Jana pisze:Nie napisałam jeszcze ogłoszenia adopcyjnego, bo nie bardzo wiem jak te wszystkie informacje ująć, żeby brzmiały zachęcająco![]()
przepraszam ale nie wytrzymałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Nie napisałam jeszcze ogłoszenia adopcyjnego, bo nie bardzo wiem jak te wszystkie informacje ująć, żeby brzmiały zachęcająco![]()
Jana...Jana pisze: Nie napisałam jeszcze ogłoszenia adopcyjnego, bo nie bardzo wiem jak te wszystkie informacje ująć, żeby brzmiały zachęcająco![]()
ziemowit pisze:Jana...Jana pisze: Nie napisałam jeszcze ogłoszenia adopcyjnego, bo nie bardzo wiem jak te wszystkie informacje ująć, żeby brzmiały zachęcająco![]()
może napisz: "Oddam osrańca w czyste ręce"? ...a potem jeszcze reklamowy slogan typu "nikt Ci zycia nie zorganizuje tak, jak twój wierny sraluszek"
![]()
![]()
...się można pośmiac, ale te kawałki kupki na oparciu fotela to bywają irytujące
Wesołych nawzajem życzymy my i Psójek, który zyskał nowy przydomek - StemplarzSlonko_Łódź pisze: Wesołych Świąt
Jana pisze:Znamy to, znamy![]()
Muchomorek mi tak "stempluje" mieszkanieCałe
On robi kupę w niskim przysiadzie, zdarza mu się rzadsza niż powinna, no i potem mamy "całe mieszkanie obsr..e" (cyt. TŻ). Pierzemy koteczka, pierzemy pościel, myjemy podłogi, krzesła, parapety...
![]()
Bonusowo Muchomor robi czasem obok kuwety. Wtedy przysiad jest wyższy, doopka czysta, stempelków brak. Tylko kupę trzeba sprzątnąć.
Nie napisałam jeszcze ogłoszenia adopcyjnego, bo nie bardzo wiem jak te wszystkie informacje ująć, żeby brzmiały zachęcająco![]()
ziemowit pisze:Czai się w kącie, świeci oczami i knuje![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 146 gości