Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 21:42 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

taizu pisze:Izo, jak dzisiaj? Mam nadzieje, że telefon sie znalazł....

Niestety nie. :| W domu obszukałam wszystko. Sądziłam że może koty gdzieś wrzuciły. We wszelkich dostępnych miejscach sprawdziłam i śladu nie ma. A co gorsze wcześniej mi się wyładował...zatem nawet zadzwonić nie można na ten numer, żeby się upewnić całkowicie, że nie ma go w mieszkaniu. Ja myśle ze go nie ma.... :|
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw mar 17, 2011 21:50 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:
taizu pisze:Izo, jak dzisiaj? Mam nadzieje, że telefon sie znalazł....

Niestety nie. :| W domu obszukałam wszystko. Sądziłam że może koty gdzieś wrzuciły. We wszelkich dostępnych miejscach sprawdziłam i śladu nie ma. A co gorsze wcześniej mi się wyładował...zatem nawet zadzwonić nie można na ten numer, żeby się upewnić całkowicie, że nie ma go w mieszkaniu. Ja myśle ze go nie ma.... :|

:(

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw mar 17, 2011 21:53 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Jak się wyładował, to plus jest taki, ze znalazca ie bedzie umiał go włączyć i nie będzie dzwonił na Twój koszt....
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw mar 17, 2011 21:56 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Pogoda nadal fatalna. :| Cały dzień padało. Jest mokro, wilgotno , paskudnie a ja jestem przeziębiona przez wycieczki po Tęczy w poszukiwaniu zaginionych kotek. :| Gardło juz mnie boli od wołania. Wkoło mokro, kanały powylewały, i złe myśli mnie już nachodzą.

Blusia sie na mnie obraziła i od dwóch dni nie przychodzi do jedzenia. :| Podejrzewam że jednak sie pojawia potem, kiedy znikam z horyzontu lub pożniej. Sadze tak po ilosci zjedzonej suchej karmy. Tylko ona potrafi tyle zjesć, bo lubi suchą karmę ponad wszystko. Dzis montowałam tam dach miedzy budkami, żeby bylo sucho i przyzwoite miejsce na kocią stołówkę.

iza71koty

Post » Czw mar 17, 2011 22:00 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

taizu pisze:Jak się wyładował, to plus jest taki, ze znalazca ie bedzie umiał go włączyć i nie będzie dzwonił na Twój koszt....

Tak wiem. Jest zakodowany, w tej chwili jeszcze wyładowany, więc musi mieć ładowarkę. Telefon miałam na kartę nie abonament.

iza71koty

Post » Czw mar 17, 2011 22:28 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Wczoraj przyszła Bozita zakupiona dzięki Pomocy :D Dobrego Duszka. :1luvu: Oraz pellet 2x60l zakupiony dzięki Pomocy :D Willow_. :1luvu: Dzisiaj dotarły dwa wkłady feliwey plus wtyczki od :D Ani. :1luvu: Feliwey zakupiony dzięki Pomocy :D Serum, :1luvu: :D Taizu :1luvu: i :D Agiag. :1luvu: Dziękujemy Wam Kochani za WSZYSTKO z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jedna z wtyczek już podłączona w czystym ,pomalowanym pokoiku. Koty śpią jak niebożątka. :wink: Drugą podłączę jak w dużym pokoju wyschnie farba. :wink:

Jedynie Marcel obrażony i patrzy na mnie jakoś tak dziwnie spode łba. Pewnie już wyczaił że odebrałam mu jego najważniejsze skarby :roll: ....Chwilowo nic nie oznaczył ale może dlatego ze nie był dziś w formie. :roll: Czas pokaże.Oby było dobrze.

iza71koty

Post » Czw mar 17, 2011 22:33 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Przepraszam ze nie wstawiłam dziś faktury, ale w ciagu dnia zauważyłam ze baterie są padnięte. Włączyłam do ładowania a potem już nawet czasu nie miałam usiąść na chwilkę. Zrobię to jutro. :wink:

iza71koty

Post » Pt mar 18, 2011 9:56 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

witam sie z rana :D

wiora

Post » Pt mar 18, 2011 10:19 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

wiora pisze:witam sie z rana :D

i ja się witam z deszczowego Gdańska :kotek:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt mar 18, 2011 11:17 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Witam z rana,bo dopiero wstałam :oops: W Warszawie pochmurno,ale nie pada ( na razie)

