To my - maluszek Trąbka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 8:08 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko i od nas pozdrowienia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Co do tej muzy... hmmm, po raz kolejny Cię podziwiam, bo ja bym tylu godzin przy takim repertuarze nie wytrzymała nerwowo :wink:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lut 07, 2011 12:41 Re: To my:) PP Julcia [']

Pozdrawiamy :ok:

A może choć na chwilę stoperki do uszu? :mrgreen:

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Pon lut 07, 2011 20:00 Re: To my:) PP Julcia [']

na takie coś stoperki nie pomogą
zwłaszcza jeżeli to głośne, bo wtedy "słucha się" dosłownie całym ciałem - zabić delikwenta można i to w 100% afekcie (a podobno muzyka łagodzi obyczaje :twisted: )
jak zęby trzymają sie mocno to dobrze
a co do sposobów okiełznania kota..... to może ja się wypowiadać nie będę
zwłaszcza po tym co Poldek pokazał wetce
naćpany po uszy próbował gryźć i drapać, rozwalił mi pół kwietnika
w efekcie zakropienie przeciwświerzbowe odbyło nie na tyłek
teraz Poldek jest na mnie obrażony
ale na łóżko przychodzi :mrgreen:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon lut 07, 2011 20:25 Re: To my:) PP Julcia [']

Kocham muzykę,naprawdę,ale disco polo po prostu nie trawię-to gwałt na moim poczuciu estetyki!!!!!
Techno tez! :evil: :evil: :evil:
Milenko-łączę sie z Toba w bólu i tylko wytrwałości mogę życzyć,bo gustu ojca raczej nie ma szans zmienić-co?

Za Zuzke kciuki,żeby szybko sie wygoiła ,a i z dziąsełkam mam nadzieję sprawa się poprawi!!!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lut 07, 2011 22:56 Re: To my:) PP Julcia [']

:twisted: - posta pięknego napisałam i Aluś jednym ruchem łapki skasował :twisted: :twisted: Kocham tego kota :twisted: :twisted: :twisted:

Zatem w duży skrócie:

- kciuki za Zuzkę trzymam mocne :ok: :ok:
- Totuś charczy, ale właśnie leży na moim łóżku rozwalony totalnie 8O i boję się pójść spać, bo ucieknie :? Gadam do Totka, żeby jednak został na łóżku :mrgreen:

Cdn - jutro 8) :lol: :lol:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto lut 08, 2011 8:09 Re: To my:) PP Julcia [']

:D :D :D Totek troszku pospał ze mną :lol: :lol: :lol: :lol:

Wymiziałam i wygniotłam Totka straszliwie :D :D :D :D No i kot nie wytrzymał tej ilości miłości i zwiał :? A dzisiaj rano jakby mniej charczał 8O I nos jakoś mniej przytkany ......

Zobaczymy co będzie wieczorkiem .....

Aleksandra59

Post » Wto lut 08, 2011 8:23 Re: To my:) PP Julcia [']

Brawo Totek, tak trzymaj :ok:
Za Twoje zdrówko i mizianki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Wto lut 08, 2011 9:10 Re: To my:) PP Julcia [']

Brawo Aleksandra. Brawo Totek.
Oj rozkwitnie między Wami jeszcze miłość. :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto lut 08, 2011 18:30 Re: To my:) PP Julcia [']

Aleksandra59 pisze: Wymiziałam i wygniotłam Totka straszliwie :D :D :D :D No i kot nie wytrzymał tej ilości miłości i zwiał :? A dzisiaj rano jakby mniej charczał 8O I nos jakoś mniej przytkany ......

to z tej miłości? :twisted:
jak widać miłość leczy z różnych przypadłości
ale musi być prawdziwa :wink:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Wto lut 08, 2011 20:35 Re: To my:) PP Julcia [']

Cieszę sie, że u Milenki lepiej i Totek mniej charczy. Będzie dobrze :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto lut 08, 2011 21:04 Re: To my:) PP Julcia [']

Niestety Totuś znowu charczy, chociaż troszkę mniej :ok: :ok: Pewnie rano natrafiłam na moment braku odgłosów i źle zinterpretowałam :?

