Maksiu w domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 26, 2011 16:30 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Myślę i myślę nad tym biedakiem :roll:
Bez badań i tak nic się nie ruszy, rozmawiałyśmy z Bożeną i mamy propozycję - zróbcie testy, jeżeli będzie ok to Maksa mogę wziąć na tymczas ja, jeżeli coś wylezie, to pojechałby by do Bożeny. Trzeba by go wtedy od razu zacząć ogłaszać i szukać ds.
Co o tym sądzicie?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lip 26, 2011 16:44 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Ale się pozmieniało.... - za każdym razem po kilkudniowej nieobecności na forum przeżywam szok 8O 8O 8O 8O !

Kochane jesteście dziewczyny (Kamari i Bożena) strasznie!!!! :1luvu:

Ja chciałam tylko dodać, że podtrzymuję moją propozycję sfinansowania testów dla Maksia - więc jeśli będzie potrzeba ponowienia ich po pewnym czasie, to nie ma problemu! Mogę też współuczestniczyć w razie czego w koszcie transportu. No chyba, że skorzystamy z pomocy forumowej Dobrej Duszy, o której już wspominałam.

W takim razie - czekamy na wyniki testów...???????? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A jak w tej chwili w ogóle czuje się Maksencjusz? Jest w lepszej kondycji? Zniósłby spokojnie transport?

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto lip 26, 2011 16:52 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Marysiu(Kamari)dziękuje ,że napisałaś :D
Joluka...kazda pomoc jest potrzebna, czy to testy, czy badania, czy nawet koszty jeżdżenia do weta.I Kamari i ja nie jestesmy milionerkami,chyba ,ze o czyms nie wiem Kamari :lol:
Bo jak Wiesz Joluka, jak człowiek stane na nogi to "cos'się przypałenta, czy znajdzie i znowu i tak w kółko.U mnie Maksio zostac na stałe nie moze,ale jesli tymczas to bezterminowy ...
Szalony Kot bedzie wiozła do mnie kota(chyba)i w niedziele(szukamy transportu z Konina do Warszawy..moze ktos by pomógł) weźmie Maksia z Warszawy-później wyjeżdża i nie ma jak go dostarczyc tutaj.Ja jak mówie nie bede zmotoryzowana, ale Kamari pomoze dostarczyc Maksa do mnie i pomóc transportowo,gdyby okazał sie plusowy.ale musze to powiedziec-za minusy dwa kciuki trzymam :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 26, 2011 17:52 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

dobrze, to ja trzymam kciuki za sprawną akcję, bo nie można zmarnować szansy transportu - jak się teraz przegapi, to potem Maksencjusz będzie bez sensu tkwił w schronie, a DT się zgłosiły, więc nie ma co przedłużać pobytu kocia za kratami.
to na kiedy zaklepany termin testów?
:ok:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Wto lip 26, 2011 17:58 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Ja szukam transportu dla kotki na trasie Konin -Warszawa..może ktoś pomoże.To 300km,a koszt paliwa teraz jest dla mnie nierealny do pokrycia :(
Do piatku trzeba decydować, bo dziewczyna musi wiedziec jakie plany robic na weekend...Mówię o Szalonym Kocie(dziękuje Kochana,że zgodziłaś się Maksia przetransportować do Siedlec)

Ja tyle w temacie i Marysia chyba tez-to nasza oferta...przyjmiecie ją lub nie...No moze cud się zdarzy i DS sie znajdzie ekspresowo-bo takie "numery"już widziałam tu na forum. :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 26, 2011 18:19 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Czyli w razie czego Maksa trzeba by do Konina zawieść tak ? Czy jak?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto lip 26, 2011 18:25 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

JaEwka pisze:Czyli w razie czego Maksa trzeba by do Konina zawieść tak ? Czy jak?

Jeżeli nasza propozycja by wam odpowiadała, to najprościej by było zawieźć Maksa do Warszawy.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lip 26, 2011 18:30 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

A bo coś źle przeczytałam :wink: Myślałam że macie transport konin -w-w
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto lip 26, 2011 18:32 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

JaEwka pisze:A bo coś źle przeczytałam :wink: Myślałam że macie transport konin -w-w

Takiego transportu Bożenka dopiero szuka. Wydaje mi się, że Wrocław - W-awa będzie prościej znaleźć :roll:

edit - Joluka pisała o możliwości przetransportowania Maksa
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lip 26, 2011 18:41 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

JaEwka pisze:Czyli w razie czego Maksa trzeba by do Konina zawieść tak ? Czy jak?

do Warszawy....

Szalony Kot jest niesamowita..pojedzie za zwrot kosztów po kotke do Konina, zachaczy o Warszawe po Maksa i przywiezie do Siedlec 8O
Kazde finansowe "Bóg zapłac"dla Szalonego Kota potrzebne...Bilet W-wa -Siedlece ok 30zł idzie,a do Konina tez cos kosztuje, więc kazdy jak moze niech Abbe i Maksia wspomoże.
Ewelina skontaktuj sie z Szalonym Kotem,zeby ew.transport dograć...
Ostatnio edytowano Wto lip 26, 2011 19:00 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 26, 2011 18:59 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Sprawdziłam opcję forumowego transportu Wrocław-Warszawa - niestety dopiero za 2 tyg. będzie możliwy... :(

Czy mam zacząć szukać gdzieś indziej? Chyba potrzebujemy najpierw informacji, czy i kiedy testy u Maksia mogą zostać wykonane - wówczas będziemy wiedzieli, od którego dnia potrzebujemy transportu...?

joluka

Post » Wto lip 26, 2011 19:02 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Joluka to sprawdź Wrocław Konin..bo Szalony Kot z Konina będzie wracala do Siedlec w niedzielę...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 26, 2011 19:04 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Jeszcze tak na forum nie było, żeby się nie znalazł szybko transport :D
Pytanie - czy testy można wykonać z dnia na dzień gdyby był transport :?:

Nie zaleznie od wyników Maks musi trafić chociaż do Warszawy. Stamtąd do Siedlec już coś zorganizujemy. A na miejscu to już w zależności od wyników, bo obie z Bożeną mieszkamy niedaleko od siebie.

Oczywiście, jeżeli dziewczyny zadecydują, że Maks jedzie do nas :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lip 26, 2011 19:07 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

no właśnie - problemem nie do końca jest trasa, tylko data... czy mamy pewność, że do weekendu Maksio będzie już po testach?

na czyje konto robimy zrzutkę na podróż?

joluka

Post » Wto lip 26, 2011 19:45 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Wydaje mi się, że w kiedy mamy dwa DT, to testy w razie potrzeby można zrobić na miejscu w Siedlcach. Może tylko jeden test "dorzucić" do Maksa, w razie gdyby okazało się, że w lecznicy akurat zabrakło testów :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]