iza71koty pisze:Przed nami kolejny cieżki tydzień. Znów koncówka miesiąca. Bardzo Prosimy o Wsparcie. Jeśli Ktoś może Bardzo Proszę, pomóżcie nam Dziewczyny przetrwać do Piątku.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Przed nami kolejny cieżki tydzień. Znów koncówka miesiąca. Bardzo Prosimy o Wsparcie. Jeśli Ktoś może Bardzo Proszę, pomóżcie nam Dziewczyny przetrwać do Piątku.
Piękne Dzieki Wiorawiora pisze:ja tez hopsam i podrzucam z ranan
a pod wieczor wystawie nowy bazarek
z przeznaczeniem na buski ok
Ze zdrowiem dobrze Wiora. Je z wielkim apetytem. Wyciszyła się. Spi wyciagnięta.Pozwala się głaskać.Fajowa jest. Myślę że dałaby radę tam zamieszkać.Tyle że znów trzeba czasu poświęcić i altankę wysprzątać gruntownie. Swieże kocyki zawieżć. No żeby było pięknie na powitanie Gościawiora pisze:mysle ze dla Lucynki to bylo by dobre sprobowac zaakimatyzowac ja u pani na dzialkach
a jak z jej zdrowiem
iza71koty pisze:Potrzebne Dobre Rady, Dużo Dobrej Energii i Wsparcie Finansowe. Bardzo Prosimy
iza71koty pisze:Potrzebny Tymczas dla czterech Maluszków od bezdomnych mieszkających na działkach gdzie trwają prace porządkowe. Czy Ktoś moze pomóc???
Witamy Satoru.Szczurek się przeniósł kawałek od mojej działki.Jest na tej samej alejce ale dalej. W oko mu wpadła czarna wysterylizowana koteczka.Wciąga teraz Purinę którą zamawiamy poprzez Vive. Uwielbia ją...no i rybkę rzecz jasna.Zdrówko u niego ok. Apetycik dopisuje.Satoru pisze:sobotnio witam!
![]()
czas na kawę
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 176 gości