Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 07, 2010 14:31 Re: Piękny Rudiś po wypadku na tymczasie :)))

Dorota&Frodo pisze:Witam :wink: to do mnie trafią rudzielce :D gdy już będą u mnie w domku,postaram się robić regularnie fotorelację :wink:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro kwi 07, 2010 15:41 Re: Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

Dzięki Mruczeńka :ok: :ok: :ok: :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro kwi 07, 2010 15:52 Re: Piękny Rudiś po wypadku na tymczasie :)))

IKA 6 pisze: Obrazek Ruduś i Duduś

Cudnie razem wyglądają :1luvu: i nie do poznania chłopaki, takie pięknoty teraz z nich są a pamiętam jakie bidulce wyciągaliśmy ze schronu :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 07, 2010 17:34 Re: Piękny Rudiś po wypadku na tymczasie :)))

Gibutkowa pisze:
IKA 6 pisze: Obrazek Ruduś i Duduś

Cudnie razem wyglądają :1luvu: i nie do poznania chłopaki, takie pięknoty teraz z nich są a pamiętam jakie bidulce wyciągaliśmy ze schronu :roll:

No ciężko było.... je nieść :ryk:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob kwi 10, 2010 12:04 Re: Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

Witajcie :wink: rudasy od wczoraj są u mnie w domu :piwa: jeszcze nim przyjechały do mnie,wpadliśmy do mojej wetki,zeby obejrzala kociaczki. Wetka powiedziala,że koty są w doskonałym stanie :wink: Duduś dostał maść do uszek,ale reszta jest ok 8) Rudasy na razie zadomawiają się u mnie- są w osobnym pomieszczeniu,żeby sie spokojnie przyzwyczaiły do obecności psów. Koty mogą łazić po całym domu,ale psy nie mogą lazić do pokoju kotów :wink: Duduś i Ruduś zaczynają sie przyzwyczajać do nowego miejsca,ale wciąż są trochę niepewne i chowają się po katach

Dorota&Frodo

Od: Pt kwi 02, 2010 21:17

Post » Sob kwi 10, 2010 17:16 Re: Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

Cudownie :1luvu: A jakieś fotki będą :oops:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob kwi 10, 2010 18:53 Re: Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

Ciesze sie Dorotko, że vetka wystawiła tak wspaniałą opinię o byłych moich tymczasach. O Dudusiu i jego uszach wiedziałam nie od dzisiaj, ale przyznaje sie że zaniedbałam troszke przez przeprowadzkę. Najpierw na zwiedzanie powinien wyjść Ruduś bo to bardziej ciekawski kocur. Potem Duduś bo jak nazwa wskazuje prosze mi dać jeść, pozwolić spać a reszta mnie nie obchodzi. No że chyba chodzi o gonitwę w środku nocy :mrgreen: Przepraszam, że wczoraj nie pisałam ale miała dość po odejściu Zadziorka.
Powodzenia kocurki i nie przynieście nam wstydu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Sob kwi 10, 2010 21:45 Re: Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

:dance: :dance2: :dance: ale fajnie :ok:
Chłopaki w nowym domku :1luvu:
IKA :aniolek: uratowałaś nasze rudzielce :1luvu:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie kwi 11, 2010 6:30 Re: Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

Nic nie ratowałam. One same sie ratowały. Potrafiły sie tak ładnie zaprezentować żeby oczarować Dorotę na Allegro od pierwszego spojrzenia :mrgreen:
Powodzenia kocurki, bedę cały czas trzymała za Was :ok: :ok: :ok: :ok:

IKA 6

Post » Pon kwi 12, 2010 7:52 Re: Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

O Dudusiu i jego uszach wiedziałam nie od dzisiaj, ale przyznaje sie że zaniedbałam troszke przez przeprowadzkę. Najpierw na zwiedzanie powinien wyjść Ruduś bo to bardziej ciekawski kocur. Potem Duduś bo jak nazwa wskazuje prosze mi dać jeść, pozwolić spać a reszta mnie nie obchodzi. No że chyba chodzi o gonitwę w środku nocy

Jest wlaśnie tak :wink: Ruduś już zwiedził wszytsko :lol: Duduś jeszcze się chowa :wink: ale cierpliwie czekam :ok:

Przepraszam, że wczoraj nie pisałam ale miała dość po odejściu Zadziorka.

