Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Kciuki za koteczki!
Bożeno, masz rację - ode mnie był beta glukan.
Mogę też podesłać trochę spiruliny, to bardzo dobry "wzmacniacz", zawiera wiele cennych witamin. Niedawno kupiłam opakowanie i mogę się podzielić.
Gibutkowa pisze:Ja myślałam właśnie.jestem przed operacja bENIA jeśli chodzi o Kitkę o jakieś badania na jakimś sprzęcie, bo wiadomo że zmacać się nie da, a wiadomo że diagnoza to podstawa. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale kiedyś coś pisałaś że Twój wet ubogi w sprzęty. Dlatego też Ci szybko napisałam na ggże Dulencja o Wa-wie pisała. Że może tam jest jakiś sprzęt do badań. Kurde ja się w ogóle na tym nie znam, zielona jak ten groszek jestem
U ludzi to wiem że się endoskopię jakąś robi ale to jest dość mocno inwazyjne... a u kotów to nie wiem...
Ech... jaki to człowiek czasem się głupi czuje
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze: BO OD PONAD TYGODNIA gIBUTKOWA ZIAŁA SRACZKA I NA MNIE PRZESZŁO...
Mruczeńka1981 pisze:Jak kotowate?Co nowego?
Gibutkowa pisze:No to Twój małżonek by oczki wybałuszył, bo Gibut może po stole łazićCzasem też coś je z nami ale większość ze swoich miseczek w kuchni na podłodze
Mi to zupełnie nie przeszkadza, mojemu TŻ także. Jak mamy gości to się ją pilnuje żeby nie właziła i tyle
Gibutkowa pisze:Nie Rysio tylko AntośKotki Ci się pomyliły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 72 gości