Zadzwoniła do mnie przed chwilą NOT. Na Wyspie Puckiej jest jej koleżanka Mirka i znalazła właśnie podrzucone kocię, 4-miesięczne, kotka. Bardzo pilnie potrzebny tymczas dla malutkiej. W razie czego telefon do Mirki mam, mogę podać.
Ja również przychodzę z prośbą. Dzisiaj byłam na przystani po swojego chłopa i jak się pakował z rzeczami to kot postanowił sobie wejść do samochodu. Jak już wsiadła bo to chyba kotka to ją ze sobą zabrałam. Rozmawiałam z karmicielką okazało się, że ta kotka którą wzięłam jest mega przytulakiem i wszyscy ją przeganiają. Jak na razie próbuje terroryzować moje maluszki ale spróbuję nad nią popracować. Na miejscu jest ok. 20 kotów w tym 2 maluszki takie 2 miesięczne. Widziałam je ale trochę są płochliwe, bez klatki się nie obejdzie. Oprócz tego że są chudziutkie wyglądają na zdrowe, zimy jednak tam nie przetrwają. Czy ma ktoś z was wolne miejsce u siebie?
agiis-s pisze:Jutro wyślę, chyba, że mi się uda do agiis jakoś dotrzeć w ciągu dnia.
jestem w pracy do 17.00 [/quote]
Niestety nie udało mi się. Ostatnio jestem trochę mało mobilny i nie wiem jeszcze jak długo. Poszły zatem pocztą na adres Kya, bo ona pilnie potrzebuje.
Się witam. Powiem teraz jak Smurf Maruda ,ale NIE cierpie zimy ! A zwalszcza krotkich dni jakie teraz sa.Wychodze jak jeszcze nie jest calkiem jasno a wracam jak juz prawie jest ciemno .W rezultacie caly dzien nie mam swiatla dziennego bo w pracy jarzeniowy . No...i u mnie dolek psychiczny gotowy . Nowa siostra Misiokota dochodzi do siebie po sterylce .Rano zladnie zjadla sniadanko i wyglada ,ze wszystko jest OK. Gdyby ktos mial warunki by pod koniec tygodnia pojechac ze mna po Miska i klatke,ktora tam zostawilam bylabym bardzo wdzieczna .Moze byc piatek po poludniu ,sobota przed robotami w Wielgowie lub po robotach.Ja oczywiscie sie dostosuje .
w związku z tym, że zostałam nazwana żebrakiem melduję że użebrałam na nowy samochód i o ile salon fiata się wykaże w sobotę jestem w stanie służyć nowym Śnieżynkiem w celach transportowych
Chcesz do Nowego Sniezynka wstawic klatke? A czy wiesz,ze to swietokradzctwo? O matko,bede pierwsza w nowym,uzebranym autku ,hurra!!!! Ciotko a moze cos dla mnie bys uzebrala? jaka motorynke albo elektryczna hulajnoge chociaz?