Aleksandra59 pisze:A potem ogrzewanie w miejscu pobytu zaordynowała - już myślałam, że z gorąca zejdę![]()
Saunę Ci zafundowałam całkiem za darmo, bez chodzenia do SPA

A mnie i tak zimno było

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:A potem ogrzewanie w miejscu pobytu zaordynowała - już myślałam, że z gorąca zejdę![]()
Trinity36 pisze:Ja tylko tak się odzywam, coby pokazać o której godzinie pracowałam jako Jan (czyli kierowca wożący do domów zaalkoholizowane zwłoki przyjciół)
Bolkowa pisze:Po korespondencji z Trinity36 i nocnych rozmyślaniach uprzejmie zapytuję o przyjęcie mnie do Paktu. Kota mam ( czarne futro na nim się znajdzie), mop mam, chętnie czytam, mało piszę. Co Czarownice na to?
Aleksandra59 pisze:Bolkowa pisze:Po korespondencji z Trinity36 i nocnych rozmyślaniach uprzejmie zapytuję o przyjęcie mnie do Paktu. Kota mam ( czarne futro na nim się znajdzie), mop mam, chętnie czytam, mało piszę. Co Czarownice na to?
Przepraszam, czy TO zostało przedstawione jako warunek przyjęcia do Czarownych Czarownic![]()
W szoku jezdem
![]()
WITAJ BOLKOWA Z SAMEGO RANA :lol:![]()
![]()
Zirael pisze:wychodzi niezbicie na to, że ja okropnie niewychowana jestem i jak chamstwo w ubłoconyh gumiakach na salony się pcham
Aleksandra59 pisze:Bolkowa pisze:Po korespondencji z Trinity36 i nocnych rozmyślaniach uprzejmie zapytuję o przyjęcie mnie do Paktu. Kota mam ( czarne futro na nim się znajdzie), mop mam, chętnie czytam, mało piszę. Co Czarownice na to?
Przepraszam, czy TO zostało przedstawione jako warunek przyjęcia do Czarownych Czarownic![]()
W szoku jezdem
![]()
WITAJ BOLKOWA Z SAMEGO RANA :lol:![]()
![]()
villemo5 pisze:He, he...
Biedna nowa...Jeszcze nie słyszała o słynnych pw od Siostry Prezes
villemo5 pisze:Zirael pisze:wychodzi niezbicie na to, że ja okropnie niewychowana jestem i jak chamstwo w ubłoconyh gumiakach na salony się pcham
O czym prawisz Siostro? Bo nie jarzę...