kinia098 pisze:villemo5, nie rozumiem Twojej zgryźliwości.
Nie jestem niecierpliwa i nikogo nie poganiam, a bynajmniej nie chciałam być. Nie wiem, może moje posty tak "zabrzmiały".
Myślałam, że zaraz po ogłoszeniu wygranego kandydata można myśleć nad rozporządzeniem pieniędzy, bo po co zwlekać skoro jest kasa i potrzeby są...
Nie wiedziałam, że trzeba czekać ( bo nie jestem i nie muszę być na bieżąco ze wszystkimi wątkami na miau ), ale przez to nie mam do nikogo pretensji. Tym bardziej, że moje posty nie są aroganckie wobec którejkolwiek z Was, więc...
shira3, udało mi się dogadać ze sprzedawcą i koszt zamówionej już klatki-łapki pokryje (inna) fundacja. Także poczekam na pieniądze z Paktu i przeznaczę je na coś innego.
Kinia. Nie byłam zgryźliwa. Jeśli uważasz, że byłam, to pokaż mi w którym miejscu.
Zgryźliwa to ja mogę być, jeśli zechcę. Ale nie mam na to niestety czasu. Pracuję całymi dniami. W ostatnich 2 tygodniach chorują moje koty. Dziś musiałam się zwalniać z pracy na zabieg z moją kotką. Nie mam siły na przepychanki z niecierpliwą pannicą.
Zamiast wpadać na wątek i poganiać, można było przeczytać zasady Paktu! A nie! Czekaj! Ty nie masz obowiązku znać wszystkich wątków na miau. Słusznie. Jednak gdy ktoś wyciąga pomocną dłoń, to może jednak warto znaleźć chwilkę?