WAW. Pola ma DS! 21.04.2016 ['] :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 29, 2010 10:20 Re: WAW. Pola- Anemia...i po anemii, wyniki s.33 Ciachnięta :D

OKI 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk:
ale się naczytałam.. dobrze, że wszystko dobrze. :ryk: :ryk:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw lip 29, 2010 10:24 Re: WAW. Pola- Anemia...i po anemii, wyniki s.33 Ciachnięta :D

moje tez byly odrobaczane Milbemaxem :ok:

Seniorki to dopiero poczatek, Poli przydalyby sie podswietlane ogloszenia przynajmniej na tych wazniejszych portalach np. Gumtree

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw lip 29, 2010 10:29 Re: WAW. Pola- Anemia...i po anemii, wyniki s.33 Ciachnięta :D

Milbemax jest o tyle dobry, ze to pierwszy od długiego już czasu preparat, ktory zawiera zupełnie nową substancję odrobaczającą. I dlatego jest najbardziej skuteczny, gdyż stosowane już kilka lat preparaty powodują, ze robactwo sie uodparnia na substancję mającą je wytłuc. A na Milbemax robactwo reaguje zaskoczeniem - jeszcze nie znalazły strategii, jak się nie dać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lip 29, 2010 10:38 Re: WAW. Pola- Anemia...i po anemii, wyniki s.33 Ciachnięta :D

joluka pisze:no to trochę zabiegów jeszcze zostało.... - i pyszczydło do remontu.... :( - ale za to po tym wszystkim panna będzie cud-miód i orzeszki!!!!!!! :1luvu:

Oj tam, to już w zasadzie nie zabiegi :lol: Najgorsze pyszczydło, mam wrażenie, że przy okazji sterylki straciła nieco kamienia, ale ciężko jej do pyska zajrzeć jednoosobowo - tylko jedyny kieł widziałam jakby bielszy :lol: Ale paszcza jej nie minie i tak :mrgreen:

Marzenia11 pisze:MILBEMAX
tabletki powlekane dla kotow
produkt leczniczy przeciwrobaczy o szerokim spektrum działania
Novartis Sante Animale SAS Francja

Wskazania:
w leczeniu mieszanych zakażeń (inwazji) niedojrzałymi i dorosłymi postaciami tasiemców i nicieni następujących gatunków: tasiemce Dipylidium caninum, Taenia spp.. Echinococcus multilocularis, nicienie Ancylostoma tubaeforme, Toxocara cati; lek można także stosować w zapobieganiu dirofilariozie (Dirofilaria immitis), jeśli wskazane jest jednoczesne leczenie tasiemczycy.

Dzięki Marzeniu :1luvu:
Czy ja dobrze rozumiem, że tłucze zarówno larwy nicieni i tasiemców?
Bo niby tak napisane, ale jak dla mnie to nie do końca wyraźnie.
Nawet lepiej by było, bo traktować te moje 2x z rzędu tym samym, to wolałabym nie :roll:

Hanulka pisze:OKI 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk:
ale się naczytałam.. dobrze, że wszystko dobrze. :ryk: :ryk:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja? Ja to grzeczna jestem (jak śpię), to Polinda numer za numerem wycina :ryk:
Ale goi się przepięknie :ok:

tillibulek pisze:moje tez byly odrobaczane Milbemaxem :ok:

Seniorki to dopiero poczatek, Poli przydalyby sie podswietlane ogloszenia przynajmniej na tych wazniejszych portalach np. Gumtree

Całkiem się nie znam na ogłaszaniu :oops: Ale do tych podświetlanych to chyba kasa potrzebna :?

A czy ktoś mógłby zrobić ogłoszenie do druku? Format A4, spokojna forma, duża czcionka :mrgreen: Przelecę się po parafiach okolicznych :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw lip 29, 2010 10:39 Re: WAW. Pola- Anemia...i po anemii, wyniki s.33 Ciachnięta :D

Marzenia11 pisze:Milbemax jest o tyle dobry, ze to pierwszy od długiego już czasu preparat, ktory zawiera zupełnie nową substancję odrobaczającą. I dlatego jest najbardziej skuteczny, gdyż stosowane już kilka lat preparaty powodują, ze robactwo sie uodparnia na substancję mającą je wytłuc. A na Milbemax robactwo reaguje zaskoczeniem - jeszcze nie znalazły strategii, jak się nie dać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Właśnie widzę, "moje" robactwo na pewno tego jeszcze nie zna :mrgreen:
Jedyne co mnie martwi to te tabletki powlekane - czuję kłopoty :twisted:
Da się toto rozgnieść?

