Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:O, doczytałam, że Agn będzie uczyć w szkole jak leczyć koty
mokkunia pisze:Agn - super decyzja! GratulujęI troszku zazdroszczę
Beata pisze::lol:![]()
Agn pisze:
eM.Mi - niestety też słabnie. Z nią jest podobnie, jak z Tofu i Zuzelem. Właściwie nic nie trawi. Conva może zjeść niewiele, bo wymiotuje [na zielono], kupa jest czarna. Dostaje płyny, aminokwasy i leki podskórnie/dożylnie. Nie wiem, czy uda się nam przełamać kryzys. Bardzo schudła i właściwie cały czas śpi.
Agn pisze: No i tak oto wczoraj pojechałam i się zapisałam - zostanę technikiem weterynaryjnym.![]()
Mała Io powoli wyrasta z koszyka. Trzyma się całkiem nieźle, jak na kociaka z takim schorzeniem. Ma ładny apetyt, ale łapki przednie sukcesywnie słabną.
Georg-inia pisze:Agn pisze: No i tak oto wczoraj pojechałam i się zapisałam - zostanę technikiem weterynaryjnym.![]()
Agn, ziomalkostrasznie długo masz te zajęcia. My mamy w sobotę 8-16 a w niedzielę 8-13...
teraz macie usługi wet? my dopiero na ostatnim semestrze...
Agn pisze:Georg-inia pisze:Agn pisze: No i tak oto wczoraj pojechałam i się zapisałam - zostanę technikiem weterynaryjnym.![]()
Agn, ziomalkostrasznie długo masz te zajęcia. My mamy w sobotę 8-16 a w niedzielę 8-13...
teraz macie usługi wet? my dopiero na ostatnim semestrze...
Georginio - Wołomin?Jak widziałam wołomińską rozpiskę to zazdrościłam.... ale Wołomin strasznie daleko.
Czasowo wyszło by mi chyba nawet gorzej, bo nie mogłabym wracać na noc do domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 295 gości