Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 16, 2014 17:46 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

Trzymam mocno, mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon cze 16, 2014 20:33 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00!!!

jerzykowka pisze:SKACZEMY!!! :dance:
Kochane - będzie operacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie ma żadnych gronkowców, ani innych świństw!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a widzisz Asiu ? mówiłam Ci ,ze tak będzie ,wiedziałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I oczywizda kciuki ida jak ta lala :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 16, 2014 20:36 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

I ja powtórzę jak mantrę: dobrze będzie!!!
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto cze 17, 2014 8:16 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

Za Pipi :ok:
kicikicimiauhau

Post » Wto cze 17, 2014 8:59 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

Dziękuję, Kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A teraz wiadomość świadcząca o tym, że zdziałałyście rzecz nieprawdopodobną - burzę serc, której wynikiem jest moje dławiące wzruszenie, wręcz zawstydzenie oraz bardzo dużo pieniędzy:
NA POMOC PIPI WPŁYNĘŁO 2.158,68 zł
oraz mnóstwo ciepłych myśli i nieocenionych słów wsparcia
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oto lista wpłat:
25 zł Sylwia B - K
100 zł czarno - czarni (bazarek Alessandry)
20 zł agata999
15 zł Tomasz S.
20 zł MamaGiny
15 zł czarno - czarni (bazarek Alessandry)
100 zł Grupa Szczytniaków
15 zł ciotka59
100 zł jej siostra
60 zł Thorkatt i Pak
80 zł Katarzyna S.
10 zł Magdalena Z.
50 zł joluka
100 zł Aleksandra Ć - M
30 zł KropkaXL (oraz absolutne szaleństwo serca w akcji! Zmobilizowała nawet zagranicę!)
30 zł Alienor
25 zł ASK@
20 zł Myszolandia
100 zł Agneska
40 zł Maria Jolanta E.
10 zł Ewa L. - od Zuni i Poli
50 zł Anna M.
50 zł Agnieszka C.
1.003,68 zł Bożena T.
40 zł Agata Magdalena P.
50 zł Phantasmagori

Pomoc Alessandry, która roztacza nad nami opiekę we Wrocławiu, trzyma za rączkę oraz śle furę cudownych smakołyków by zachęcić PiPi do jedzenia. Ani NSP oraz Peci, które zajmują się podczas mojej nieobecności domowym szpitalikiem oraz zdrowym towarzystwem. Kasieńka Kropeczka...
Każda z Was...

Nie wiem co napisać... Nie wiem jak podziękować. To znaczy wiem, nigdy nie zawodząc ludzi i zwierząt w potrzebie. Naprawdę się postaram nie zawieźć.

Kozi Bobek trzyma się dzielnie!!!
Ja umieram ze strachu, ale wierzę, że wszystko się uda. Że PiPi będzie żyć :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto cze 17, 2014 10:23 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

Teraz nie pozostaje nic innego tylko cierpliwie czekać do środy :ok: :ok: :ok:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Wto cze 17, 2014 11:25 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

Modjeska pisze:Teraz nie pozostaje nic innego tylko cierpliwie czekać do środy :ok: :ok: :ok:

logistycznie wszystko dograne , dzięki Wam jeden strach poszedł w kąt- bo Pipi ma zapewnioną materialną część , w zasadzie tylko pozostaje uspokajać Joasię, aby dotarła przytomna , wzięła rano leki, bo ostatnio zapomniała, a jak źle sie czuje wtedy ja załapię stres :strach:

Dużo pozytywnej energii prosimy , oby Pipi i Joasia jak najspokojniej zniosły podróż :ok: :ok: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto cze 17, 2014 16:57 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

I ja ze swojej strony bardzo, naprawdę bardzo dziękuję wszystkim, za poryw serc, za każdą wpłatę, za to ,ze Asia nie została sama z ta tragedią!
Kochani-po raz kolejny pokazaliście,że nie jest Wam obce współczucie i miłośc do zwierzat i ludzi!
Bo tu nie tylko trwała walka o kase na operację i potem szpitalik dla Pipi-tu trwała tez walka o zdrowie Asi, która ma tak chore serce,że ten strach jak zdobyć pieniądze mógł dla Niej skończyć się kolejnym pobytem w szpitalu.
Pipi na szczęście zakwalifikowała sie do operacji, która daje jej szansę na poprawę życia-na zycie w ogóle, ale pieniądze, które ofiarowaliśmy wszyscy, sa też potrzebne na pobyt maleńkiej w szpitalu, na leki i opiekę pooperacyjną, ale też i na dojazd Asi do Wrocławia. To juz jest zapewnione-teraz tylko prosimy o morze kciuków, o modlitwy, o wsparcie duchowe-niech sie uda, niech sie uda, niech się uda!!!!!!!!

I tu jeszcze raz pragne gorąco podziękować Bożence-mojej koleżance z innego kociego forum, za pełne pokrycie kosztów operacji Pipi-kochana-Ty naprawdę jesteś Kocim Aniołem Stróżem!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto cze 17, 2014 17:32 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto cze 17, 2014 18:52 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

Własnie rozmawiałam z Asią-boi się strasznie i wcale się Jej nie dziwię, ale to jedyny ratunek dla Pipi.
Proszę , jesli możecie wyślijcie Jej sms-ki z pocieszeniami, wesprzyjcie kochaną jerzykówkę, bo ona sobie ledwo rade daje z samą sobą!
Tak sie posmiałyśmy troszkę, odreagowała choć na chwilkę.
Współczuję Jej bardzo!-to strasznie trudne tak czekać, nie wiedząc, jaki będzie wynik tego czekania.
Wyślijmy Jej ciepłe myśli i nadzieję,że wszystko będzie dobrze!!!!!!!!-Ona tego bardzo potrzebuje!

Asiu-jesteśmy wszyscy z Tobą!!!!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto cze 17, 2014 18:56 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

:ok: :201461 :ok: :201461 :ok: :201461 :201461 :201461 :ok: :201461 :ok: :201461 :ok:

agata999

Od: Nie cze 08, 2014 7:25

Post » Wto cze 17, 2014 19:05 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

Nie znam nr tel., ale oczywiście jestem duchem i myślami z Asią i z Pipi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto cze 17, 2014 19:07 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

Agatko-dzięki ,że pomogłaś i jesteś tu!
Dla Asieńki każdy gest, każda obecność jest ważna i choć nie ma dostępu do netu, to jak tylko będzie mogła to przeczyta,że nie jest sama z problemem, że cały czas jesteśmy z Nią!

Kasieńko-wielkie dzięki-bądźmy razem!
Ja teraz znikam-bezdomniaczki musze nakarmić, ale wrócę!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto cze 17, 2014 19:32 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

JESTEM CAŁY CZAS !!!!!
TRZYMAJCIE SIĘ, Kochane!!!!!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto cze 17, 2014 20:45 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja w środę o 14.00 Wrocła

Właśnie jestem po rozmowie z Asią.
Zostałam dokładnie :wink: poinstruowana co z Anią mamy wykonać. :wink:
Zagroziła :wink: , że nas rozliczy z wykonanych zadań. :strach: :mrgreen:

Myślę, że z czystym sumieniem mogę napisać że znam jerzykówkę dobrze i kocham Jej emocjonalną naturę.
Asia czuje się dobrze, jest gotowa do podróży. :ok: :ok: :ok:

W tej chwili najważniejszy jest jutrzejszy dzień i Pipi.
Nie ukrywam, że rownież bardzo się denerwuję i chciałabym żeby to było już.
Wierzę, że wszystko będzie dobrze. Musi!!!
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]