PAKT CZAROWNIC XXXVIII - nowe konto, nowa Siostra Skarbnik

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 02, 2016 20:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Romi85 pisze:Prosiłabym o doliczenie jeszcze mojego przelewu (przed chwilą zlecony, powinien dotrzeć jutro najpóźniej 3-cia sesja, tj. ok 18:00) do składki łącznej dla Kingi.
villemo5 pisze:Zostaniesz na dłużej, włączysz się w pomoc?

To jest moja jednorazowa forma pomocy, skoro włączyłam się w wątek dot Kingi.

Nie rozumiem.
Jaka jest ta jednorazowa forma? Czarownice działają od lat.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lut 02, 2016 20:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

kinia098 pisze:villemo5, nie rozumiem Twojej zgryźliwości.
Nie jestem niecierpliwa i nikogo nie poganiam, a bynajmniej nie chciałam być. Nie wiem, może moje posty tak "zabrzmiały".
Myślałam, że zaraz po ogłoszeniu wygranego kandydata można myśleć nad rozporządzeniem pieniędzy, bo po co zwlekać skoro jest kasa i potrzeby są...
Nie wiedziałam, że trzeba czekać ( bo nie jestem i nie muszę być na bieżąco ze wszystkimi wątkami na miau ), ale przez to nie mam do nikogo pretensji. Tym bardziej, że moje posty nie są aroganckie wobec którejkolwiek z Was, więc...

shira3, udało mi się dogadać ze sprzedawcą i koszt zamówionej już klatki-łapki pokryje (inna) fundacja. Także poczekam na pieniądze z Paktu i przeznaczę je na coś innego.

Kinia. Nie byłam zgryźliwa. Jeśli uważasz, że byłam, to pokaż mi w którym miejscu.

Zgryźliwa to ja mogę być, jeśli zechcę. Ale nie mam na to niestety czasu. Pracuję całymi dniami. W ostatnich 2 tygodniach chorują moje koty. Dziś musiałam się zwalniać z pracy na zabieg z moją kotką. Nie mam siły na przepychanki z niecierpliwą pannicą.
Zamiast wpadać na wątek i poganiać, można było przeczytać zasady Paktu! A nie! Czekaj! Ty nie masz obowiązku znać wszystkich wątków na miau. Słusznie. Jednak gdy ktoś wyciąga pomocną dłoń, to może jednak warto znaleźć chwilkę?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto lut 02, 2016 20:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

villemo5 pisze:Nie rozumiem. Jaka jest ta jednorazowa forma? Czarownice działają od lat.

no ale ja nie jestem czarownicą a skoro wypowiedziałam sie w watku to uznałam, że wesprę Wasze działania dla Kingi.
ObrazekObrazek

Romi85

Od: Wto lut 18, 2014 12:29

Post » Wto lut 02, 2016 20:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Romi85 pisze:
villemo5 pisze:Nie rozumiem. Jaka jest ta jednorazowa forma? Czarownice działają od lat.

no ale ja nie jestem czarownicą a skoro wypowiedziałam sie w watku to uznałam, że wesprę Wasze działania dla Kingi.

W jaki sposób chciałabyś je wesprzeć?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto lut 02, 2016 20:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Romi85 pisze:Prosiłabym o doliczenie jeszcze mojego przelewu (przed chwilą zlecony, powinien dotrzeć jutro najpóźniej 3-cia sesja, tj. ok 18:00) do składki łącznej dla Kingi.
ObrazekObrazek

Romi85

Post » Wto lut 02, 2016 20:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Romi85 pisze:

Ach!! Nie widziałam tego postu. Jestem po dzisiejszym dniu potwornie zmęczona. Mam nadzieję, że Trinity go zauważy. W sumie mogłaś bezpośrednio do Kini przesłać, ale skoro wolałaś skorzystać z naszego pośrednictwa, to chyba żaden kłopot. Tylko nasza Siostra Skarbniczka musi wiedzieć co to za wpłata i jak zaksięgować. Trinity!! Widzisz? Czuwasz?

Romi85 widziałam, że dziewczyny wyjaśniły Ci zasady Paktu. Jeśli uznasz, że chcesz pomagać w innych przedsięwzięciach (w sensie nie tylko Kini), to zapraszamy. U nas co miesiąc ktoś inny otrzymuje wsparcie. Wspólnie decydujemy kto to ma być.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto lut 02, 2016 21:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

gpolomska pisze:Także na razie pożyczę plamkę od Pysi :-) o ile kicia się zgodzi, oczywiście - bo przecież to ogony rządzą!

Zatem Pysia wypożycza Ci czarną plamkę na pysiu :mrgreen: Bezterminowo!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lut 02, 2016 21:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Dziękuję :1luvu:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Śro lut 03, 2016 1:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Grażynko - ja nie mam nawet skrawka czarnego futra ( no , pomijając czarny pas na grzbiecie burasów), nawet tri jest biało-rudo-bura, więc płacę + 5 zł , za brak kota , właściwego czarownicy :wink:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro lut 03, 2016 13:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

gpolomska pisze:Dziękuję :1luvu:

Miło ze strony Pysi :1luvu:, że Ci wypożyczyła symboliczną plamkę, ale przecież jak już się jest Czarownicą, to się nią zostaje na wieki.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro lut 03, 2016 13:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

no nie wiem, czy można być czarownicą bez czarnego kota,
taka czarownica traci "czarodziejsko-kocią" wiarygodność,
gdybym weszła do mieszkania czarownicy i nie byłoby kuli, a przede wszystkim czarnego kota..... :strach:
ja mam 2 i 4/5 czarnego kota :D
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Śro lut 03, 2016 13:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Nowy miesiąc, nowe plany.... Czarownice na miotły i dalej na przeszpiegi :mrgreen: :mrgreen: Koty w potrzebie czekają, rozglądajcie się i zgłaszajcie proszę....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro lut 03, 2016 15:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Hehe,mam 2 i 1/3 czarnego,a tu wklejam dzisiejsze zdjęcie moich tymczasiątek,co rok temu pojechały o domu,sentyment umywalkowy pozostał:
Obrazek
Dodam,że to jedyne czarne tymczasy,zwykle mam burasie,ew.w skarpetach :lol:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro lut 03, 2016 16:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

Mry!
Przyleciałam z małym wyjaśnieniem dot. styczniowej pomocy dla Kingi.
Otóż opcja spłaty zamówienia zamiast przelewu na konto Kingi została ustalona z Trinity (Kinga zapytała o taką opcję, skarbniczka wyraziła zgodę).
A że Kinga już złożyła zamówienie... No cóż, nie dziwcie się, że się dziewczynie trochę spieszy, karma jej schodzi jak woda, zawsze za mało. A Kinga nie należy do osób, które czekają, tylko do tych które działają.

PS. Jej Kicistość Księżniczka Ofelia łaskawie oferuje parę czarnych pręg czarownicom chwilowo bez-czarno-kotnych :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lut 03, 2016 16:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXXVIII

MB&Ofelia pisze:Mry!
Przyleciałam z małym wyjaśnieniem dot. styczniowej pomocy dla Kingi.
Otóż opcja spłaty zamówienia zamiast przelewu na konto Kingi została ustalona z Trinity (Kinga zapytała o taką opcję, skarbniczka wyraziła zgodę).
A że Kinga już złożyła zamówienie... No cóż, nie dziwcie się, że się dziewczynie trochę spieszy, karma jej schodzi jak woda, zawsze za mało. A Kinga nie należy do osób, które czekają, tylko do tych które działają.

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Romi85

[poprzednia][następna]