Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
estre pisze:sawanka1 pisze:a ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym do Kobity jeszcze raz i przekonywała , że bardzo Ci zależy na tym kotku, nie potrafisz przestać o nim mysleć i zeby jej nikomu innemu nie oddawała bo Ty juz ją kochasz , a Estre wtedy może ją zabrać (lub Nemezis ) i ja ją Ci przywiozę
![]()
to ja jutro bym po nią pojechała.
jolciaa113 pisze:Dzwoniłam dzisiaj z samego rana... Kobieta znalazła starsze małżeństwo blisko jej miejsca zamieszkania, więc będzie mogła bez przeszkód odwiedzać kotkę...
podesłałam jej umowę adopcyjną, powiedziała, że to bardzo dobra umowa, a ludzie zgodzili się ją podpisać... Podesłałam jej też zdjęcia białej, wycieńczonej, która zmarłajako przykład ofiary pseudohodowli... Kotka zostanie wysterylizowana...
Nie wiem czy dobrze zrobiłyśmy... Może błędem było wczorajsze zawahanie...?
Mam nadzieję, że ludzie odpowiedzialni i pani będzie sprawdzała jak się kotka ma...
estre pisze:Zbyła mnie. Weź może zadzwoń i zapytaj, podam Ci numer na PW.
moś pisze:Dziewczyny, dostalam info od forumowiczki ktora przeslala mi dane jednej pani ktora chce oddac kotke , pani pochodzi z Lublina, w załaczniku sa zdjęcia kota.
kzywar@wp.pl
sawanka1 pisze:moś pisze:Dziewczyny, dostalam info od forumowiczki ktora przeslala mi dane jednej pani ktora chce oddac kotke , pani pochodzi z Lublina, w załaczniku sa zdjęcia kota.
kzywar@wp.pl
mośku ta kotka juz ma wątek na miau ,
dzięki Kasi D pojechała dzisiaj na sterylke
w moim poscie wyżej jest link do wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 1291 gości