(To ze spotkania katowickiego)

Prawde mowiac trudno uwierzyc, ze ona otarla sie o smierc i ze wazyla tyle co kociak
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pani Batman pisze:Serdecznie gratuluę Luizce powrotu to formy. W końcu to moja ...... imienniczka (nie mojego kota, a moja:) ). Wszystkie Luizy łaczcie sie! :happy: :happy: :happy:
Magija pisze:Pani Batman pisze:Serdecznie gratuluę Luizce powrotu to formy. W końcu to moja ...... imienniczka (nie mojego kota, a moja:) ). Wszystkie Luizy łaczcie sie! :happy: :happy: :happy:
jakiej formy? jakiej formy?Przeca na tę formę to pracowało mnóstwo osób
A jak z anorektyczki się Luiza zrobiła normalną kobietą to ją Iwona postanowiła odchudzać
![]()
Magija pisze:Pani Batman pisze:Serdecznie gratuluę Luizce powrotu to formy. W końcu to moja ...... imienniczka (nie mojego kota, a moja:) ). Wszystkie Luizy łaczcie sie! :happy: :happy: :happy:
A jak z anorektyczki się Luiza zrobiła normalną kobietą to ją Iwona postanowiła odchudzać
![]()
anemonn pisze:Magija pisze:Pani Batman pisze:Serdecznie gratuluę Luizce powrotu to formy. W końcu to moja ...... imienniczka (nie mojego kota, a moja:) ). Wszystkie Luizy łaczcie sie! :happy: :happy: :happy:
![]()
żeby sama mogła sobie na parapecik wskoczyć, bo krzesełek i schodków nie będę w całym domu panience podstawiać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Meryniu, Silverblue i 82 gości