OKI

Post » Czw lip 29, 2010 10:42 Re: WAW. Pola- Anemia...i po anemii, wyniki s.33 Ciachnięta :D

Oczywiscie, ze się da, na proszek jak najbardziej. Mieszałam z karmą. Dr Jarek umie podawać w całości, miedzy chrupkami - podobno ta powłoka na tabletce ma smak wołowiny. MOje panny nie nabierają się na takie numery, ale one generalnie zlewają równo to co większość kotów uwielbia, więc ja się nie dziwię już.. :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lip 29, 2010 10:47 Re: WAW. Pola- Anemia...i po anemii, wyniki s.33 Ciachnięta :D

Dobrze, że się da :lol:
Moje regularnie tracą apetyt, jak im coś w karmie próbuję przemycić :mrgreen: Nawet nie próbują do michy podejść, pomijając już fakt, że pilnowanie, która ile i z której michy zje to czysta abstrakcja. Tzn. Pola zje, wszystko :mrgreen:
Szelmie bez problemu podam pigułę dopyszcznie, Delka wycmokta wszystko ze strzykawki z convem :mrgreen:
Tacia to jeszcze zagadka, ale to już jeden kot zostaje :twisted: Obstawiam podanie dopyszczne i już :lol:

OKI

Post » Czw lip 29, 2010 11:00 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Te tabletki są małe na szczęście.

Marzenia11

Post » Czw lip 29, 2010 11:03 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Wielkość to już bez różnicy w zasadzie, ja nawet wolę większe dopyszcznie podawać, bo je łatwiej znaleźć na podłodze :twisted: :ryk:

OKI

Post » Czw lip 29, 2010 11:58 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

OKI, ogloszenia sie zrobi, choc mi ostatnio cosik nie bardzo sie chce, oczy mnie bola, ale dla Ciebie i Poli zrobie wyjatek :mrgreen: :mrgreen:

podswietlane kosztuja - ok. 8-15 zł - w kazdym portalu troche inaczej, ale moze wystarczy podswietlic na allegro i gumtree - czyli tam gdzie najwiecej osob zaglada

a jak nie chcesz podswietlac, bo wiadomo krucho z kasą (mi tez z obecnej pensji po oplaceniu rachunkow zostalo 150 zł :? ), to zrobimy zwykle, ja zareklamuje Pole tez na FB :)

tillibulek

Post » Czw lip 29, 2010 12:02 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Ja bym na razie odpuściła podświetlane - i tak jest martwy sezon, szkoda kasy :wink: Skończą się wakacje, to się zastanowimy - ja też w tym miesiącu będę cienko miała, bo ubezpieczenie mieszkania muszę opłacić :x
Mój telefon masz, a maila?

Na allegro, proszę, nie dawaj ogłoszeń!

Za to FB super :1luvu:

OKI

Post » Czw lip 29, 2010 12:17 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

I jeszcze jeden banerek, dzięki :1luvu:

Mała Dzikuska pisze:Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/hgur][img]http://tnij.org/hq74[/img][/url]

Oba banerki są również na pierwszej stronie :D

OKI

Post » Czw lip 29, 2010 12:33 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

a ja widzialam tą fotke jak Pola tak slodko nyna??? 8O cudo :1luvu: :1luvu:

na allegro nie umiem,wiec spokojna glowa :wink: czekam na tekst do ogloszen, nie musi byc dlugi - wystarczy tresciwy i wzruszajacy :P

tillibulek

Post » Czw lip 29, 2010 12:48 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Dziewczynki a dlaczego na allegro nie? Cos nie tak sie tam porobiło?
Bo do tej pory slyszałam ze to najskuteczniejsze miejsce.
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw lip 29, 2010 13:30 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

ja juz pisalam co sadze na temat allegro - jest to pierwsze miejsce, gdzie kazdy pędzi, kiedy szuka czegoś - ja tez jak szukalam kicia, to przegladalam ogloszenia na allegro, bo tych innych portali, poza gumtree, nie znalam - uwazam, ze dobrze jest tam kota pokazac - ale istnieje jakies minimalne ryzyko w kwestii tego, ze ktos wygra aukcje i niezaleznie od tego, czy ten ktos nam podpasuje czy nie, bedziemy musialy oddac mu kota

ale na ta ewentualnosc dziewczyny zaopatrzaja aukcje klauzulą, wiec nie wiem czemu OKI nie chce allegro - ja uwazam, ze to dobra reklama w miejscu, gdzie wieeeeeeele ludzi zaglada

tillibulek

[poprzednia][następna]