honda11 pisze:12 ) dziewczynka
21 ) dziewczynka
8 ) dziewczynka
13 ) chlopczyk
15 ) chlopczyk
19 ) chłopczyk
potrzebne domki !!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
honda11 pisze:12 ) dziewczynka
21 ) dziewczynka
8 ) dziewczynka
13 ) chlopczyk
15 ) chlopczyk
19 ) chłopczyk
potrzebne domki !!!
aga9955 pisze:anna57 pisze:Ania Z pisze:co oznacza "poprawki sterylek"
jakos sobie tego wyobrazic nie mogę
chyba ze chodzi o doleczenia paprajacych się ran
to wtedy rozumiem
ale bez DT nie damy rady
Aniu, one mają przepukliny i sączące się ranki, z tego, co zrozumiałam, posterylkowe...
Pewnie niedbale zrobione sterylki
Aniu pisalam o tym ale napisze jeszcze raz. Dwie czarne kotenki maja zle zrobiony zabieg sterylizacji. Jedna ma mega przepukline a druga oprocz przepukliny ma rane ktora sie saczy....
Nie jest dobrze.
Ania Z pisze:aga9955 pisze:anna57 pisze:Ania Z pisze:co oznacza "poprawki sterylek"
to wtedy rozumiem
ale bez DT nie damy rady
Aniu, one mają przepukliny i sączące się ranki, z tego, co zrozumiałam, posterylkowe...
Aniu pisalam o tym ale napisze jeszcze raz. Dwie czarne kotenki maja zle zrobiony zabieg sterylizacji. Jedna ma mega przepukline a druga oprocz przepukliny ma rane ktora sie saczy....
Nie jest dobrze.
czyli dobrze zrozumiałam
trzeba kolejnej narkozy dla usuniecia przepuklin
i oczyszczenia rany po sterylce
biedne kicie
musza miec dom tymczasowy
jeżeli sie znajdzie to my zapłacimy za zabieg u naszej Pani doktor
Pilnie potrzebny DT !!!
aga9955 pisze:Ania Z pisze:aga9955 pisze:anna57 pisze:Ania Z pisze:co oznacza "poprawki sterylek"
to wtedy rozumiem
ale bez DT nie damy rady
Nie jest dobrze.
czyli dobrze zrozumiałam
trzeba kolejnej narkozy dla usuniecia przepuklin
i oczyszczenia rany po sterylce
biedne kicie
musza miec dom tymczasowy
jeżeli sie znajdzie to my zapłacimy za zabieg u naszej Pani doktor
Pilnie potrzebny DT !!!
One nie maja czasu na czekanie. Jak sie nie znajda DT to i tak kotki pojada we wtorek do lecznicy. Nie ma czasu. Beda operowane pod wieza. Musza miec zrobione badania i zabieg. Zostana na obserwacji w klinice.
Jezeli maja byc operowane u waszego fundacyjnego weta to trzeba zalatwiic im transport. Ja mam najblizej z Przyborowka do weta pod wieza. No i przechowanie na czas leczenia.
Zakocona pisze:Jak jest przepuklina to znaczy, że sterylka źle zrobiona. Wypadałoby poszukać lepszego weta. 2 przypadki w jednym czasie to za dużo.
Małgorzata Pękała pisze:Jowita czy p. Wanda będzie jutro ?
Wybieram się do Przyborówka z samego rana,niestety sama bo Honoraty nie ma.Myślę że jak wyruszę o ósmej to zdążę wszystkie koty obskoczyć.Gdyby była osoba chętna do pomocy to zapraszam do współpracy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 155 gości