TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. puszka już wyadoptowana.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 10:39 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

Aniu ,czytałam i współczuje ,tyle że twoje futra mądre po kątach się skryły ,a moje kto nie wejdzie natychmiast z każdego kąta wyłażą :lol:
u mnie też tyle do zrobienia ,najważniejszy jest kibelek ,zapada się :strach: i przechyla na prawą stronę , światła górnego w pokoju nadal brak ,to już 3 lata :roll:
po prostu się żyje.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie maja 22, 2011 11:46 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

Obrazek Witamy niedzielnie.Tu był jeszcze mały. :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie maja 22, 2011 11:58 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

jaki mało wymagający , papierowa torba i pełnia komfortu :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 22, 2011 16:24 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

dorcia44 pisze:jaki mało wymagający , papierowa torba i pełnia komfortu :mrgreen:

Taaaaaaaaaaa najbardziej wymagający ze wszystkich zwierzaków,a do tego Boss. :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie maja 22, 2011 16:25 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

witam niedzielnie :)
od jutra przez 2 dni będę całkowicie odcięta od kompa (Wrocław, Wałbrzych)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie maja 22, 2011 16:41 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

przed chwilą naprodukowałam się i wsiąkło :evil:

Lusi paprze się oczko ,mam nadzieje ze Gentamecyna pomoże .
Facet jej brat śpi z otwartą paszczą ,katarek przeszkadza ,ciągle trzeba z tej ropki obmywać.ale oczka ma już ok.
Futra leżą pokotem :wink: duszno ,ja jak nic nie robię jest ok. każdy mój ruch to zlewka potem :| rok temu pojemność płuc miałam na 70 lat ciekawe jak teraz ?
dlatego nie lubię lata ,męczę się okropnie i nie mam czym oddychać.
Wsiadam o 7,20 do pociągu ,gorąc ,parno ,ludzie w bluzach ,polarach ,marynarach ,nieliczni porozbierani i wszystkie okna zamknięte ,koszmar nie do opisania :evil:

Kaja888podziwiam :piwa:

wolne się kończy ,już bad tym ubolewam ,a nie potrafiłam Grześka zrozumieć :oops: pracował ciężko ,miał dużo ludzi pod sobą ,maszyn ,papierków ,wyliczeń itp nie było jednej nocy żeby telefon nie zadzwonił x razy ,zawsze wszystko wiedział ,miał oczy zamknięte i mówił numer i gdzie to jest ,zawsze tam było,nie wiem jak on to robił :roll: :1luvu:

mam problem od jakiegoś czasu otrzymuje bardzo świńskie sms z obleśnymi propozycjami ,również telefony ,po głosie słychać że dziad zboczony :evil: powiedziałam że zawiadomię policję itp .kiedys jakiś już tak oberwał i poskutkowało ,ten napisał mi ..dziękuję ,telefon na kartę ,karta do kosza ,biorę następną.
ale na razie nie dzwonił,może i dzwonił ale ja wyłączyłam tel.
s.urwiel mówi mi po imieniu .
Myślę że to po ostatnim ogłoszeniu w Metrze :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 22, 2011 23:59 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

Dorciu, czy masz w swoim telefonie opcję filtrowania?
U mnie jest w: "Ustawienia połączeń" :arrow: "Filtrowanie numerów".
Wpisujesz tam numer i może sobie dzwonić na Berdyczów. :twisted: Chyba że dzwoni z zastrzeżonego...
Pozdrawiam serdecznie. :1luvu:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pon maja 23, 2011 11:29 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

Greta_2006 pisze:Dorciu, czy masz w swoim telefonie opcję filtrowania?
U mnie jest w: "Ustawienia połączeń" :arrow: "Filtrowanie numerów".
Wpisujesz tam numer i może sobie dzwonić na Berdyczów. :twisted: Chyba że dzwoni z zastrzeżonego...
Pozdrawiam serdecznie. :1luvu:

Sprawdzę ,nie pomyślałam o tym ,a facet tfuu niech mu tak opadnie na amen :twisted: :evil:

Lecę teraz do weta z maluszkami ,Lusi oko nic ładniejsze :cry:

Miłego tygodnia i pozdrawiam :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 23, 2011 12:07 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

