Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
TanundA pisze:Dobre rady i oburzenie. Jak nie mam pojęcia to się nie wypowiadam! A nie głupia gadka bo słyszałam i się zaczyna![]()
bo moja znajoma ma koleżankę i jej siostra była w ciąży i ..kot... ginekolog.... poroniła... to wina kota![]()
Jak ktoś chce mieć kota a nie wyklucza planowanie dziecka w przyszłości i uważa, że TYLKO koty są przyczyną to niech sobie lepiej chomika załatwi albo najpierw wiedzę pogłębi zanim osądzi w trakcie
zouza pisze:TanundA pisze:Dobre rady i oburzenie. Jak nie mam pojęcia to się nie wypowiadam! A nie głupia gadka bo słyszałam i się zaczyna![]()
bo moja znajoma ma koleżankę i jej siostra była w ciąży i ..kot... ginekolog.... poroniła... to wina kota![]()
Jak ktoś chce mieć kota a nie wyklucza planowanie dziecka w przyszłości i uważa, że TYLKO koty są przyczyną to niech sobie lepiej chomika załatwi albo najpierw wiedzę pogłębi zanim osądzi w trakcie
Ja jak byłam w ciąży miałam 3 koty, potem przy małym dziecku dawałam kotu chemię. Dziecko okaz zdrowia... w sumie nawet za bardzo
TanundA pisze:A już nie mówię o przyduszaniu dziecka, że kłaki i alergia, śmierdzi i zwierzę.. nieczyste (szatan, czarownice)![]()
![]()
milva22 pisze:A ja mogę trochę prywaty...
Szukam pracy!!!!!!!!!!
W swojej już nie daję rady:((
Jakby ktoś coś to please dajcie znać.
jaka branża? (może być na pw) - nie kojarzę niestetymilva22 pisze:A ja mogę trochę prywaty...
Szukam pracy!!!!!!!!!!
W swojej już nie daję rady:((
Jakby ktoś coś to please dajcie znać.
mamaGiny pisze:rozrzucają trutki na szczury w krzakach - nie żyją już 4 psiaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], puszatek i 125 gości