Piękne dwupaczki

Super, że pani wróciła po Ustyna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Czy Paluszki lub ich DT potrzebują krytej kuwety? Używana, ale zdezynfekowana. Niestety jej plastik jest dość marny, wiec widać rysy i wydaje się przykurzona, ale to po prostu taki plastik mdłybrakuje jej zaczepu z tyłu, wiec nie da się jej podnieść za rączkę, ale jest niepołamana, taka dla Paluszków, nie żal bedzie wyrzucić przy dezynfekcji pomieszczeń.
Można tez z niej zrobic budkę, razem z nią przekażę kocie posłankoi troche gazet, ręczników.
akne pisze:Revontulet pisze:Przedstawiamy Wam nowego kota, który potrzebuje ratunku - 18/16.
Ma padaczkę sensoryczną. Podczas ataku bardzo krzyczy, trzęsie główką, ślini się, jest agresywny, sika pod siebie. Atak trwa kilka minut. Poza atakami jest łagodny, ale jakby nieobecny. Dziś dostał pierwszą dawkę luminalu. Oby pomogło.
Wprawdzie nie jest w typie rasy, nie ma długiej sierści, ani nie jest łysy, nawet nie jest rudy - ale może ktoś coś?
Wygooglowałam, że luminal pomaga znacznie takim kotom:
https://www.facebook.com/KoteriaOrgPl/posts/788201294549128:0
Kochany potencjalny domku 18/16 - potrzebne tylko podawanie tabletek i dużo miłości.
Można się przyzwyczaić do codziennego podawania tabletek kotu, jak do mycia zębów lub sprawdzania powiadomień na Facebooku
Od 2 lat podaję codziennie tabletki mojemu kotu z wadą serca, to jest już dla mnie taką rutyną, jak sprzątanie kuwet - wiadomo, że trzeba, więc się robi.
Revontulet pisze:Oczywiście, że przyda się kryta kuweta![]()
![]()
Robimy z nich przytulne budki dla paluszków
Revontulet pisze:Wszystkich kotów jest 26
czarno-czarni pisze:Miałam kicię z padaczką, ale diagnozowaliśmy przyczyny. Czy tu coś wiadomo? Uraz? Obrzęk? To młodziak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 42 gości