solangelica pisze:elzak3 pisze:A do którego Kv Sol jeździ i gdzie mieszka?
Sanocka. Mieszka na Podgorzu (niedaleko Cmentarza, Wielicka, Kopiec Krakusa - te rejony - mowi Ci to cos?)
Mówi.
ja na Biezanowie mieszkam.
I tez czasem na Sanocką jeżdżę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:elzak3 pisze:A do którego Kv Sol jeździ i gdzie mieszka?
Sanocka. Mieszka na Podgorzu (niedaleko Cmentarza, Wielicka, Kopiec Krakusa - te rejony - mowi Ci to cos?)
elzak3 pisze:solangelica pisze:elzak3 pisze:A do którego Kv Sol jeździ i gdzie mieszka?
Mówi.
ja na Biezanowie mieszkam.
I tez czasem na Sanocką jeżdżę.
miszelina pisze:Właśnie dzwoniła Lutra: Seldżuk (od dziś Emanuel) Ma objawy poszczepienne i lekki stan podgorączkowy. Został w Arwecie do poniedziałku.
solangelica pisze:A wiadomo cos w sprawie Oridermylu? Brakowalo go w hurtowniach, przestali ponoc produkowac... po Nowym Roku mialo sie cos wyjasnic. Wie ktos cos na ten temat?
jak bylam u dr Szpeyera to mowil o tym.
elzak3 pisze:solangelica pisze:A wiadomo cos w sprawie Oridermylu? Brakowalo go w hurtowniach, przestali ponoc produkowac... po Nowym Roku mialo sie cos wyjasnic. Wie ktos cos na ten temat?
jak bylam u dr Szpeyera to mowil o tym.
Oridermyl juz 2 lata temu mieli wycofywac.
miszelina pisze:Czy ktoś ma może namiary na parkę czarnych kocurków (miziastych)? Właśnie o takie chodzi pani z Katowic (Edit też z nią rozmawiała). Domek wychodzący, ale bezpieczny.
vega29 pisze:Sola, na http://www.afn.pl masz w dziale adopcje wzór umowy adopcyjnej kota. W tym samym pliku jest ankieta. Ewentualnie daj mi mail na pw, to ci wyślę już oddzieloną od umowy. No chyba, że są jakieś zmiany do tamtej ankiety, o których nie wiem?
Akima pisze:miszelina pisze:Czy ktoś ma może namiary na parkę czarnych kocurków (miziastych)? Właśnie o takie chodzi pani z Katowic (Edit też z nią rozmawiała). Domek wychodzący, ale bezpieczny.
a te 8 czarnych od Pana Isendorfa z Prokocimia ?
Akima pisze:Taką mam nieśmiałą propozycję dla wolontariuszy AFN jeszcze przed rozpoczęciem sezonu kwestowego w weekendy: może w ramch bliskich spotkań z kulturą wybralibyśmy się do kina na Avatara 3D. Grają w Bonarce. Ktoś chętny. Może być w weekend, może być w tygodniu.
kastapra pisze:Akima pisze:Taką mam nieśmiałą propozycję dla wolontariuszy AFN jeszcze przed rozpoczęciem sezonu kwestowego w weekendy: może w ramch bliskich spotkań z kulturą wybralibyśmy się do kina na Avatara 3D. Grają w Bonarce. Ktoś chętny. Może być w weekend, może być w tygodniu.
Polecam jednak w Plazie, lepszy IMAX,na prawdę jest różnica!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości