Rakea pisze:MissJoas pisze:
Alfa w domu

Dom znam, bywam. Alfa vel Misia dostanie tyle milosci ile wlezie.
Wspaniale! A jak jej ząbki?
Zula poszła do domu dzięki ogłoszeniu
Państwo mieli dwa koty, jeden z nich umarł po 19 latach.
Bardzo mi się podoba to, że dokładnie przeczytali ogłoszenie i wybrali kota, który idealnie pasuje do ich warunków.
U nich koty biegają sobie po działkach. Oczywiście są karmione (nawet koty sąsiadów przychodzą do nich na wyżerkę). Koty śpią w garażu, poza tym mają do swojej dyspozycji dwie budki, ocieplone.
Poinformowałam Państwa, że Zula przez kilka tygodni nie powinna wychodzić z garażu na dwór. I zapadła decyzja, że przez jakiś czas samochody będą parkowane na podwórku, żeby dać jej święty spokój.
I tym oto sposobem nie mamy już kotów z zeszłego roku. Najdłużej w schronisku jest Flip - troszkę ponad dwa tygodnie! To jedyny kot do adopcji.
85/15 - Flip

Na kwarantannie:
87/15- Serwacy - po osobie zmarłej. Super miły. Kwarantannę kończy 23.03., do adopcji od 24.03 (wtorek)

88/15 - Frytka - kilkumiesięczna pieszczocha. Do adopcji od 25.03.

91/15 - Gremlin - nerkowy, ale na szczęście jego stan bardzo się poprawił. Ma bezwładny ogon. Nie wiem czy kontroluje wypróżnianie. Do adopcji od piątku 27.03.

92/15 - ładnie leczy się z kataru. Ogromny pieszczoch i gaduła.

96/15 - kilkumiesięczny maluszek, przytulasek. Ma świerzbowca usznego

98/15 - nadal sycząca, ale ewidentnie ze strachu. Jestem przekonana, że za kilka dni się uspokoi.

99/15 -fajna rozmruczana pieszczocha. Ma jakiś problem z biodrem. Pewnie będzie wymagać operacji.

100/15 - mega kontaktowy pieszczoch

101/15 - Miły, spokojny, cierpliwy, z chorym oczkiem. Jest bardzo plaskaty, właściwie ma wklęsły nos. Jak można "produkować" takie koty?

.

102/15 - w bardzo złym stanie. Ma fatalne wyniki nerkowe.

103/15 - dziś przywieziony. kontaktowa gadułka. Katar.

104/15 - dziś przywieziony. Zakatarzony.

To wszystkie koty jakie w tym momencie są na paluchu