia dziewczyny na fb,ale potrzebujemy ogłoszeń na PILNIE u Cat angel..zeby jak najszybciej choc 2-3 ktos adoptował...Sa sliczne...takie w depresji strasznej...W piatek jeszcze jakos wygladały...czekały,az pan wyjdzie z domu,a on do tej pory nie wyszedł i nie wyjdzie już.Serce peka jakie to oddane.Dzisiaj się dowiedziałam od sasiadki,ze ten pan Roman własnie ta mamusie przygarnal z ulicy...a teraz znowu taka tragedia....W oczyszczalni długo nie pozyją :roll: Mam miesiąc ,potem gmina je zabierze do "schronu". :roll:

sa juz fotki na watku,link w moim podpisie
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob wrz 29, 2012 22:28 Re: 7 małych w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

dozorczyni znalazła w piwnicy cialko jednego maluszka. Z tych młodszych. Nie pomyslała by zbadac co za dziadostwo się doczepiło i pochowala kocinkę. Dzis się dowiedzialam a sprawa była dwa dni wczśniej. Umarł w kuwetce. Ryczę.
Nie wiem jak to wszystko ułozyc, co może byc przyczyna. W poniedziałek z cala ostroznością wchodzę z Izą do piwnicy. Zobaczymy jak maja się małe i jeśli się uda , to pobierzemy jakąs probkę kalu.
Mógł się odwodnic. Przy takim dzieciątku kilka biegunkowych kupek to juz kryzys. iza dokarmia ale ludzie daja tez majonez.
Może tez byc inna ch......a i wtedy powstaje problem.
Badzcie z nami bo cięzko się wszystko zapowiada.

asia2

Post » Sob wrz 29, 2012 23:19 Re: 7 małych w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

qrwka - Asia- jakby co to Ada jest od poniedziałku i mogę pojechac na cito zaszczepic maluchy.
Ale zachowajmy obie spokój- ok?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie wrz 30, 2012 6:35 Re: 7 małych w piwnicy do złapania i 3 buraski na DT

Asiu, sama sobie odpowiedziałaś. Byle co wystarczy by malec odszedł.
One tak mają.Niestety.
Trzymam kciuki za nie. :ok:
Najlepiej byłoby wyłapać i w klatkę wsadzić.Ale to czasem jest mocno nie realne.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

[poprzednia][następna]