Mruczeńka1981 pisze:Jaruś jedzie do nowego domku szybciej,niż myśleliśmy!!PcimOlki,szykuj Demonka do przeprowadzki
On jest naszykowany bezustannie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Jaruś jedzie do nowego domku szybciej,niż myśleliśmy!!PcimOlki,szykuj Demonka do przeprowadzki
Mruczeńka1981 pisze:Nie martw się!!Oczko jest już całkiem zagojone.Tylko skórka nad noskiem łysa,bo grzybek leczy się przewlekle!Poza tym to już drowy kot.Koteczka Barbary jest zaszczepiona na grzybka i nie ma strachu,że się zarazi.Mały może się leczyć jeszcze kilka tygodni,a nie mka to większego znaczenia,gdzie.Jaruś ma jechać wstępnie za tydzieńZa szybko bym go nie oddała
iiwka pisze:Mruczeńka1981 pisze:Dobrze by było,żeby jak najwięcej pisało się o kotach w schronisku.Może ludzie zamiast kupować koty np z pseudohodowli,zaczną ich szukać na Skarbowców??
Mruczeńka ja zauważyłam że ty robisz ogł. na Allegro.Ja myślę że może warto by do nich dodać linka do wątku Kici_ o schroniskowcach,Dużo ludzi zajży z ciekawości i może się w którymś zakocha.A jak poczytają miau to też im nie zaszkodzi.Ja tak trafiłam na to forum bo ktoś kiedyś dodał linka i mam schroniskowcanie wspomnę o uświadomieniu
Mruczeńka1981 pisze:Fajny portal,nie widziałam go wcześniej!!
Thorkatt pisze:Wystawiłam "Kilka garści myszy" również dla schroniskowców, to nr konta poproszę, bo już mogę wysyłać kupującym.