Latte - już szczęśliwa w swoim domku stałym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 16, 2011 20:45 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

dziekuje w imieniu Laleczki :D

chyba jednak nie jestem przewrazliwiona,pod wieczor Latte ma lzawiace oczka sa lekko czerwone..
dobrze,ze piatek niedaleko to CC rozwieje moje watpiwosci..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie sty 16, 2011 22:36 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Latuniu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon sty 17, 2011 9:40 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Dzień dobry :D
Całuski dla Latte :1luvu:
Obrazek
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon sty 17, 2011 9:47 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

wow ale przystojniak oczko puścił do Lattuni ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sty 18, 2011 17:44 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

echs..
ciezki los czlowieka poczciwego :roll: ..
wrocilam dzis z 2-dniowego pilnego wyjazdu i przygotowywalam leki dla Latuni :ok:
poszlam lapac malutka i wtedy Cycek zjadla tabletke Latte 8O
normalnie szok 8O
przynajmniej Cycek kaszlu nie bedzie mial :mrgreen: :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto sty 18, 2011 18:11 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Hahahaha... dobrze, że to nic groźnego nie było 8O
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto sty 18, 2011 18:19 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

KaleidoStar pisze:Hahahaha... dobrze, że to nic groźnego nie było 8O

to byla tabletka na kaszelek Latuni haha wiec nie powinna mu zaszkodzic :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto sty 18, 2011 18:22 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Ciepła pisze:

to byla tabletka na kaszelek Latuni haha wiec nie powinna mu zaszkodzic :mrgreen:

Masz kota lekomana 8O 8O :lol:
Obrazek

bulba

Post » Wto sty 18, 2011 18:24 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

bulba pisze:
Ciepła pisze:

Masz kota lekomana 8O 8O :lol:

chyba jej sie cos pomylilo normalnie,bo nigdy tego nie robila :roll:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto sty 18, 2011 20:01 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Dwa dni Cię nie było, to kotek zgłodniał. :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto sty 18, 2011 20:17 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Bo ona myślała, że to jakiś przysmak przywieziony z podróży, a tu taki zawód...
Nie wiem, jak Ty jej to teraz wynagrodzisz :roll: :wink:
A Latunia dostała swoją tableteczkę czy jej się w związku z tym upiekło?
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto sty 18, 2011 20:33 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Duszek686 pisze:Bo ona myślała, że to jakiś przysmak przywieziony z podróży, a tu taki zawód...
Nie wiem, jak Ty jej to teraz wynagrodzisz :roll: :wink:
A Latunia dostała swoją tableteczkę czy jej się w związku z tym upiekło?

Latunia tak czy siak dzialke dostala :ok:
bedzie o 1 tabletke mniej :wink:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto sty 18, 2011 20:34 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Ciepła pisze:poszlam lapac malutka i wtedy Cycek zjadla tabletke Latte 8O

O takim numerze to jeszcze nie słyszałam :mrgreen: Moja znajoma miała taki patent na swojego psa: szykowała jedzenie w kuchni i niby to przypadkiem upuszczała na podłogę psią tabletkę. Psiak zawsze się dawał nabrać i połykał z apetytem :mrgreen:

Ja z kolei miałam przygodę z podawaniem tabletki na biegunkę mojemu kotu Pikusiowi... Niestety biedny chciał ją odkaszlnąć i poszło z dwuch stron kota :oops: tabletka z pysia a z pod ogonka... wiadomo... :kotek:

Morgiana

Od: Sob mar 15, 2008 1:36

Post » Wto sty 18, 2011 20:36 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Morgiana pisze:
Ciepła pisze:poszlam lapac malutka i wtedy Cycek zjadla tabletke Latte 8O

O takim numerze to jeszcze nie słyszałam :mrgreen: Moja znajoma miała taki patent na swojego psa: szykowała jedzenie w kuchni i niby to przypadkiem upuszczała na podłogę psią tabletkę. Psiak zawsze się dawał nabrać i połykał z apetytem :mrgreen:

Ja z kolei miałam przygodę z podawaniem tabletki na biegunkę mojemu kotu Pikusiowi... Niestety biedny chciał ją odkaszlnąć i poszło z dwuch stron kota :oops: tabletka z pysia a z pod ogonka... wiadomo... :kotek:

haha calkiem niezle :ok:
ale co do Cycka to nadal jestem w szoku 8O

Obrazek

Ciepła

Post » Śro sty 19, 2011 20:51 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Jak Latunia dzisiaj się miewa?
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]