DO ZAMKNIĘCIAw białaczkowym domu...żyjemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 17, 2013 16:22 Re: w białaczkowym domu...Czarnuszek chory jest lekka popraw

Blekitny.Irys pisze:Niezła akcja...
A w 'przypominanjkę" wrzuciłam sobie koniec maja :)

bo pomyslę,ze jakis stalker z Ciebie jest :wink:
resztę usunęłam,czasami trzeba pomyśleć ,czy warto tyle pisać...co było to było,jest teraz i tu,więc niech tak zostanie
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob maja 18, 2013 9:06 Re: w białaczkowym domu...Czarnuszek chory jest lekka popraw

Basiu,horacy 7,dzisiaj Cię żegnamy i u nas-do zobaczenia Basiu w lepszym świecie :cry:

http://www.youtube.com/watch?v=cwHe0ddggig

Obrazek
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob maja 18, 2013 13:37 Re: w białaczkowym domu...Czarnuszek chory jest lekka popraw

BOZENAZWISNIEWA pisze:

resztę usunęłam,czasami trzeba pomyśleć ,czy warto tyle pisać...co było to było,jest teraz i tu,więc niech tak zostanie

Bożenko, bardzo przepraszam jezeli okazałam sie nietaktowna i niedelikatna - a tak się stało.
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że gdyby nie zostały w pore uchwycone koszmarne wyniki badania krwi - juz nie byłoby mnie na tym najpiekniejszym ze światów. Jestem więc na to poniekad "uczulona".
Pozwolę, po raz ostatni poprosić Cię zebys zadbała o zdrowie - dla siebie i dla tych, których kochasz i którzy Ciebie kochają i potrzebują.
Przepraszam raz jeszcze.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Sob maja 18, 2013 13:45 Re: w białaczkowym domu...Czarnuszek chory jest lekka popraw

Blekitny.Irys pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

Bożenko, bardzo przepraszam jezeli okazałam sie nietaktowna i niedelikatna - a tak się stało.
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że gdyby nie zostały w pore uchwycone koszmarne wyniki badania krwi - juz nie byłoby mnie na tym najpiekniejszym ze światów. Jestem więc na to poniekad "uczulona".
Pozwolę, po raz ostatni poprosić Cię zebys zadbała o zdrowie - dla siebie i dla tych, których kochasz i którzy Ciebie kochają i potrzebują.
Przepraszam raz jeszcze.

wiem,wiem...tez dbam o zdrowie....innych ,o swoje tez staram się dbać-krew badam dosyć często,bo musze :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob maja 18, 2013 15:57 Re: w białaczkowym domu...Czarnuszek chory jest lekka popraw

:)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Nie maja 19, 2013 11:02 Re: w białaczkowym domu...Czarnuszek chory jest lekka popraw

Jestesmy w komplecie
Dune niestety ma uraz do kuwety,sika obok :( kupe robi do...No,ale ważne,że nie cierpi i sika.Całe szczęście ,że jestem w domu,mogę mu trochę uwagi poświecić i obserwować.
Do domu wpada teraz zapach kocurów jakie obsikuja dom od zewnatrz i moje sikaja w większosci przypadków przy tarasie :( ...Na to wpływu nie mam za bardzo.Towarzystwo podwórkowe trzeba wykastrować,ciagle przychodzą nowe koty i znacza.Mówię trzeba,ale nie znaczy to ,ze zaraz to zrobię.Brak funduszy niestety...muszę czekać...

