Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 13, 2010 16:21 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

-=sara=- pisze:ulala
Jak tak lubi łazienkę to może do kibelka by się nauczyć siusiać :wink:

wszystko przed nim....
a to psiukadło od Izy zabija zapach sików, chociaż to dobre...
Obrazek BERECIK, czekam Twojego miauknięcia za drzwiami....Obrazek

kaska0980

Od: Czw cze 17, 2010 23:59

Post » Wto lip 13, 2010 16:33 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Obrazek

Obrazek

a to żeby nie było....

Tofik i Tobiasz

kaska0980

Post » Wto lip 13, 2010 16:40 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

o kurka jakie pozy :1luvu:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto lip 13, 2010 16:43 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

wietrzą się :wink:

kaska0980

Post » Wto lip 13, 2010 18:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

kaska0980 pisze:wietrzą się :wink:

alez rzecz oczywista :lol:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto lip 13, 2010 18:17 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Jakie słodziaki :1luvu:
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Wto lip 13, 2010 21:14 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Witam wieczornie :D
urlopy się zaczęły :) i moja kolej na pilnowanie kociaków :1luvu:
Mam teraz 2 maluchy przez 2 tygodnie :ryk: , czyli 4 futra :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Moje futra obojętnie podeszły do nowych w domu :?
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Wto lip 13, 2010 21:15 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

kaska0980 pisze:Obrazek

Obrazek

a to żeby nie było....

Tofik i Tobiasz

podobne pozy u mnie :ryk:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Śro lip 14, 2010 8:04 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Widzę że Krówka to Krówek i jak przystało na pana można go zawsze nazwać WIETRZY WÓR :lol: poza idealna .
Wczoraj przeszła burza i sie fajnie schłodziło ,ale od rana znów parówa .
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Śro lip 14, 2010 9:08 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

serum pisze:Widzę że Krówka to Krówek i jak przystało na pana można go zawsze nazwać WIETRZY WÓR :lol: poza idealna .
Wczoraj przeszła burza i sie fajnie schłodziło ,ale od rana znów parówa .

Serum normalnie...padłam!!! ŚWIETNE!!! :ryk: :ryk: :ryk:

U nas wczoraj na moment sie zachmurzyło i spadło pięć kropelek deszczu. :| W nocy znów parówa we wszystkich pomieszczeniach. :| A teraz od rana znowu daje....
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro lip 14, 2010 9:22 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Mesia wczoraj sie nie pokazała. Bardziej mnie martwi Nikuś, którego nie widzę juz od 4 dni. :| Odkąd Oczko zaczął go ganiać, kot jest przestraszony. Nie wiem co Oczku padło na głowę. Zawsze tak się lubili.Próbuję zebrać mysli i czas. Trzeba ruszać szukać Nikusia, Negritki.Wczoraj na moich działkach stawiła sie do jedzenia masa kociaków. :D Był cały komplet. Nawet czarna kicia której juz nie widziałam prawie miesiąc. :D Przyszła Miłka, której nie było od 5 dni i o która juz zaczęłam sie bardzo nie pokoić. :D Zosia od dłuzszego czasu też pojawia sie codziennie i regularnie, choć wczesniej zdarzało się ze nie przychodziła codziennie. :D Kociaki dostały wczoraj masę jedzonka, bo jakoś więcej mi sie naprodukowało.Sucha karma od Panikoty jest smaczna i bardzo smakuje kociakom. :D Robimy mieszanki. Pół na pół z Puriną.Karma jest bardzo dobrze nasaczona, tłuściutka i bardzo ładnie pachnie .Rewelacyjnie pachnie i smakuje karma od Serum.To nowa karma.Tez mi nie znana.Wczoraj otworzyłam i wziełam działkowym kociakom na próbe. Bardzo intensywnie pachnie rybką. Jest niesamowicie apetyczna i super tłusciutka. :D

iza71koty

Post » Śro lip 14, 2010 9:25 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dziewczyny piszcie jak Bieda? czy coś dzisiaj zostało olane? :roll: Udał sie wczoraj spacer? Dał rade chodzić na szeleczkach?

iza71koty

Post » Śro lip 14, 2010 9:30 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

-=Saro=- zdjecie Grubasi w umywalce REWELACJA!!!! :lol: .Ja z kolei rano przyłapałam mojego kota, jak leżał na zamrozonej rybie, wyjętej z szufladą wieczorem, w celu rozmrozenia. Wiedział gdzie chłodno.Drugi wczoraj próbował wieczorem dostać sie do zamrazalnika, jak poczuł przyjemny chłodek.... :ryk:

iza71koty

Post » Śro lip 14, 2010 9:44 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kochani cały czas z Meżem nadrabiamy zaległości. Czekamy też na "ruchy" w sprawie psów haskich :| , bo dziewczyny juz pusciły kolejnego maila z prośba o Interwencje.Mnie cały czas martwi ze suki moga być szczenne. :| I nie dożywione naturalnie. :| O reszcie juz pisałam....
Dowiedzedziałam sie przed wczoraj nie przyjemnej wiadomosci o Lusi, :| która mi dość dawno zagnieła. Od wczoraj próbuje zweryfikować te wiadomosci, ale nie mogę sie za diabła tam dodzwonic.Będe próbować nadal. Jeśli nie uda mi sie dzisiaj, przejdę się tam wieczorem.
Pani Basia nic nie wie o Bogusiu. :| W dodatku jest w trakcie przeprowadzki kilka ulic dalej. Pozyczyłam jej transorterek i juz czekam kilka dni na zwrot. Mam nadzieję ze sie doczekam. To moj najlepszy transporterek. Kurde! :|
Wczoraj Maz kopał kilka godzin rów na działce, bo robia dojscie wody bieżacej. Oczywiscie robi to też Firma, ale wykopanie kilku metrów rowu kosztuje 100 zł.Nie stac nas na takie wydatki.Musimy jeszcze dokonać opłaty za poprzedni sezon, bo mamy nie rozliczony. A czynsze poszły sporo w góre.Czynsz za działkę podniesli o 100 %.Prad za to jest dosć tani i płacimy w sumie niewiele.
Wczoraj poszły wszystkie Bazarkowe fanty. Okropnie przepraszam za opóżnienie. :oops:
Dzisiaj biore sie za nastepny Bazarek. Mam trochę fajnych fantów. :wink:

iza71koty

Post » Śro lip 14, 2010 9:51 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Moja Mynia Wapmirek, biedna starowinka, wczoraj wyglądała jak ryba wyjęta z wody.... która łyka powietrze. :| Kilka razy w ciagu dnia przemywałam jej futerko zimną woda, zeby troche jej ulżyć.Te upały wybitnie jej doskwierają. :|

iza71koty

[poprzednia][następna]