» Sob mar 28, 2009 20:19
Czy pani nie przesadza pani kociaro82? Pisalam PW do Pani Justyny, a ona nie odpisala mi. Napisala mi pani, ze mam sie skontaktowac z Pania Justyna w ciagu dwoch tygodni, ktore chyba jeszcze nie minely!! Zreszta od kiedy zaczela pani sie tak interesowac Ramzesem? Nawet nie przeczytala Pani tematu, nie wie pani jakiego mam psa, ani jaki dom. Wiec o co chodzi ? Wyjechalam wiec nie mialam dostepu do internetu. Jezeli ma pani do mnie takie podejscie, to chyba rzeczywiscie bede musiala zrezygnowac z Ramzesa, bo zaczyna mnie Pani bardzo zniechecac. Bardzo mi na tym kotku zalezy, ale zmienia Pani moje podejscie.
"podaje ci numer do Justyny, za ok.2 tygodnie skontaktuj sie z nia lub siostra niech sie skontaktuje i dogadajcie szczegoly."
to jest dokladna wiadomosc, ktora otrzymalam od Pani.
nie rozumiem w czym problem. niektorzy maja inne wazne sprawy w zyciu niz tylko koty, ja teraz bede miala testy i bardzo duzo sie ucze. oczywiscie teraz napisze pani, ze nie moge miec kota, bo nie bede miala dla niego czasu, no ale wcale mnie to nie zdziwi ;] koty to istoty myslace, ktore nie wymagaja opieki 24 h na dobę.
Ostatnio edytowano Sob mar 28, 2009 20:31 przez
Kattinka, łącznie edytowano 4 razy