MARTIKA jak masz klopot z aparatem to moge sie dowiedziec o adres w katowicach naprawiaja takie zalania wiem bo starzy sobie zalali nowy pozadny aparat juz go spisali na straty a kolo im naprawil

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KITA - RZESZÓW pisze:Mikus daj znać co i jakjak stoisz finansowo, potrzebujesz coś? Wiesz, że jak coś wal jak w dym!!!
elape pisze:Czy słyszałyście o płynie odwaniającym Vitopar Fresh? Podobno rewelacja. Na kociarnię i dla herzpl też by się pewno przydał.
wiiwii pisze:Chyba jakiś chochlik się wdarł... nie ogłaszaj, mimo iż właściciele nie oddali ankiety?
Martika, a "właściciele" powiedzieli, jak to się stało, że Bonifacy im się zgubił?
O maluchy nadal nie było telefonu? Głównie podaję do Ciebie, zwłaszcza tam, gdzie jest miejsce tylko na jeden numer. Są ogłaszane na 27 portalach (na wielu poczwórnie - każdy maluch ma osobne), poza koty.org.pl -> ten portal jest raczej dla dziewczynek z podstawówki chwalących się swoimi pupilami, nie umiem tam dodać ogłoszenia i poza petsy.pl -> ciągle wyskakuje mi jakiś błąd, może awaria serwera, a może strona już padła. Chyba zrobię im jeszcze osobne wydarzenie na FB. Co mogę dla nich zrobić? Kasę wyślę, jak mi przyjdzie wypłata (kwestia paru dni).
wiiwii pisze:O! Florka! To by było extra. Maleńtasy są na tablicy, rano odświeżałam ogłoszenie. Proszę, o: http://tablica.pl/oferta/4-malentaski-c ... b78f1;r:;s:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 721 gości