taizu pisze:Izo, jak dzisiaj? Mam nadzieje, że telefon sie znalazł....
Niestety nie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Izo, jak dzisiaj? Mam nadzieje, że telefon sie znalazł....
iza71koty pisze:taizu pisze:Izo, jak dzisiaj? Mam nadzieje, że telefon sie znalazł....
Niestety nie.W domu obszukałam wszystko. Sądziłam że może koty gdzieś wrzuciły. We wszelkich dostępnych miejscach sprawdziłam i śladu nie ma. A co gorsze wcześniej mi się wyładował...zatem nawet zadzwonić nie można na ten numer, żeby się upewnić całkowicie, że nie ma go w mieszkaniu. Ja myśle ze go nie ma....
![]()
taizu pisze:Jak się wyładował, to plus jest taki, ze znalazca ie bedzie umiał go włączyć i nie będzie dzwonił na Twój koszt....
wiora pisze:witam sie z rana
serum pisze:Wysłałam paczkę z fantami na bazarek ....przepraszam ,że tak późno ,ale miałam ciężki tydzień w pracy.
Mam tylko nadzieję ,że uda się pozyskać chociaż na część środków na zakup suchej karmy od Iwetki .
iza71koty pisze:serum pisze:Wysłałam paczkę z fantami na bazarek ....przepraszam ,że tak późno ,ale miałam ciężki tydzień w pracy.
Mam tylko nadzieję ,że uda się pozyskać chociaż na część środków na zakup suchej karmy od Iwetki .
Wspaniale.Pięknie Dziękujemy Serum.
![]()
![]()
![]()
![]()
Za to ja nie wiem czy będę mogła przeznaczyć środki ze sprzedaży obrazu, o ile oczywiscie sie spodoba, na zakup karmy. Wczoraj dostałam rachunek za gaz za okres zimowy. Rachunek jest teraz powiększony dodatkowo o jeden miesiac, bo przepisy sie zmieniły. No i mam do zapłacenia ....540 zł.
Normalnie myślałam ze padnę jak zobaczyłam. Jestem załamana.
![]()
wiora pisze:iza71koty pisze:serum pisze:Wysłałam paczkę z fantami na bazarek ....przepraszam ,że tak późno ,ale miałam ciężki tydzień w pracy.
Wspaniale.Pięknie Dziękujemy Serum.
![]()
![]()
![]()
![]()
Za to ja nie wiem czy będę mogła przeznaczyć środki ze sprzedaży obrazu, o ile oczywiscie sie spodoba, na zakup karmy. Wczoraj dostałam rachunek za gaz za okres zimowy. Rachunek jest teraz powiększony dodatkowo o jeden miesiac, bo przepisy sie zmieniły. No i mam do zapłacenia ....540 zł.
Normalnie myślałam ze padnę jak zobaczyłam. Jestem załamana.
![]()
Moja mama ma podobnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 166 gości