I niestety Totek dzisiaj nie pojawił się w sypialni :? :oops: Chyba wczoraj przesadziłam z tym miętoszeniem kota :oops:

Ciekawe co tam u Milenki słychać :?:

Aleksandra59

Post » Czw lut 10, 2011 9:08 Re: To my:) PP Julcia [']

Witajcie Dziewczyny :D

Ola, Totuś musi chyba "przetrawić" w sobie tą dawkę miłości, ale jestem pewna, że do sypialni wróci :D :lol:

Kasiu, gustu ojca na pewno nie zmienię, ale powiem, Wam, ze jestem w szoku, bo moja mama jest z tego samego rocznika co ojciec, ale ona ma zupełnie inne gusta muzyczne, często słucha (szczególnie w samochodzie) zupełnie "aktualnej" muzyki, Tercet Egzotyczny to owszem, ale moja 70-letnia babcia uwielbia :wink: dlatego mnie to poraziło dodatkowo, ze są w tym samym wieku, a jednak taka przepaść.

Zuzia jak na razie zupełnie w porządku, wczoraj dostała ostatni zastrzyk Zylexisu, brzuszek goi sie bardzo ładnie, do pysiaka dajemy sreberko i korę wiązu, mam nadzieje, ze się unormuje wszystko. Na wyniki jeszcze czekamy.

Mama dostała na święta w prezencie od jednego z klientów z banku jakieś perfumy z naturalnym piżmem. Zaczęła ich używać z tydzień temu i w domu zaczęły się dziać dziwne rzeczy :roll: koty na wyścigi zajmują miejsce na jej kurtce, szalu, czymkolwiek co pachnie, a potem są jakieś takie naładowane energią :lol: Bonio, moje usosobienie łagodnosci i delikatności, przypomniał sobie, ze kiedyś był kocurem i zaczął na paluszkach, z bocznym ogonem obchodzić szczególnie Brysia (Tołdisia) i Dragona 8O dźwieki wydaje przy tym komiczne, bo głosik ma jak panienka :lol: Mela zaczęła tłuc Maćka :lol: tzn. popdbiega do niego i zanim Maciek sie zorientuje już ze 2 razy łapką dostanie :lol: śmiesznie to wygląda, Melania jak zwykle elfikowata i Maciek, który prawie już doszedł do kształtu kulistego :lol: Czaruś zaczął skakać i chodzic po drzwiach, a ostatnio postanowił sie usmażyć :roll: mama postawiła patelnie na kuchence (elektryczna, u nas nie ma gazu), odwróćiła się , zeby wziać cos ze stało, patrzy, a Czarus po prostu siedzi na patelni :twisted: dobrzer, ze byłą sucha i jeszcze zimna. Oczywiście koty są zganiane z kuchenki regularnie, ale wiecie jak to jest :wink: :twisted:

Tak poza tym, to czekamy jeszcze na wyniki kału i będziemy się odrobaczać.
Zmykam do pracy Kochane, buziaki dla Wszystkich :1luvu:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw lut 10, 2011 9:21 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, to aby na pewno perfumy są w tym flakoniku? :lol: Lepiej działa, niż kocimiętka, czy waleriana. To daje do myślenia :wink:
Cieszę się bardzo, że u Was wszystko w porządku :D
Kciuki za Wasze zdrówko nieustająco trzymam i pozdrawiam cieplutko :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Nie lut 13, 2011 12:26 Re: To my:) PP Julcia [']

Ależ piżmo tak własnie na koty działa! :ryk: -ja kocham piżmowe perfumy,moje koty też,a Ptys właśnie tak chodzi-ogon w bok,sierść zjeżona na grzbiecie,uszy do tyłu i mina-komu by tu w...ć :evil:

Milenko-odnośnie gustów muzycznych-moja kuzynka młodsza ode mnie o kilka lat,słucha takiej trupiarni,że głowa boli!
No nie każę jej słuchac techno,czy muzyki młodzieżowej,ale nie disco polo,czy Krawczyka!!!!-od tego włosy mi dęba stają,a ona uwielbia! 8O 8O 8O
Tu raczej wiek nie ma nic do rzeczy-to gust,a araczej guścidło!
Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko wszystkich ogonków!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lut 13, 2011 20:19 Re: To my:) PP Julcia [']

i za zdrowie Milenki też :ok: :ok:

Killatha

[poprzednia][następna]