Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Randa pisze:No i stało się... p. Ewa musiała już definitywnie opuścić mieszkanie i oddać klucze
Koty wylądowały w ciasnej piwnicy u starszego pana, on będzie schodzić do nich jak będzie ciemno i zanosić żarcie, żeby nikt nie widział, pan drży, żeby sąsiedzi nie zauważyli, ale przy tylu kotach to przecież niemożliwe.
Domy tymczasowe są zapchane, w zaprzyjaźnionej lecznicy też zapchane.
Na pewno ta piwnica jest na krótką metę i żadne to rozwiązanie, koty tylko zdziczeją, tam jest ciasno, żeby przy otwieraniu drzwi któryś nie uciekł, masakra
sylwia1982 pisze:Randa pisze:o nietego się najbardziej bałam, ile jest jeszcze kotów bez DT?
Randa pisze:sylwia1982 pisze:Randa pisze:o nietego się najbardziej bałam, ile jest jeszcze kotów bez DT?
Bunia, Bella, Pierścionek, Pirat,Rumcajs I, Rumcajs II, Bury, Dżerry - 8 kotów
Z dobrych wieści - Iwona weźmie razem z Chytrusią - Bunię na DT, Iwona dziękujemy![]()
Zostaje 7 kotów...
sylwia1982 pisze:Randa pisze:No i stało się... p. Ewa musiała już definitywnie opuścić mieszkanie i oddać klucze
Koty wylądowały w ciasnej piwnicy u starszego pana, on będzie schodzić do nich jak będzie ciemno i zanosić żarcie, żeby nikt nie widział, pan drży, żeby sąsiedzi nie zauważyli, ale przy tylu kotach to przecież niemożliwe.
Na pewno ta piwnica jest na krótką metę i żadne to rozwiązanie, koty tylko zdziczeją, tam jest ciasno, żeby przy otwieraniu drzwi któryś nie uciekł, masakra
o nietego się najbardziej bałam, ile jest jeszcze kotów bez DT?
kassja pisze:sylwia1982 pisze:Randa pisze:No i stało się... p. Ewa musiała już definitywnie opuścić mieszkanie i oddać klucze
o nietego się najbardziej bałam, ile jest jeszcze kotów bez DT?
9, a które, to widać na pierwszej stronie wątku.
issey32 pisze:Od jutra mam wolną chwilę, to pomogę Sylwii w ogłoszeniach...
Te dwa koty, co są niby takie same, to są różne. Plamka na czółku jest innego kształtu.
Czy ktoś będzie zaglądał do tego Pana, co uprawia partyzantkę przed sąsiadami?
Kciuki, żeby się nic nie wydało.
kassja pisze:CatAngel pisze:Zmieńcie może tytuł.
A jaki byłby chwytający za serce? Kto ma jakiś pomysł?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, lucjan123, Patrykpoz i 59 gości