Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 04, 2011 22:00 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

:? Misio zasikał budkę .... No i dzisiaj budki Misio nie miał, bo budka poszła do prania ..... Apetyt troszku kotu spadł, już tak na indyka się nie rzuca :mrgreen: Charczenia właściwie nie ma .... Ja wybywam na chwilkę, ale wracam w środę i pewnie wtedy Misio wróci na TDT do mnie - no chyba, że jakieś nowe pomysły dla super rudego dzikunka się pojawią :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie wrz 04, 2011 23:31 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Aleksandra59 pisze::? Misio zasikał budkę .... No i dzisiaj budki Misio nie miał, bo budka poszła do prania ..... Apetyt troszku kotu spadł, już tak na indyka się nie rzuca :mrgreen: Charczenia właściwie nie ma .... Ja wybywam na chwilkę, ale wracam w środę i pewnie wtedy Misio wróci na TDT do mnie - no chyba, że jakieś nowe pomysły dla super rudego dzikunka się pojawią :ok: :ok: :ok:

To chyba ze stresu :( ale budka mam nadzieję po wypraniu nie będzie śmierdzieć :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon wrz 05, 2011 6:58 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Na pewno nie będzie :ok:
Misiu, jak się miewasz?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 07, 2011 7:24 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Witam Misia.
Wybieram sie w dzień do leczanicy zrobić fotki Misiowi - Aleksandra59, mam nadzieję, ze zdążę przed Tobą :wink: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw wrz 08, 2011 9:06 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

No to chyba Marzenia11 nie dojechałaś do lecznicy 8)

Misio znowu zasikał budkę :? A zasikanie wynika z tego, że Misio już tak bardzo nie lubi chować się w budce 8O Woli siedzieć na budce i wypadki się zdarzają :roll:

Misio już dobrze się czuje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Nie ma zupełnie charczenia :ok: :ok: :ok: :ok: Jeszcze nie wiem kiedy Misio będzie mógł opuścić lecznicę, ale pewnie dzisiaj po południu będę wiedziała więcej :wink:

Aleksandra59

Post » Czw wrz 08, 2011 9:08 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Nie dojechałam, fakt. I nawet nie słyszałam jak dzwoniłaś taki mam telefon co nie zawsze dzwoni... Skoro MIś jeszcze jest w lecznicy to może podjadę dzisiaj? Za jakąś godzinę będę wychodzić, więc może jednak zdążę i zrobię foty.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw wrz 08, 2011 9:27 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marzenia11 pisze:Nie dojechałam, fakt. I nawet nie słyszałam jak dzwoniłaś taki mam telefon co nie zawsze dzwoni... Skoro MIś jeszcze jest w lecznicy to może podjadę dzisiaj? Za jakąś godzinę będę wychodzić, więc może jednak zdążę i zrobię foty.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja będę w lecznicy dopiero po południu - dzisiaj już w pracy jestem i mam problemy z zaaklimatyzowaniem się w pracy :roll: Nie chce mi się pracować :oops:

Aleksandra59

Post » Pt wrz 09, 2011 9:22 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Mis czuje się lepiej ale jest w lecznicy do poniedziałku. Wczoraj nie dotarłam jednak, ale byłam juz zdecydowanie bliżej niż przedwczoraj. :oops: :oops: :oops:

Marzenia11

Post » Pt wrz 09, 2011 9:26 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

No to robisz postępy :wink:

Głaski dla Misia :1luvu: :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt wrz 09, 2011 9:56 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marzenia11 pisze:Mis czuje się lepiej ale jest w lecznicy do poniedziałku. Wczoraj nie dotarłam jednak, ale byłam juz zdecydowanie bliżej niż przedwczoraj. :oops: :oops: :oops:

Spoko z tym Twoim dotarciem :wink: A i jeszcze jedno - mała czarna Auto, o której foty Ciebie prosiłam ma już domek :ok: :ok: :ok: :ok:

Misio w lecznicy do poniedziałku ponieważ jeszcze dostaje antybiotyk i wolę, żeby osłuchała Misia wetka prowadząca. A wet Joanna dopiero w poniedziałek będzie. A poza wszystkim wyjeżdzam na weckend i biedny Misio siedziałby sam przez półtora dnia :(

Aleksandra59

Post » Pt wrz 09, 2011 10:15 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Erin pisze:No to robisz postępy :wink:

Głaski dla Misia :1luvu: :kotek: :1luvu:

tia.... zupełnie nie mogę sie zebrać, kompletnie mnie rozbiła (już :roll: ) ta jesień.. a przecież jeszcze jest lato..

Marzenia11

Post » Sob wrz 10, 2011 12:39 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Misiu, pamiętam o Tobie :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 11, 2011 20:25 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

W końcu byłam dzisiaj u Misia!!!! :D :D :D :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

zrobiłam fotki. Akurat trafiłam, gdy w lecznicy była kompletna pustka, ani jednego pacjenta.
Mis wypiękniał, juz nie bierze antybiotyku. Jest bardzo zaciekawiony maluchami rozrabiającymi w sąsiedniej klatce.
ALE: po otworzeniu klatki, aby zrobić ładne zdjęcia, od razu wcisnął się "na stojaka" w róg i zamarł ze strachu.
Zgodnie z zyczeniem kocura został on kompletnie zignorowany :D do miseczki dostał kilka chrupek noqwej karmy RC Calm, przyniesionej na sprobowanie, i święty spokój.
Oczywiście MIś po kilku minutach uznał, zę nie ma co tak w kącie stać i zainteresował się chrupkami oraz popozował odrobinkę do fot. Wstawię jutro.

Przyznam szczerze, ze nawet moja Mika ze schronu w Szczytnie nie ma aż tak przeraźliwie smutnych oczu...

Niuniuchu, będzie dobrze, już niedługo będziesz miał super dom :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 11, 2011 21:30 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Piękny, smutny Miś.. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek

Nie ma mnie, nie ma, nie masz po co tu zaglądać.. :cry: ale po kilku minutach już odwraca łepek aby sprawdzic co sie dzieje :D :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Marzenia11

Post » Nie wrz 11, 2011 21:31 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Miś jest piękny,no taki prawdziwy miś :wink: :kotek: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

[poprzednia][następna]