K-ów, po staremu, masa kotów, mało kasy ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 14:39 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Maluszki u mnie (Center i Silek) mogą znowu prezentować swe wdzięki w weekend. :mrgreen:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw wrz 09, 2010 15:09 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw wrz 09, 2010 15:12 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

lutra pisze:
lutra pisze:Dziewczyny, czy ktoś pamięta, u kogo na allegro kupowaliśmy styropianowe pudełka, żeby je na budki przerabiać. Idzie zima i ludzie zaczynają dzwonić i pytać. Próbowałam poszukać na allegro, ale nie mogę nic znaleźć.
Mam też prośbę, jak ktoś będzie w ciuchu i zobaczy jakiś polar (może być zniszczony, może być bluza, może być cokolwiek, bo i tak będziemy ciąć i wrzucać do budek), niech kupi, proszę.

znalazłam: http://www.hsv.pl/docfiles/Pojemniki_iz ... oferta.pdf
taką ofertę, czy te będą wystarczająco duże?
czy cena jest ok?
czy ktoś ma potrzebę?

Na Allegro kupowała edit_f, ona powinna wiedzieć, od kogo.
Można podzwonić po aptekach szpitalnych i przychodniach, mogą mieć do oddania za darmo.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw wrz 09, 2010 16:03 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

vanja pisze:Po telefonicznej konsultacji z moim TŻ, moge w sobote byc w galerii od 11 do konca. Urzadza to kogos?

To może ja bym przyszła od 11 do 14 w sobotę, jeśli Cię to urządza? A w niedzielę od 14 do końca bym była jak już pisałam.

Co do pudełek styropianowych to może moja mama jakieś w aptece mieć, zapytam jej.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Czw wrz 09, 2010 16:29 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Btw te, które podlinkowałaś, wielkościowo wydają mi się ok; moje dzikusy chętnie spały nawet w trochę mniejszych.
Ja będę na pewno potrzebowała trzech, czterech, jeszcze kilka małych powinnam mieć w piwnicy.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw wrz 09, 2010 19:05 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

jeszcze raz przypominam o puszkach z punktów, gdzie są zbierane pieniądze. W przyszłym tygodniu powinniśmy mieć nowe zezwolenie tak, żeby była ciągłość i abyśmy mogli oblecieć wszystkie najbliższe kwesty i imprezy.

I w dalszym ciągu oczekuję na pomysł co mam zrobić z 7 smarkaczami z lecznicy, Tinką i 3 maluchami spod Gdowa. :roll:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw wrz 09, 2010 19:45 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Tweety pisze:jeszcze raz przypominam o puszkach z punktów, gdzie są zbierane pieniądze. W przyszłym tygodniu powinniśmy mieć nowe zezwolenie tak, żeby była ciągłość i abyśmy mogli oblecieć wszystkie najbliższe kwesty i imprezy.

I w dalszym ciągu oczekuję na pomysł co mam zrobić z 7 smarkaczami z lecznicy, Tinką i 3 maluchami spod Gdowa. :roll:

I z dwoma nowymi armaturkami :( Dzwoniła dziś pani Dorota-prawdopodobnie podrzucił ktoś trzy kociaki do słynnej komórki, jeden zniknął. Mają podobno 3-4- miesiące i robią się dzikie.
Nie wiadomo jakiej są płci ( i tak naprawdę nie wiadomo w jakim są wieku). Pani Dorota mówi, że to na razie nie jest bardzo pilne, ale jestem innego zdania, bo może można je jeszcze oswoić. Jeżeli to kocice, to mogą w styczniu urodzić kocięta, które zamarzną :( Ja nie mam gdzie wsadzić nawet pół kota :(
Prawdopodobnie dwie "nasze" armaturki nie żyją :(

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw wrz 09, 2010 20:54 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

z innej beczki. kocie dzieci miały dziś sesję robioną przez Barban, jutro efekty...
Berci meaucoup
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw wrz 09, 2010 20:56 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Niestety na ulicy Bożego Ciała widziałam wczoraj maleństwo, podobno jest ich więcej i żyją z mamusią w opuszczonej kamienicy... Malucha próbowałam złapac, ale się nie udało :( wybiegł na ulicę, później schował sie pod auto i na nic zdały się moje prośby i groźby... a kociak był mniej więcej wielkościowo jak moja Pchła gdy ją złapałam :( nie wiem jakie ma szanse na przeżycie.... :cry:
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Czw wrz 09, 2010 21:08 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Mam wolną klatkę - a mogę mieć dwie.
Dziś wieczorem "zamówiłam sobie" kociątko.
Nie udało sięgo złapcć. Podejrzewam, że już się nie uda.

Coś mogę przyjąć.
Tweety - dlaczego nei zadzwonisz, jak są maluchy w potrzebie?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw wrz 09, 2010 21:20 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

w sobotę jednak to sprzątanie Kocimskiej, kto da radę? Holender, wszystko na raz :evil: Czy ci, którzy z przeróżnych powodów nie idą do galerii mogą przyjść pomóc w kociarni?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw wrz 09, 2010 21:24 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Po pertraktacjach, Kasumi przychodzi za Miszeline, a ja na 14 do konca zostane. Odpukac, ale dziewczyny po dzisiejszym szczepieniu jakies rozbrykane :) . Az oko sie cieszy jak wszystko "fruwa" :) .

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Czw wrz 09, 2010 21:40 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Łykend mam zajęty przez veta i życie towarzyskie.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw wrz 09, 2010 21:56 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

ja wiem że najpierw mialo byc zatwierdzenie przez lutre
ale nie moglam sie oprzec...
dobranocka

http://www.youtube.com/watch?v=sqIRa1sBnM0
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw wrz 09, 2010 22:00 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

BarbAnn to slodziutkie:)

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

[poprzednia][następna]