Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
drotka pisze:Kochani,
a czy ktoś z Ursynowa byłby w stanie odebrać moje ewentualne zamówienie, bo nie ma mnie w ten weekend w Wwie![]()
![]()
Kasiu D. - piszę ewentualne, bo jeszcze go nie złożyłam ale jak się znajdzie jakaś dobra dusza to zaraz zrobię listę (kilka puszek i CBE+) dla kocich zżarlaków
Aguteks pisze:Chciałabym zamówić miedzy innymi
Purina Pro Plan Indoor 1,5 kg ile to kosztuje proooszę ?
w cenniku nie ma (chyba)
migaja pisze:kasiu, a kiedy bedziesz nastepny raz bo chyba nikt mi nie pomoze w odbiorze w ta sobote.
Beata pisze:migaja pisze:kasiu, a kiedy bedziesz nastepny raz bo chyba nikt mi nie pomoze w odbiorze w ta sobote.
migaja, ja mam chyba podwozke do domu wiec moge Ci pomoc - tylko potem masz daleko do siebie
migaja pisze:Beata pisze:migaja pisze:kasiu, a kiedy bedziesz nastepny raz bo chyba nikt mi nie pomoze w odbiorze w ta sobote.
migaja, ja mam chyba podwozke do domu wiec moge Ci pomoc - tylko potem masz daleko do siebie
![]()
bede miala pretekst zeby cie odwiedzic![]()
daj mi znac jak bedziesz widziala na 100% czy masz podwozke bo nie chce zebys taszczyla jeszcze moje zakupy.
Beata pisze:migaja pisze:Beata pisze:migaja pisze:kasiu, a kiedy bedziesz nastepny raz bo chyba nikt mi nie pomoze w odbiorze w ta sobote.
![]()
bede miala pretekst zeby cie odwiedzic![]()
daj mi znac jak bedziesz widziala na 100% czy masz podwozke bo nie chce zebys taszczyla jeszcze moje zakupy.
mam na 100% albo nawet na 200%![]()
dawaj to zamowienie do Kasi
kazdy pretekst jest dobry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 581 gości