K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 26, 2009 11:19

Robię z Lutrą ogłoszenie do druku o adopcji kociąt. Ja mogę wydrukować 200, może więcej kopii biło-czarnych ale trzeba będzie je poroznosić po sklepach zoologicznych i weterynarzach. Wczoraj o 22 pod Krakvetem poznałam Panią, która by chętnie pomogła finansowo ale brakuje ogłoszeń.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt cze 26, 2009 11:37

Ja z kolei już prawie wynegocjowałam zgodę na umieszczenie puszki w ekologicznym sklepie na Krupniczej, gdzie robię zakupy. Tweety, czy jest szansa na zalakowaną puszkę AFN-u??

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pt cze 26, 2009 12:05

kastapra pisze:Ja z kolei już prawie wynegocjowałam zgodę na umieszczenie puszki w ekologicznym sklepie na Krupniczej, gdzie robię zakupy. Tweety, czy jest szansa na zalakowaną puszkę AFN-u??

kończy się nam pozwolenie na zbiórkę, muszę wystąpić o nową ale nie da się z wyprzedzeniem, tylko jak się skończy ta i ją rozliczę to mogę wystąpić o nową

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt cze 26, 2009 12:08

To ja też poproszę o puszkę składkową. Zostanie w sklepie zoologicznym na ul. Lea. Mamy oszacować nasze potrzeby na żwirki i karmę oraz określić co i jak i właścicielka zrobi nam dobrą cenę, ale muszę wiedzieć ile i czego w miesiącu potrzeba. Porozmawiamy na spotkaniu organizacyjnym.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt cze 26, 2009 12:28

lutra pisze:Scena z życia kota:
Obrazek
Przepraszamy za usterki.

Król Barnaba!? Wypiękniał! Fajne ma teraz życie :D
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt cze 26, 2009 12:31

anna09 pisze:
Tweety pisze:za pamięci, miło będzie jak na spotkanie każdy przyniesie coś do przekąszania i jakieś zimne płyny.

Nie miałam wątpliwości co do tego, że tak trzeba :wink:

Wiemy, wszak szefowa już wspomniała, że jesteś inteligentna i odpowiedzialna :D
Obrazek

mjs

Post » Pt cze 26, 2009 12:36

Tweety, zmiana w moich dyżurach! Przyjdę w niedzielę przed południem, nie dam rady w poniedziałek. Wpisz mnie również na wtorek i środę rano.

Czy będziemy hurtowo kupować mokre dla kotów, czy kupuje kto może?

Obejrzałam zdjęcia lutry. Na 90% sprawcą dzisiejszego pawika jest Monroe, Hepburn ma więcej białego na grzbiecie.

Kolejny dopisek - Basia z prawego pokoju jest nieśmiała niezwykle, ale bardzo zyskuje przy bliższym poznaniu :wink: Uwielbia być miziana, wpycha główkę w dłoń i gubi kilogramy futra! :lol: Odwiedzający - proszę o głaski dla Basieńki, bo ona sama się nie upomni :D
Obrazek

mjs

Post » Pt cze 26, 2009 13:13

mjs pisze:Tweety, zmiana w moich dyżurach! Przyjdę w niedzielę przed południem, nie dam rady w poniedziałek. Wpisz mnie również na wtorek i środę rano.

Czy będziemy hurtowo kupować mokre dla kotów, czy kupuje kto może?

Obejrzałam zdjęcia lutry. Na 90% sprawcą dzisiejszego pawika jest Monroe, Hepburn ma więcej białego na grzbiecie.

Kolejny dopisek - Basia z prawego pokoju jest nieśmiała niezwykle, ale bardzo zyskuje przy bliższym poznaniu :wink: Uwielbia być miziana, wpycha główkę w dłoń i gubi kilogramy futra! :lol: Odwiedzający - proszę o głaski dla Basieńki, bo ona sama się nie upomni :D

wiedziałam, że ktoś ją w końcu odkryje :wink:

Tweety

Post » Pt cze 26, 2009 14:49

Dostałam maila z domu Biszkopta:
"Co do Biszkopta to juz sie zadomowil i ma sie dobrze, uwielbia sie
bawic, a najbardziej lubi zabawe w gonitwe:) Ale charakterek tez ma, nie
ma co!!!
Bylismy dzis na odrobaczaniu a za 2 tyg nastepna dawka szczepienia,
bylam u dr Szpeyera, naprawde sympatyczny:)
Pozdrawiam serdecznie i do uslyszenia.

