Homer z białaczką

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 10, 2010 13:49 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

koconek pisze:Kochani zostaję wirtualnym opiekunem Homerka. Niestety mogę jedynie wspomagać Anię ograniczonymi środkami miesięcznie tylko 50zł, więc byłoby super, gdyby przyłączył się ktoś jeszcze.

Aniu wysłałam Ci pieniążki za styczń i luty

Anna Rylska pisze:Dzień dobry.
u nas ostatnio wiele się dzieje, staram się jakoś to wszystko poukładać, sklecić w jedną całość, kiepsko mi idzie :?

U Homerka w miarę ok, badań i testów jeszcze nie robiliśmy, nie było jak i za bardzo za co, limit u weta został wyczerpany, na razie mam blokadę kupowania i brania u niego czegokolwiek, póki konto nie zostanie częściowo odciążone

Homerek waży w tej chwili 4,9 kg :D
jest bardzo grzecznym, przytulaśnym i mądrym kocurkiem

Homerek prosi o pomoc w zakupie leków wzmacniających i jedzonka

zima ciągnie się jak flaki z olejem, mam już jej serdecznie dość

nie za bardzo to rozumiem, proponowałam powtórzenie allegra cegiełkowego dla Homerka i pomoc w jego leczeniu przez Fundację, raz skorzystaliście, opłaciliśmy FV potem prosiłam tylko o nowy tekst co u Homerka i jakąś fotkę, ludzie są ciekawi co u niego, Ci, którzy wpłacają pieniążki - to było w grudniu, do tej pory nie dostałam tekstu ani fotek.
Piszesz Aniu, że nie mozesz mu zrobić testów bo masz zablokowany rachunek, ale do tej pory nie wysłaaś mi choćby kilku słów i jednej fotki na allegro cegiełkowe - pieniążki by się zebrały więc o co chodzi?
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro mar 10, 2010 19:35 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Magija przepraszam, wiem że chcesz pomóc, a ja opóźniam się

ja nie jestem dobra w pisaniu jakichkolwiek tekstów, jakby ktoś mógłby mi choc trochę pomóc, jakoś by poszło:oops:
teraz szczególnie nie mam do tego głowy, mam poważne problemy z tż :cry:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Śro mar 10, 2010 20:00 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Magija zdjęcia mam, trochę starszych i nowe, pójda na allegro, już wysłałam na Twoja skrzynkę, teraz jeszcze popracować nad tekstem
jeszcze raz przepraszam, nei che sie usprawiedliwiać, to moja wina, chciałas pomóc a ja utrudniałam - opóźniałam, :oops: przepraszam

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Anna Rylska

Post » Śro mar 10, 2010 20:06 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Anna Rylska pisze:Magija przepraszam, wiem że chcesz pomóc, a ja opóźniam się

ja nie jestem dobra w pisaniu jakichkolwiek tekstów, jakby ktoś mógłby mi choc trochę pomóc, jakoś by poszło:oops:
teraz szczególnie nie mam do tego głowy, mam poważne problemy z tż :cry:

Ania ale tu nie chodzi o jakieś teksty - tu chodzi o to co się dzieje z kotem, jak pomagają leki, po prostu
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro mar 10, 2010 20:22 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

tak, ja wiem,możę źle się wyraziłam
napisałam już do cCebie tekst o Homerku, jak coś nie tak do daj prosze znać

jestem strasznie zakręcona :( przepraszam

Anna Rylska

Post » Czw mar 11, 2010 13:33 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Kurczę, wróciła mi paczka z puszkami.!!czy coś poknociłam w adresie? :evil: proszę o pw jeszcze raz z adresem.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob mar 13, 2010 7:28 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Witam chętnie dołączą do pomocy finansowej i przekaże jakąś kwotę na leczenie Homera.
Nie za bardzo mam czas na czytanie całego tematu ,wiec jeśli można to poproszę o nr. konta.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Sob mar 13, 2010 8:44 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

cypisku jeszcze raz dziękuje :1luvu: kurcze wszyko idzie jak po grudzie
jak tylko przesyłak dojdzie dam znać

serum witaj serdecznie na naszym wątku :D
bardzo dziękujemy za pomoc :1luvu:

Homerek od ran ma jakiś napad głupawki, podchodzi do mnie i ucieka, to tak śmeisznie wygląda, bo on dość specyficznie biega- boczkiem

Afatima Boluś nasz maluszek nadal niestety na diecie, alergia ostatnimi czasy naprawdę dała mu się we znaki, do tego stopnia, że nawet jedna łapka zaczęła mu ropieć- nie łapka, a raczej 3 pazurki
zrobiliśmy zeskrobine z łapki i sierści - oczywiście nic nie wyszło, nic nie wyrosło - alergia jak nic
zauwazyłam jeszcze, że jak kiciunio ma więcej sytuacji stresowych ( choś staramy się mu ich naprawde oszczędzać - niestety zawsze jest to możliwe) - wtedy ranek jest więcej
na razie nie jest tragicznie, choc mogłoby być lepiej, nie krwawią zmiany skórne, część pozasychała, część nadal jest

Anna Rylska

Post » Sob mar 13, 2010 9:30 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

w prawdzie to jeszcze nie ma za co dziękować ,bo jeszcze nic nie zrobiłam ,ale jak tylko dostanę nr.konta to się poprawię :wink:

serum

Post » Sob mar 13, 2010 9:33 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

ok już mam .....doczytałam . Dziękuję.

serum

Post » Sob mar 13, 2010 23:17 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

jak tam przystojniaczek?
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie mar 14, 2010 9:45 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

przystojniaczek śpi, zrobił co trzeba, zjadł i odpoczywa po ciężkiej, męczącej nocy na parapecie- bo przecież spanie jest tak strasznie męczące

a tak śpią nasze koty

Obrazek

Boluś

Obrazek

Obrazek

Anna Rylska

Post » Nie mar 14, 2010 10:29 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

zapraszam na bazarek:

viewtopic.php?f=20&t=108941

Anna Rylska

Post » Nie mar 14, 2010 11:24 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

serum pisze:ok już mam .....doczytałam . Dziękuję.

my również dziękujemy :1luvu:

Anna Rylska

Post » Nie mar 14, 2010 11:49 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Witam.
Patrzę na zdjęcie gdzie śpi obok siebie gromada kotów i oczom nie wierzę 8O
u mnie jest czwórka i każdy śpi w innym miejscu ,bo jaksą za blisko to zaraz patrzą na siebie dziwnym wzrokiem ....jak by pytały a ty co tu robisz ?! spadaj to moje miejsce :evil:
Mój kocurek Kiniu w nocy " niestety " śpi w łóżku i na dodatek na mojej piersi :oops: i wbija swoje pazurki w moją szyję :o
Wieczorkiem ,albo jutro wstawię zdjęcia całej brygady .

serum

[poprzednia][następna]