Za niebieska i za Tije

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:dorcia44 pisze:och ty podła
Przewidziałam Twoją reakcję![]()
A ja przecież taaaaaaaaaaaak serdecznie zapraszam! O!
dorcia44 pisze:Witam kochani ,szykuję się już do weta z Tiją ,dziewczynka ładnie się rozkręca ,ale nadal straszna chudzina i mizerota.
Kropka i Kulikuli nieustająco traktują ją jak śmiertelnego wrogaczyli wrzasków ciąg dalszy. reszta udaje że jej nie ma .
Jak długo to jeszcze potrwa ?![]()
Z psami nie ma problemu ,one wiedzą że Tija ich nie zna i nie akceptuje więc do niej nie podchodzą ,wyjątkiem jest Bafinka ,która leci do niej na łeb na szyje a wtedy kocina ucieka ,ale nie ma tam agresji .
Wczoraj wieczorem poszłyśmy z Ewą sprawdzić co z tymi kociakami o których pisałam ,cisza ,a kobieta nie wyszła do nas.
Po drodze zajrzałyśmy w miejsce gdzie stoi budka i karmią koty,jest nowa kotka z kociakami ,aż dziwne bo tam wszystko jest wysterylizowane i bardzo lokatorzy pilnują![]()
Ponoć kociaki mają zapewnione domki.
Ja chyba troszkę się sforsowałam ,wszystko mnie boliale to jest jedyna szansa że coś tam zarobię ,pieniądze szczęścia nie dają tylko żyć się bez nich nie da
![]()
Proszę codziennie abym tylko miała siły ...nic więcej .
Kiedyś marzyłam o lepszym życiu ,a teraz ...
W środę mam wizytę w ZUS ,umieram ze strachu .
Nikt sobie nie wyobraża jak można żyć za 700 zł ,zapłacić 500zł komorne ,ileś za gaz i energię e. wykupić leki ,cokolwiek założyć na siebie i jeść coś.![]()
Ubrań nie kupuję ,mam to co dostanę.
Przepraszam ,ja po prostu boję się tej środy.![]()
Burasia dostała worek karmy od sąsiadów PUPILtyle razy mówiłam że je to co moje pieszczochy że taka staruszka z niej potrzebuje lepszej karmy od RC, a nie gorszej
ale to już tak jest ,swojego karmią super ,a ona może byle co .
![]()
Cosik chłodno na dworzu ,chyba włączę im centralne ,a potem niech płacą![]()
Miłego tygodnia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 87 gości