Czarnuszek jako-tako-je już sam,co mnie cieszy,zjada nawet mokre,trzeba mu niestety w większości grzebac paluchem w misce....Je animonde Fenisterin,idzie na pewno tacka dziennie na razie,ale i to jest teraz wydatek nieplanowany i sumujac troche to kosztuje...ale "synuś"chorutek musi miec co najlepsze.
Wintusiowi zęby wypadaja,męczy sie maluch ,wymywam mu te dziąsełka,przeciał sobie policzek (drasnał),podkrwawia co jakis czas,ale smrodek ustał nieco.Dostaje tylko suche,żeby nic tam nie zalegało...Jutro bede dzwoniła do weta,zeby dopytac co jeszcze moge zrobić....Trzeba przeczekac ,szukujemy się na kastracje...
U nas pieknie,upalnie...w iglakach kupa ptaszków,zakłada gnizda,śpiewaja rano .Przed domem rosnie wierzba-niewypał.Kupiłam sadzonke jako "płaczacej",a wyrosła zupełnie "pałąkowa" brzydula.Miałam ja ściać nim puściła liście,ale i tam toczy się życie,muszę przeczekać ,aż młode się odchowają...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie maja 19, 2013 13:24 Re: w białaczkowym domu...Czarnuszek chory jest lekka popraw

na poprawe humoru,tekst "złoty"z sesji egzaminacyjnej na studiach
Na egzaminie z historii na studiach wykładowca pyta dziewczyne:
-prosze powiedziec jak się nazywał 1 prezydent USA?
-Waszynghton-odpowiedziała poważnie
na co wykładowca
-dobrze,ale imię tez proszę podać

-tez mi cos-odpowiedziała spokojnie studentka-Rondo oczywiście
:lol: :lol: :lol: :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon maja 20, 2013 19:45 Re: w białaczkowym domu...na dobre i złe w zdrowiu i chorobi

Mam dwie ksiazki :
"Kot w rodzinie"-Uschi Birr
""Rasy kotów"-Herrscher/Theilig
twarde okładki-stan bdb-,bo na 1 stronie podpisane moim nazwiskiem niestety
Sprzedam,może ktoś jest zainteresowany-na "nie wiem co w pierwszej kolejności" :oops:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon maja 20, 2013 20:42 Re: w białaczkowym domu...na dobre i złe w zdrowiu i chorobi

hej Bożenko kochana :1luvu:
czytamy zawsze i jesteśmy na bieżąco...razem z Figielkiem :lol: :lol: :lol:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pon maja 20, 2013 21:38 Re: w białaczkowym domu...na dobre i złe w zdrowiu i chorobi

Scany zamówienia.
ObrazekObrazek
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto maja 21, 2013 8:10 Re: w białaczkowym domu...na dobre i złe w zdrowiu i chorobi

dzięki Małgosia :kotek:
puszatek pisze:hej Bożenko kochana :1luvu:
czytamy zawsze i jesteśmy na bieżąco...razem z Figielkiem :lol: :lol: :lol:

trzymajcie się Basiu :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt maja 24, 2013 20:42 Re: w białaczkowym domu...na dobre i złe w zdrowiu i chorobi

Żyjemy wszyscy ,ale ciężko jest...Od wczoraj nagłe ochłodzenie i pół domu mi kicha i "fluka" :(
Czarnuszek wczoraj wygladał ślicznie,dzisiaj pożal się Boże :roll: -gile po piety,kicha ...Omar znowu oczy zapuchniete ,krwista wydzielina sie wykluła dzisiaj...Antek kicha,Peja kicha,Nitka sika,Dune sika...
Koty bezdomne juz okupuja parapety,serce się ściska jak na nie patrzę.Zmokniete siedza,chca do domu wejść,a moje juz "łapo-okno-czyny'robia i nerwówka się kręci...
Czekamy na decyzje w sprawie mojej pracy,trzymajcie kciuki proszę...Być może rodzina nam się za jakiś czas powiększy,jedno,może dwójka...zobaczymy...Na razie sa takie propozycje w "powijakach"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt maja 24, 2013 20:47 Re: w białaczkowym domu...na dobre i złe w zdrowiu i chorobi

za polepszenie zdrowia kociastych i za pracę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt maja 24, 2013 21:08 Re: w białaczkowym domu...na dobre i złe w zdrowiu i chorobi

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]