Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 9:50 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

wiedziałam że takie słodziaki długo na domki czekać nie będą :ok: :)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto maja 25, 2010 14:20 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-przygarne-kociaka-W0QQAdIdZ206846059 - chętni na kociaka - warto uświadomić co do wieku, ale z tego co wiem macie i takie maluszki, mam nadzieję, że ludzie fajni :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto maja 25, 2010 16:20 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Wczoraj dzwoniła do mnie Pani, chętna zaadoptować 2 kociaki, jako że u mnie Edi jest wstępnie zamówiony i została tylko Beti, mogę zainteresowanym podać nr telefonu.

bober_ek

Od: Pt sty 04, 2008 21:04

Post » Wto maja 25, 2010 20:45 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

bober_ek pisze:Wczoraj dzwoniła do mnie Pani, chętna zaadoptować 2 kociaki, jako że u mnie Edi jest wstępnie zamówiony i została tylko Beti, mogę zainteresowanym podać nr telefonu.

u Rudej są dwa maluszki, chłopczyki, szukają domku, skontaktujesz nas z panią ? a coś więcej wiesz o domku?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro maja 26, 2010 15:25 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Dostałam dzisiaj informację, że znajoma M.D. znalazła dwa czarne maleńtasy. Kotki są na razie u niej (chyba w Wysokiej), ale chce im znaleźć dom. Problem polega na tym, że kobieta nie bardzo ma wyczucie, ufa każdemu i wydałaby je komukolwiek :( Kotki są zdrowe, podrośnięte i gotowe do adopcji. Niestety nie mam zdjęć :(
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Śro maja 26, 2010 18:16 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

jessi74 pisze:
bober_ek pisze:Wczoraj dzwoniła do mnie Pani, chętna zaadoptować 2 kociaki, jako że u mnie Edi jest wstępnie zamówiony i została tylko Beti, mogę zainteresowanym podać nr telefonu.

u Rudej są dwa maluszki, chłopczyki, szukają domku, skontaktujesz nas z panią ? a coś więcej wiesz o domku?

Fajnie by było jakby chłopaki poszły do domku razem... bardzo się kochają :wink:
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Czw maja 27, 2010 13:52 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kruszyna pisze:Dostałam dzisiaj informację, że znajoma M.D. znalazła dwa czarne maleńtasy. Kotki są na razie u niej (chyba w Wysokiej), ale chce im znaleźć dom. Problem polega na tym, że kobieta nie bardzo ma wyczucie, ufa każdemu i wydałaby je komukolwiek :( Kotki są zdrowe, podrośnięte i gotowe do adopcji. Niestety nie mam zdjęć :(

Jakby ktoś miał chętny domek na węgielka, to dajcie znać :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt maja 28, 2010 13:40 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto cze 01, 2010 14:27 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

z wątku interwencyjnego

XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Oddam-Kotke-W0QQAdIdZ208403350 - chcą oddać kotkę, bo urodziło im się dziecko...

Dzwoniłam. Kicia jest ze schroniska, i posikuje poza kuwetą i to jest powód chęci oddania. Pan deklaruje że jeśli udałoby się opanować posikiwanie, to kotka zostanie (to drugie dziecko, kicia z pierwszym nie ma zatargów). Wysłałam do weterynarza na badanie moczu, zgodził się.
PILNIE osoby z Wrocławia które pomogą ludziom zdiagnozowac czemu kot posikuje (kwestie zdrowotne, behawioralne)- pewnie niekiedy prowadzenie za rączkę, ale dzięki temu kot może zachować DOM!

PILNIE dziewczyny z Wrocławia z chwilką czasu odezwijcie się.

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

[poprzednia]