Ja rzadko bywam w tym watku, ale Dorcię znam, bardzo lubię i cienię.
Pozwalam sobie napisać w sprawie ew. zakupu pieca dla Dorci.
U mnie w pracy jest do sprzedania piec do centralnego ogrzewania i dostawę ciepłej wody dla domu. Nie poszedła na przetargu. Obecnie jest wyceniony na 1/4 ceny pierwotnej czyli 650 zł. Jeżeli przepisy pozwolą na sprzedaż z tzw "wolnej ręki" (to jeszcze do wyjasnienia), a Dorcia zdecydowałaby się na montaż u siebie, to nie miałaby juz problemu z węglem.
Wiem, że Dorcia takiego wydatku nie jest w stanie ponieść. Dlatego pytanie do przyjaciół Doroty, czy gdyby zakup był realny, pomożecie???
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pon maja 23, 2011 12:27 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

Pomożemy. Na mnie możecie liczyć.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pon maja 23, 2011 13:04 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

stalking- od czerwca nawet 10 lat można za to dostać

http://e-prawnik.pl/wiadomosci/informac ... lking.html

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pon maja 23, 2011 13:55 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

PRAKSEDA ,DZIĘKUJĘ ŻE O MNIE POMYŚLAŁAŚ :1luvu:
Ale mnie na prawdę nie jest stać ani na piec ,ani robociznę ani części ,myślę że ten temat muszę odłożyć na daleką przyszłość .Na piecu to się nie kończy :cry: kochani jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję że o mnie pomyśleliscie :1luvu: ale NIE ,Dziękuję .
Kiedyś może będzie inaczej ,dziś muszę cieszyć się z tego co mam :wink:

Maluchy jak do środy nie poprawi się muszą przejść na inny antybiotyk ,mocniejszy ,zwłaszcza dziewczynka która od początku jest mizerotką :cry:
Ona ma gorączkę i paprzą się oczka ,kicha ,prycha ,smarcze ,Facet nie ma gorączki ,ma smarki i kichanie ale poza tym ok.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon maja 23, 2011 14:25 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

Dorotko teraz jest ciepło, ale za chwilę zacznie się jesień, potem zima. Twój stary piec kaflowy jest popsuty.
Ja wiem koszt piec, rurek, kaloryferów robocizny....wiem Dorotko, że tak nie powinno być, że człowieka powinno być stać na podstawowe potrzeby....

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pon maja 23, 2011 14:28 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

Dorciu, proszę zastanów się - jeśli do Twojej instalacji da się ten piec podłączyć (nie wiem :oops: , czy masz grzejniki i węglowy piec centralnego ogrzewaia, czy piec kaflowy) to naprawdę warto temat rozważyć - mialabyś z takim ogrzewaniem dużo lżej niż z noszeniem węgla, a koszty może bylyby porówywalne?

Nie mów nie, tak od razu. Napisz, czy jest techniczna możlwość wykorzystania tego pieca.

A o tym, czy Cię stać na piec i robociznę - na razie nie myśl.

Na smarki ostatnio poradzono mi ziołowe kropelki sinupred (chyba nie przekręcam), drogie, ale wydaje mi się,że skuteczne.

A wcześniej zakatarzone towarzystwo inhalowałam inhalolem dla dzieci (ok.10zł) i kropilam noski sulfarinolem - zresztą, komu ja to radzę :1luvu: .
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon maja 23, 2011 14:36 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.........

proszę ,nie poruszajmy już tego tematu .

Truskawki tanieją ,jeszcze chwila i będę żarła je jak świnka :spin2: no chyba że cuś po drodze wypadnie :twisted:
dziś na ONZ były po 10 zł :roll:

annskr :oops:

ja was bardzo przepraszam ,ale ja wiem że mnie na to nie stać i wiem też że muszę wyliczyć się z tego co mam.
Ogrzewanie gazowe było w planach ,ale wszystko wzięło w łeb jak Grześ zachorował i umarł :cry:
Piec gazowy to czyste mieszkanie ,to więcej czasu i cieplej w domu ,stała temperatura itp.same plusy ,ba to wręcz komfort .

ale jest takie przysłowie (mierz siły na zamiary) ..zamiary na siły .
żebym wzięła następną pracę to i tak wyżej zadka nie podskoczę :oops:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]