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt mar 18, 2011 12:05 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Wysłałam paczkę z fantami na bazarek ....przepraszam ,że tak późno ,ale miałam ciężki tydzień w pracy.
Mam tylko nadzieję ,że uda się pozyskać chociaż na część środków na zakup suchej karmy od Iwetki .
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pt mar 18, 2011 13:19 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

serum pisze:Wysłałam paczkę z fantami na bazarek ....przepraszam ,że tak późno ,ale miałam ciężki tydzień w pracy.
Mam tylko nadzieję ,że uda się pozyskać chociaż na część środków na zakup suchej karmy od Iwetki .

Wspaniale. :D Pięknie Dziękujemy Serum. :1luvu: :D :1luvu: :D

Za to ja nie wiem czy będę mogła przeznaczyć środki ze sprzedaży obrazu, o ile oczywiscie sie spodoba :roll: , na zakup karmy. Wczoraj dostałam rachunek za gaz za okres zimowy. Rachunek jest teraz powiększony dodatkowo o jeden miesiac, bo przepisy sie zmieniły. No i mam do zapłacenia ....540 zł. :| Normalnie myślałam ze padnę jak zobaczyłam. Jestem załamana. :|

iza71koty

Post » Pt mar 18, 2011 13:23 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:
serum pisze:Wysłałam paczkę z fantami na bazarek ....przepraszam ,że tak późno ,ale miałam ciężki tydzień w pracy.

Za to ja nie wiem czy będę mogła przeznaczyć środki ze sprzedaży obrazu, o ile oczywiscie sie spodoba :roll: , na zakup karmy. Wczoraj dostałam rachunek za gaz za okres zimowy. Rachunek jest teraz powiększony dodatkowo o jeden miesiac, bo przepisy sie zmieniły. No i mam do zapłacenia ....540 zł. :| Normalnie myślałam ze padnę jak zobaczyłam. Jestem załamana. :|

Moja mama ma podobnie :?

wiora

Post » Pt mar 18, 2011 13:26 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Na kastrację odwieżliśmy Foxia.Był centralnie spanikowany. Zważyłam go w domu, bo w domu zachowuje się raczej spokojnie.No i zostanie do zrobienia jeszcze jeden kocurek. Najspokojniejszy, z którym nie ma zadnych problemów. Problemowe juz poszły. Zobaczę jak w przyszłym tygodniu. W tej chwili konto kociaczkowe ,nie wyglada dobrze a za coś musimy jedzenie co dziennie kupować.

Kolejna kastracja 100 zł. Czyli z konta kastracyjnego pozostanie

Przypomnę.

150 zł od Sunicram :1luvu:
100 zł Bazarek Myrzapl :1luvu:
48 zł bazarek Weliny :1luvu:

Razem 298 zł minus 200 zł dwie kastracje. Pozostaje 98zł.

Pytałam o szczepienia. Przy kotach powyzej półtora roku mozna zaszczepic raz, chociaż wskazane byłoby powtórzenie szczepienia. Niestety Tricat podrożał i jedna szczepionka kosztuje 50 zł.

Trochę nie podobają mi się dziąsła młodych kocurków. Wetka ma obejrzeć podczas kastracji i zadecydujemy jaki lek podamy wszystkim.

iza71koty

Post » Pt mar 18, 2011 13:29 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

wiora pisze:
iza71koty pisze:

Moja mama ma podobnie :?

Kurcze no widzisz sama. :|

Tylko że my Wiora mamy masę innych wydatków.Stado musi dostać jeść codziennie. Teraz też trochę kasy poszło nie tyle na farbę, bo ta była z tej cholernej promocji, ale barwniki sa drogie. Gips musieliśmy kupić. Nie wiem. Nie wiem co robić... :|

iza71koty

[poprzednia][następna]