terenia1 pisze:Nowa82 pisze:i faktycznie trza by sprawdzić czy z facebooka, bo jak tak to świetna rzecz!
Niestety co do kompa to trochę noga jestem, nawet fotki na miau nie umiem dodaćale mogę się coś dołożyć finansowo żeby Boryskowi zrobić takie ogłoszenie
Karolina ja zasponsoruję takie ogłoszenie dla schroniskowych maluszków, moge też dołożyć się do Borysa
a ja własnie sie zastanawiam tez nad tym facebookiem dla Sonyego - otóż juz nie idzie z nim wytrzymać - on wyje pod drzwiami, coraz częściej

Poza tym postanowiłam zaszczepić moje tymczasy i tak wg Pani wetki z Kaliskiej:
- Lena - ma 2 lata i jakies lekkie zapalenie dziąseł, dość silny kamień, co w połączeiu z grzybicą, którą przeszła sugerować może FIV

- Sony - ma 3 lata, jest wykastrowany, musi mieć dom wychodzący, został zaszczepiony j.w.;
- Kotka zabrana wczoraj ze schronu (niby po zmarłej pani) - nazwałam ją Nadia - ok. 4 lata, ciąża kilkupłodowa ok. miesięczna potwierdzona przez USG, wystrachana masakrycznie, dostała spot-on na pchły. Wetka twierdzi, ze nie powinnam brać ją na działkę bo i bez tego mam wielkie stresy ale nie mam za bardzo co z nią zrobić

Także przy Lenie i Sonym można pisać, że zaszczepione i że mają książeczki zdrowia