P.S. Umowe adopcyjna wypelnilam i dalam Patrycji

Kasia"

:)
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pt cze 26, 2009 17:10

Kinya pisze:Co do umów adopcyjnych: zerżnęłam od Joli_K pomysł dopinania pod umowę dla adoptującego prośby o dobrowolne wpłaty na konto AFN. Jest numer rachunku oczywiście, poza tym adres strony fundacji itd. Mogę wydrukować dziś w pracy trochę tego i Wam rozdać. Tylko napiszcie czy ma to być w standardowym Times New Roman 12 czy jakoś inaczej. Może w kolorze?
:?:

Ja bym była grejtful.

U mnie zaskoczenie epoki: moje zwierzę, które zawsze miałam za wrednego buca i aspołecznego egoistę, właśnie niańczy Rysia. 8O Ganiają po całym mieszkaniu i symulują bitki, a Klusek grucha do niego i bardzo uważa, żeby malucha nie ukrzywdzić. No szok.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt cze 26, 2009 17:44

queen_ink pisze:
Kinya pisze:Co do umów adopcyjnych: zerżnęłam od Joli_K pomysł dopinania pod umowę dla adoptującego prośby o dobrowolne wpłaty na konto AFN. Jest numer rachunku oczywiście, poza tym adres strony fundacji itd. Mogę wydrukować dziś w pracy trochę tego i Wam rozdać. Tylko napiszcie czy ma to być w standardowym Times New Roman 12 czy jakoś inaczej. Może w kolorze?
:?:

Ja bym była grejtful.

U mnie zaskoczenie epoki: moje zwierzę, które zawsze miałam za wrednego buca i aspołecznego egoistę, właśnie niańczy Rysia. 8O Ganiają po całym mieszkaniu i symulują bitki, a Klusek grucha do niego i bardzo uważa, żeby malucha nie ukrzywdzić. No szok.

no popatrz, popatrz

Tweety

Post » Pt cze 26, 2009 19:25

To jak się dzielimy listą stron?

I zła wiadomość: Ania znalazła pod innym kościołem w okolicy dziką kotkę z pięcioma podrośniętymi maluchami. Jest tam jeszcze druga i podobno też ma gdzieś kociaki.
Mamusia oczywiście już brzuchata, a maluchy zaczynają się rozłazić po osiedlu. Są dwie trikolorki, dwa biało-bure i jeden rudy z białym.

1 tri - najodważniejsza:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Kot w kropki :)

2 tri - w tle:
Obrazek

3 buro-białe:
Obrazek

Obrazek

4 buro-białe - wyszło ostatnie i się kręciło bez przerwy, strasznie uszate:
Obrazek

Obrazek

5 rudasek - ostrożny i płochliwy:
Obrazek

Mamusia całej piątki:
Obrazek

Druga kotka:
Obrazek

Miejscówka:
Obrazek

http://picasaweb.google.com/gerith/Biezanow

queen_ink

Post » Pt cze 26, 2009 19:57

o dzizas, czy te kotuszki maja szanse stac sie domowymi?
Co to za osiedle?

Ja dzis widzialam takiego jednego u mnie na Klinach - przebiegal po ulicy, wlasciwie "ona" to tri, w takim wlasnie wieku jak te Wasze podrostki.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt cze 26, 2009 19:58

queen_ink pisze:To jak się dzielimy listą stron?

I zła wiadomość: Ania znalazła pod innym kościołem w okolicy dziką kotkę z pięcioma podrośniętymi maluchami. Jest tam jeszcze druga i podobno też ma gdzieś kociaki.
Mamusia oczywiście już brzuchata, a maluchy zaczynają się rozłazić po osiedlu. Są dwie trikolorki, dwa biało-bure i jeden rudy z białym.

1 tri - najodważniejsza:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Kot w kropki :)

2 tri - w tle:
Obrazek

3 buro-białe:
Obrazek

Obrazek

4 buro-białe - wyszło ostatnie i się kręciło bez przerwy, strasznie uszate:
Obrazek

Obrazek

5 rudasek - ostrożny i płochliwy:
Obrazek

Mamusia całej piątki:
Obrazek

Druga kotka:
Obrazek

Miejscówka:
Obrazek

http://picasaweb.google.com/gerith/Biezanow

Jesooo.............................................

Ja na pewno robie allegro i miau. Kiedy zamierzasz oglaszac? Ja dzis skoncze allegro i miau, jutro bede robic tak naprawde co popadnie, wiec jest mi wszystko jedno. Daj znac co robisz

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pt cze 26, 2009 20:34

Maluchy myślę, że nie są aż takie stare, no i ta najodważniejsza jakoś rokuje. Spotkałyśmy tam panią, która mówi, że codziennie je dokarmia.
Zaraz zrobię listę stron, którymi mogę się zająć.

A, i domniemanego tatusia widziałyśmy.

Wie ktoś może, od kiedy jest jutro czynna lecznica na Piłsudskiego?

queen_ink

[poprzednia][następna]