Dziękuję wzajemnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ksb pisze:Troche spóźnione, ale szczere życzenia spokojnych świąt
XAgaX pisze:http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Szukam-domu-dla-nauczonego-czystosci-kotka-W0QQAdIdZ343888307 może ktoś z Was ma doświadczenie w takich rozmowach?![]()
Szukam domu dla nauczonego czystości i grzecznego kota. Kotek jest czarno- biały jest przyjazny, uwielbia kontakt z człowiekiem i dziećmi. Posiada aktualne badania weterynaryjne jest odrobaczony. Pewnie każdy z Państwa zadaje sobie pytanie dlaczego chcę oddać tak dobrego kota... Niestety muszę oddać go z bólem serca, jestem w ciąży i lekarz kazał mi oddać kota ze względu na dobro mojego nienarodzonego dziecka, gdyż koty stanowią pewne zagrożenie dla kobiet w ciąży i nienarodzonych dzieci. Niełatwo przychodzi mi rozstanie z moim pupilem ale muszę to zrobić dla dobra mojego, dziecka no i kotka który potrzebuje miłości i zainteresowania a ja nie jestem w stanie mu tego dać gdyż muszę unikać kontaktu z nim. Mój nr. 609823787 PUSZEK czeka na nowy dom.
mpacz78 pisze:Kinga, może mogłabyś napisać lub porozmawiać z panią:XAgaX pisze:http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Szukam-domu-dla-nauczonego-czystosci-kotka-W0QQAdIdZ343888307 może ktoś z Was ma doświadczenie w takich rozmowach?![]()
Szukam domu dla nauczonego czystości i grzecznego kota. Kotek jest czarno- biały jest przyjazny, uwielbia kontakt z człowiekiem i dziećmi. Posiada aktualne badania weterynaryjne jest odrobaczony. Pewnie każdy z Państwa zadaje sobie pytanie dlaczego chcę oddać tak dobrego kota... Niestety muszę oddać go z bólem serca, jestem w ciąży i lekarz kazał mi oddać kota ze względu na dobro mojego nienarodzonego dziecka, gdyż koty stanowią pewne zagrożenie dla kobiet w ciąży i nienarodzonych dzieci. Niełatwo przychodzi mi rozstanie z moim pupilem ale muszę to zrobić dla dobra mojego, dziecka no i kotka który potrzebuje miłości i zainteresowania a ja nie jestem w stanie mu tego dać gdyż muszę unikać kontaktu z nim. Mój nr. 609823787 PUSZEK czeka na nowy dom.
Szkoda, że kot traci dom przez lekarza idiotę.
Może dla tej pani zdanie osoby takiej jak Ty: matki dwóch córek i opiekunki 3 kotów i psa da coś do myślenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 838 gości