8O bardzo mi przykro :cry: Zadziorek to bylo to kochane maleństwo?

Dorota&Frodo

Post » Pon kwi 12, 2010 13:58 Re: Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

Tak to był najmniejszy i najmłodszy mój tymczas z Wrocławia. Nigdy nie wiemy kogo nam los przyniesie, ale najważniejsze że odszedł w domu na rękach a nie w zimnej klatce w schronisku. :ok:
Dudus wyjdzie jak mu podasz coś co bardzo lubi: np. kawałek szyneczki lub surowego mieska, zółtko lub śmietanka ale 36% nie byle jaka. Spróbuj, jego mozna w prosty sposób przekupić :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Pon kwi 12, 2010 20:44 Re: Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

Dudus wyjdzie jak mu podasz coś co bardzo lubi: np. kawałek szyneczki lub surowego mieska, zółtko lub śmietanka ale 36% nie byle jaka. Spróbuj, jego mozna w prosty sposób przekupić

Oj,ja już zwątpiłam, bo Dudusia ni widu ni słychu :cry: Ruduś chodzi po domu i straszy psy,tak,że uciekają. Ale Dudusia nie mogę znaleźć :cry: okna były i są pozamykane, drzwi otwieram tylko,gdy wychodzę,a mimo to boję się,że uciekł :cry: :cry: :cry: on ma mnóstwo miejsc gdzie mógłby sie schować, ale mimo że go szukam to nie znajduję :cry: jedzonko sto w miseczkach i znika,ale nie wiem czy to sprawka tylko Rudusia czy też Dudusia

Dorota&Frodo

Post » Pon kwi 12, 2010 20:50 Re: Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

Dorota&Frodo pisze:
Dudus wyjdzie jak mu podasz coś co bardzo lubi: np. kawałek szyneczki lub surowego mieska, zółtko lub śmietanka ale 36% nie byle jaka. Spróbuj, jego mozna w prosty sposób przekupić

Oj,ja już zwątpiłam, bo Dudusia ni widu ni słychu :cry: Ruduś chodzi po domu i straszy psy,tak,że uciekają. Ale Dudusia nie mogę znaleźć :cry: okna były i są pozamykane, drzwi otwieram tylko,gdy wychodzę,a mimo to boję się,że uciekł :cry: :cry: :cry: on ma mnóstwo miejsc gdzie mógłby sie schować, ale mimo że go szukam to nie znajduję :cry: jedzonko sto w miseczkach i znika,ale nie wiem czy to sprawka tylko Rudusia czy też Dudusia

Ojojoj dobrze by było, żeby była pewność że jednak nie uciekł 8O bo jak zrozumiałam taka możliwość istnieje?
Kurcze mam nadzieję że tylko dobrze się schował :oops: Kot nie igła, musi się znaleźć jak jest :wink: Może do jakiejś szafy albo wersalki się schował.... moje tak robią czasem :|

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon kwi 12, 2010 21:01 Re: Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

Ojojoj dobrze by było, żeby była pewność że jednak nie uciekł 8O bo jak zrozumiałam taka możliwość istnieje?

Praktycznie rzecz biorąc takiej mozliwości nie ma, bo nia mial jak uciec. Ale się martwię

Dorota&Frodo

Post » Pon kwi 12, 2010 21:08 Re: Rudus i Dudus w jednym bedą domku - DS razem!!!!!!!!!!

Ja jak nie mogę znaleźć to w trzech miejscach szukam - łazienka, szafki pozamykane (raz tez zdarzyło mi się znaleźć kota w lodówce 8O o czym nie wiedziałam ze tam właśnie jest :roll: ale mi lodówka zaczęła miauczeć) no i pod łóżkami - czasem włażą za ten materiał z tyłu wersalki jak jest złożona. Może pochodź z surowym mięsem... Daj znać :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]